Valmistaudumme poliittisten lakkojen aiheuttamiin lentoliikenteen häiriöihin

Useat ammattiliitot ovat tänään 19.1. ilmoittaneet 48 tuntia kestävistä, lentoliikenteeseen kohdistuvista poliittisista työtaistelutoimenpiteistä 1.–2.2.2024. Valitettavasti työtaistelutoimilla on vaikutuksia myös Aurinkomatkojen matkapakettien toteuttamiseen, sillä työtaistelutoimet tulevat vaikuttamaan Finnairin toimintaan merkittävästi ja lentoja joudutaan perumaan.

Tällä hetkellä ei ole varmuutta mitkä lennot voidaan työtaistelun aikana 1. –2.2.2024 toteuttaa. Olemme yhteydessä suoraan asiakkaisiin, joiden lentoihin työtaistelulla olisi vaikutuksia. Otamme asiakkaisiin yhteyden heti, kun varmuus toteutettavista lennoista varmistuu.

Mikäli matkapakettisi lähtöpäivä Suomesta on 1.2.2024 tai 2.2.2024, tarjoamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa kuluitta alkavan matkapakettisi. Lähetä peruutuspyyntö Omalomasta. Lisää Omaloman peruutuspyyntöön Lisätietoja-kenttään **Lakkoperuutus**.

Mikäli matkasi ei ole vielä alkanut ja olisit palaamassa lomakohteesta Suomeen 1.2.2024 tai 2.2.2024, tarjoamme myös tässä tapauksessa sinulle mahdollisuuden perua matkapakettisi kuluitta. Lähetä peruutuspyyntö Omalomasta. Lisää Omaloman peruutuspyyntöön Lisätietoja-kenttään **Lakkoperuutus**.

Lisätietoja takaisinmaksusta

Asiakaspalvelumme ja peruutuslomakkeiden käsittely voi ruuhkautua tilanteen vuoksi.

Halutessasi voit varata uuden matkapaketin verkkosivuiltamme.

Olemme erittäin pahoillamme siitä, että Finnairiin tai Aurinkomatkoihin liittymättömät poliittiset työtaistelutoimet sotkevat asiakkaidemme työ- ja lomamatkasuunnitelmia.

‹ Palaa uutislistaukseen