Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkustukseen, päivitetty 3.3.2020

Aurinkomatkat seuraa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen yhdessä Ulkoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kanssa. Olemme jatkuvassa yhteydessä keskeisiin tahoihin tilannekuvan sekä tarpeellisten toimenpiteiden osalta.

Ulkoministeriö on muuttanut matkustustiedotetta Pohjois-Italian Veneton, Lombardian, Piemonten ja Emilia-Romagnan alueiden osalta. Tarkempi tieto luettavissa alla. Ulkoministeriö ei ole muuttanut matkustusohjeistusta muihin Aurinkomatkojen tarjoamiin matkakohteisiin ja matkamme niihin jatkuvat normaalisti. Pohjois-Italian kohteita lukuun ottamatta voimassa ovat normaalit matkojen muutos- ja peruutusehdot. Olemme sinuun yhteydessä, jos varaamaasi matkaan tulee muutoksia.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL päivittää tuoreimmat tiedot taudin esiintymisestä sekä ohjeista tartuntojen torjumiseksi. Paras tapa suojautua on noudattaa hyvää käsihygieniaa. THL on julkaissut ohjeita matkailijoille, miten koronavirukselta voi suojautua. Myös eri maiden edustustot tiedottavat sivuillaan kohdemaansa tilannetta koronaviruksesta. Suosittelemme myös tutustumaan omaa lomakohdetta koskeviin ohjeistuksiin.

Lisää aiheesta:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Ulkoministeriö
Matkaehdot

Ulkoministeriö on päivittänyt 3.3.2020 Italian matkustustiedotteen Pohjois-Italiassa Veneton, Lombardian, Piemonten ja Emilia-Romagnan alueiden osalta muotoon "Vältä tarpeetonta matkustamista". Tämä ei koske kohteistamme esimerkiksi Roomaa, Calabriaa tai Napolin aluetta. Perumme Aurinkomatkojen matkat Veneton, Lombardian, Piemonten ja Emilia-Romagnan alueille 31.3.2020 asti, ja palautamme asiakkaille matkojen hinnan.

Tarjoamme Aurinkomatkojen asiakkaille kuluttoman muutos- ja peruutusoikeuden Bolognan, Milanon ja Venetsian kaupunkilomiin, joiden lähdöt ovat 1.–30.4.2020. Niiden matkojen osalta, joiden lähdöt ovat 1.–30.5.2020, teemme päätökset 31.3.2020 ulkoministeriön silloisen matkustussuosituksen mukaisesti. 1.5.2020 jälkeen alkavissa matkoissa on tällä hetkellä voimassa normaalit muutos- ja peruutusehdot.

Olemme suoraan yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden matkoihin tällä on vaikutusta.

 

‹ Palaa uutislistaukseen