Aurinkomatka-paketissa lapsialennus jopa 50 %

Lapsialennus jopa 50 prosenttia

Ota lapset mukaan matkalle! Haluamme helpottaa kaikkien perheiden lähtöä lomamatkalle. Siksi myös nuoriso saa alennusta Aurinkomatka-paketeistamme.


ALENNUSTA ALLE 18-VUOTIAILLE

12–17-vuotiaiden alennus Aurinkomatka-paketista on jopa 35 %. Nuoremmat 2–11-vuotiaat lapset lomailevat jopa puoleen hintaan. Alle 2-vuotiaille Aurinkomatka-paketti maksaa 80 €.

Useimmissa hotelleissa lapsi saa alennusta myös yhden aikuisen kanssa matkustaessaan.

Alennus lasketaan matkan perushinnasta.

Omatoimisissa Kaupunkilomissa lapsialennukset ovat lentoyhtiö- ja hotellikohtaisia.

Pelkän lennon hinnasta ei myönnetä lapsialennusta.


TUTUSTU PERHEHOTELLEIHIN


RETKISTÄ REILUT LAPSIALENNUKSET

Myös retket ja muut aktiviteetit lomakohteissa ovat pienille lomailijoille aikuisia huomattavasti edullisempia. Pääsääntöisesti alle 15-vuotiaat pääsevät retkillemme puoleen hintaan ja alle 4-vuotiaat täysin ilmaiseksi, lomakohteesta ja retkestä riippuen. Lapsihinta ja hintoihin oikeuttavat ikärajat on mainittu kunkin retken yhteydessä.


ALENNUSTA HOTELLIN ATERIOISTA

Useissa Aurinkomatka-pakettien hotelleissa lapset saavat lisämaksulliset ateriat reilulla alennuksella, osassa jopa maksutta kahden aikuisen seurassa. Lisämaksullisten aterioiden mahdolliset lapsialennukset näet varausta tehdessäsi.


MATKAVAKUUTUS

Ostamalla matkavakuutuksen Aurinkomatkojen kautta saat matkavakuutuksen veloituksetta kolmelle kanssamatkustavalle lapselle. Lue lisää AIG matkavakuutuksesta ja varmista huoleton lomamatka koko perheelle.