Capri on suomalaisten mielestä kiinnostavin lomakohde

Napolin lounaispuolella sijaitseva pieni Caprin saari selvitti tiensä kiinnostavimmaksi lomakohteeksi, kun Aurinkomatkat selvitti suomalaisten suosikkikohteen.
Kiinnostavin lomakohde -äänestyksessä ykköspaikasta kisasi yhteensä 15 ehdokasta. Voittaja jätti välierissä jälkeensä suomalaisten suosikit Rodoksen, Skiathoksen ja Santorinin. Finaalissa kakkoseksi äänestettiin Miami, joka voitti Barcelonan, Venetsian ja New Yorkin. Tiukassa kisassa annettiin yhteensä
33 910 ääntä.

Napolinlahden helmi
Caprin saari on helmi Napolinlahdella. Ylellisen elämän ystävät ja romantiikkaa etsivät ovat Caprin vakikävijöitä. Pääkaupunki Capri on tunnelmallinen pieni italialaiskaupunki, jonka kaduilla ovat vaeltaneet myös monet silmäätekevät. Vihreä saari nousee kimaltelevasta vedestä ja yltää huippunsa 589 metrin korkeudessa Monte Solaron huipulla. Saarelta on hyvät yhteydet Ischialle ja Sorrentoon. Aurinkomatkat lentää kesällä 2014 Caprille kerran viikossa.

Kiinnostavin lomakohde -äänestyksen viisi suosituinta
1. Capri 18 % (6 111 ääntä)
2. Miami 16 % (5 342 ääntä)
3. Santorini 14 % (4 703 ääntä)
4. Barcelona 11 % (3 585 ääntä)
5. Rodos 7 % (2 501 ääntä)

Kilpailu toteutettiin 14.–28.1.2014. Kisassa asetettiin vastakkain suosittuja lomakohteita ja äänestettävä pari vaihtui päivittäin. Kilpailun kohteet keräsivät tuhansia Facebook-kommentteja ja perusteluita siitä, miksi oman suosikkikohteen pitäisi päästä jatkoon.

Kilpailun tulokset kuvana

Capri kiinnostavin matkakohde

‹ Palaa uutislistaukseen