Tervetuloa Aurinkomatkojen mediasivulleAurinkomatkat, Suomen suurin ja luotetuin matkanjärjestäjä, on toteuttanut suomalaisten lomaunelmia jo vuodesta 1963 lähtien.

Aurinkomatkojen osuus Suomen valmismatkoista 2020 oli 29,6 %. Aurinkomatkojen toimitusjohtaja on Timo Kousa. Suomen vastuullisimpana matkanjärjestäjänä Aurinkomatkat on sitoutunut tekemään pitkäjänteistä työtä vastuullisen matkailun puolesta.

Aurinkomatkan voi varata vaivattomasti verkkokaupasta tai puhelimitse myyntipalvelusta. Aurinkomatkojen tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat mm. Aurinkomatka-paketit ja omatoimiset Kaupunkilomat. Aurinkomatkat järjestää lomia myös kotimaassa.

Oy Aurinkomatkat - Suntours Ltd Ab kuuluu Finnair-konserniin. Finnair Oyj:n vuosikertomus on luettavissa osoitteessa https://company.finnair.com/fi.


AURINKOMATKOJEN VIESTINTÄ

Ma–pe 9–16
p. 050 392 6734
communication@aurinkomatkat.fi

Aurinkomatkojen viestintä on osa Finnairin viestintää, ja Aurinkomatkojen viestinnän asiantuntijana Finnairin viestinnässä on Mari Kanerva.

Kiireellisissä asioissa voit ottaa meihin yhteyttä myös toimistoaikojen ulkopuolella, jolloin puhelu ohjautuu Finnairin viestinnän päivystykseen, lisätietoja https://company.finnair.com/fi/yhteystiedot/mediayhteystiedot.

Kaikissa myyntiin liittyvissä kysymyksissä, katsothan matkatarjontamme ja tarvittaessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uutuuksista ja matkatarjouksista.

Oy Aurinkomatkat - Suntours Ltd Ab, puhelinvaihde 010 446 441 ma–pe klo 8–17, käyntiosoite: Tietotie 9, 01530 Vantaa, Suomi, postiosoite: PL 200, 01531 Vantaa, Suomi, aurinkomatkat.fi

Aurinkomatkojen asiakaspalvelu p. 09 818 1101 (pvm/mpm).

Aurinkomatkojen markkinointi marketing@aurinkomatkat.fi.


AURINKOMATKOJEN JOHTORYHMÄ

Timo Kousa
Timo Kousa
Managing Director


Mari Kanerva
Mari Kanerva
Communications Manager


Ilari Pohjola
Ilari Pohjola
Head of eCommerce & Marketing,
eCommerce & Marketing


Jason Papadopoulos
Jason Papadopoulos
IT Lead


Heli Lehtinen
Heli Lehtinen
Head of Customer Experience


Mia Kopola
Mia Kopola
Head of Product & Contracting

LINKKEJÄ

Mediatiedotteet
Yritystiedot
Vuosikertomukset
Yritysvastuu
Myyntipalvelu


Aurinkomatkat vei vuonna 2019 lomalle 260 000 asiakasta. Aurinkomatkojen osuus Suomen valmismatkoista oli 29,5 %. Vuoden 2019 lopussa Aurinkomatkat Oy:n palveluksessa oli 177 henkilöä, joista 71 työskenteli matkakohteissa ulkomailla. Aurinkomatkojen liikevaihto vuonna 2019 oli 220 miljoonaa euroa. Aurinkomatkojen toimistusjohtaja on Timo Kousa.

Aurinkomatkan voi varata vaivattomasti verkkokaupasta tai puhelimitse myyntipalvelusta. Aurinkomatkojen tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat mm. Aurinkomatka-paketit ja omatoimiset Kaupunkilomat.

Emoyhtiömme Finnair Oyj:n vuosikertomus on luettavissa osoitteessa http://www.finnairgroup.com/fi/.

Aurinkomatkat on Suomen suurin ja luotetuin matkanjärjestäjä, ja suurista matkanjärjestäjistä ainoa täysin suomalainen matkanjärjestäjä. Aurinkomatkat on perustettu 1963, ja se kuuluu Finnair-konserniin. Lomakohteita on talvikaudella keskimäärin 60 ja kesäkaudella 90.


MIKSI AURINKOMATKAT?

Sopiva loma monipuolisesta valikoimasta

 • Monipuolinen kohde-, hotelli- ja aktiviteettivalikoima, kattavat lisäpalvelut
 • Paljon vaihtoehtoja eri kokoisille perheille
 • Eri matkustusmotiiveihin vastaavat lomateemat


Suomalaisille suunniteltu

 • Suomalaiseen makuun suunniteltu tarjooma
 • Suomalaiset oppaat
 • Suomenkielinen palvelu 24/7

Ainutlaatuinen asiakaskokemus

 • Tarjonnan korkea laatu ja erinomainen asiakastyytyväisyys
 • Sujuva asiakaspalvelu
 • Arvostettu työnantaja
 • Finnairin lennot

LOMATEEMAT

Aurinkomatkojen tarjonta on jaettu kuuteen motiivipohjaiseen lomateemaan.

 • Parasta perheelle – rauhallisia perhekohteita, tekemistä eri ikäisille, suomenkielinen Aurinkoklubi, turvallisia loivia rantoja, vuokrattavia lastentarvikkeita
 • Aikuiseen makuun – romantiikkaa kahdelle, kulttuurikokemuksia, rauhallisuutta ja hiljaisuutta, hemmottelutuokioita, viihdyttävän vilkasta yöelämää
 • Hyvään oloon – liikuntaa ja luontomatkailua
 • Paikalliseen tapaan – paikallista elämää, uusia kokemuksia
 • Kerralla enemmän – kaupunkia ja rantaa, useampi kohde samalla matkalla
 • Kaupungista kokemuksia – kulttuuria ja nähtävyyksiä