Peruutuksia Aurinkomatkojen matkoihin

Finnairin toukokuun liikenneohjelman päivityksen myötä teemme Aurinkomatkojen matkoihin seuraavat muutokset:

  • perumme maanantailennon Kreetan Haniaan koko kesäkaudelta
  • siirrämme Antalyan lauantailennon aloitusajaksi 5.6.
  • lisäys 15.1: Perumme Antalyan lauantailennon koko kesäkaudelta
  • siirrämme Dubrovnikin perjantailennon aloitusajankohdaksi 4.6.
  • siirrämme Iraklionin perjantailennon aloitusajankohdaksi 4.6.
  • siirrämme Napolin torstailennon aloitusajankohdaksi 3.6.
  • siirrämme Splitin sunnuntailennon aloitusajankohdaksi 6.6.
Hanian lennot muina viikonpäivinä, Iraklionin lennot sunnuntaisin, Gazipasan toukokuun lennot, sekä muut myynnissä olevat Aurinkomatka-paketit toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti. Kaikkiin Aurinkomatka-paketteihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Lähetämme asiakkaille tarkemmat ohjeet matkan muuttamiseen tai rahojen palautukseen varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Aurinkomatkojen Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia ja jotka ovat päivitetyssä Finnairin liikenneohjelmassa. Tarkistamme voimassa olevat matkustuslinjaukset kahden viikon välein. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia.
 
Viranomaisten matkustuslinjaukset, koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa, sekä Finnairin liikenneohjelma vaikuttavat päätöksiimme järjestää matkoja. Pahoittelemme tilanteesta koituvaa haittaa ja epävarmuutta.
 
Aurinkomatkojen asiakaspalvelu ja palautusten käsittely on ajoittain ruuhkautunut. Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaat lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.

 

‹ Palaa uutislistaukseen