Ura Aurinkomatkoilla

Oletko kiinnostunut työskentelystä Suomen suurimmalla matkanjärjestäjällä? Aurinkomatkoilla on laajasti erilaisia työtehtäviä sekä Suomessa että ulkomailla. Yhteensä työntekijöitä on noin 180, joista noin puolet työskentelevät Vantaalla päätoimistolla ja puolet matkakohteissa. Erilaisilla koulutus- ja työtaustoilla voi hakeutua joko oppaan työhön ulkomaille tai asiantuntijarooliin Suomeen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Tutustu tarkemmin uraan Aurinkomatkoilla LinkedInissa


Aurinkomatkojen pääkonttorilla on työntekijöitä monipuolisissa asiantuntijatehtävissä, kuten myynnissä, markkinoinnissa, digitaalisessa kehityksessä, tuotekehityksessä sekä sisällöntuotannossa.


URATARINAT

Tutustu uratarinoihin, joissa esitellään mitä mielenkiintoisia työtehtäviä eri asiantuntijarooleihin Aurinkomatkoilla kuuluu.

Product and Contracting Manager Oskari Kaiskon työtehtäviin kuuluu hotellisopimusten neuvottelu ja tuotesuunnittelu vastuukohteissaan. Tuotepäällikön rooliin kuuluu oleellisena osana matkustus Aurinkomatkojen lomakohteisiin varmistamaan, että laatustandardit täyttyvät ja tuote on sopiva eri asiakassegmenteille.
Katso Oskarin uratarina

 

Sulje


Ulkomailla työskentelevät tiimit varmistavat asiakkaidemme lomanaikaisen asiakaskokemuksen. Tiimit ovat eri kokoisia ja työ muodostuu erilaisista työtehtävistä. Ulkomaan kohteissa kohdepäällikkö vastaa kohteen toiminnasta. Opastiimissä voi työskennellä matkaoppaita, resort-oppaita sekä työtehtäviin voi sisältyä myös liikunnallisen tuotteemme vetämistä. Matkaoppaiden työskentelykohteet vaihtuvat kausittain. Matka-asiantuntijat puolestaan työskentelevät Gran Canarialla sijaitsevassa Contact Centerissä ympäri vuoden. 

  • Matkaopas työskentelee lomakohteessa lentokentällä, lentokenttäkuljetuksissa, palvelupisteillä, retkillä ja poikkeustilanteiden hoidossa. Lue lisää matkaoppaan työstä ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin
  • Matka-asiantuntija työskentelee Gran Canarialla sijaitsevassa Contact Centerissämme, jossa hoidetaan keskitetysti kaikkien kohteidemme puhelimen ja chatin välityksellä tapahtuvat asiakaskohtaamiset. Matka-asiantuntijat työskentelevät kolmessa vuorossa 24/7. Lue lisää matka-asiantuntijan työstä ja tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Sulje

Miksi Aurinkomatkoille töihin?


URAKEHITYS

Aurinkomatkoilla on hyvät mahdollisuudet kehittyä urapolulla ja edetä esimerkiksi oppaan työstä asiantuntijatehtäviin. Kuuntelemme uratoiveita ja kannustamme jokaista kasvamaan työssään. Aurinkomatkoilla ilmapiiri on nimensä mukaisesti aurinkoinen ja tuemme toisiamme yli tiimirajojen. Jokainen aurinkomatkalainen pääsee toteuttamaan hetkiä, jotka jäävät elämään.


VASTUULLISUUS

Tiedämme, että loma jättää jäljen sekä sydämeen että ympäristöön. Siksi olemme sitoutuneet tekemään pitkäjänteistä työtä vastuullisen matkailun puolesta. Suomen vastuullisimmaksi matkanjärjestäjäksi valittuna haluamme huolehtia siitä, että myös tulevat sukupolvet voivat nauttia maailman monimuotoisuudesta, matkustaa ja saada rikastuttavia kohtaamisia. Jokainen aurinkomatkalainen on suorittanut Reilun Matkailun yhdistyksen kanssa yhteistyössä tehdyn Vastuullisuus-koulutuksen.