Tarjoamme lisää joustoa kesäkauden 2020 varauksiin

Tarjoamme lisää joustoa kesäkauden 2020 varauksiin – matkojen maksueräpäiviä siirretään

Näinä poikkeuksellisina aikoina haluamme tarjota asiakkaillemme lisää joustoa matkavarauksiin siirtämällä loppumaksun maksueräpäivää lähemmäs matkan alkamista. Siirrämme kaikkien kesäkauden 2020 Aurinkomatka-pakettien maksueräpäivää siten, että matkan viimeinen erä tulee maksaa vasta 30 päivää ennen matkan alkua. Muutos koskee sekä jo tehtyjä, että uusia varauksia, joiden lähtöpäivä on ajalla 1.8.–17.10.2020 Kreetalle, Rodokselle, Antalyan alueelle, Costa del Solille, Mallorcalle, Madeiralle ja Kroatiaan.

Huomioithan, että emme päivitä uutta eräpäivää jo varattujen matkojen matkavahvistukselle. Kaikkien kesän 2020 Aurinkomatka-pakettien loppumaksun eräpäivä on 30 päivää ennen matkan alkua, vaikka matkavahvistuksen maksueräpäivä ei olisikaan muuttunut. Lähetämme asiakkaillemme uuden maksueräpäivän matkavarauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Aurinkomatkat aloittaa pakettimatkojen toteuttamisen tämänhetkisen tiedon mukaan 1.8.2020 alkaen. Näissä matkoissa on voimassa varaushetken mukaiset muutos- ja peruutusehdot. Seuraamme tarkasti kotimaan ja kohteiden viranomaisten ohjeistuksia ja teemme päätökset matkojen toteuttamisesta näiden perusteella. Teemme päätökset elokuun alkupuolen matkojen toteuttamisesta kesäkuun loppuun mennessä ja olemme yhteydessä suoraan niihin asiakkaisiin, joiden matkoihin tulisi muutoksia.

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pyydämme, että odotat yhteydenottoamme. Kiitos kärsivällisyydestäsi.

Aurinkomatkat

Lue myös
28.5. Supistetun liikenneohjelman vaikutukset Aurinkomatkojen matkoihin
6.5. Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkustamiseen

‹ Palaa uutislistaukseen