Äkkilähdöt

 • Finnairin lennot

  Äkkilähtö-matkapakettiin kuuluu Finnairin lennot, matkatavarat, valitsemasi majoitus sekä suomenkielinen palvelu.

 • Matkatavarat

  Jokaisen äkkilähdön hintaan sisältyy ruumaan menevä matkatavara 23 kg sekä käsimatkatavara 8 kg.

 • Suomenkielinen palvelu

  Saat palvelua suomeksi ennen matkaa ja matkan aikana Aurinkolinjassa ja Aurinkomatkat-sovelluksessa.

Helsinki
  Kaikki kestot
  2 aikuista
  Matkapaketti
  Pelkkä lento
  Ladataan tuloksia...

  Edulliset Äkkilähdöt Aurinkomatkoilta

  Varaa edullinen Äkkilähtö suosikkilomakohteeseesi! Löydä unelmien lomamatka edulliseen hintaan, ja varaa äkkilähtö Aurinkomatkoilta. Etsi sinulle sopivat äkkilähdöt joko päivän, kohteen, hinnan tai matkan keston mukaan.

  • Aurinkomatka-paketin Äkkilähdön hintaan sisältyy Finnairin suorat edestakaiset lennot Helsingistä, matkatavara 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg, valitsemasi hotelli ja suomenkielinen palvelu ennen matkaa ja matkan aikana. Voit myös varata Äkkilähdön etelään verkosta liittymälennolla kotikentältäsi Kuopiosta, Oulusta, Rovaniemeltä tai Vaasasta.

  • Löydät Äkkilähdön helpoimmin Aurinkomatkojen Äkkilähdöt-sivulta. Olemme koonneet kaikki Aurinkomatka-pakettien ja lentojen Äkkilähdöt yhteen, jotta löydät halvimman Äkkilähdön nopeasti ja vaivattomasti. Äkkilähdöt myydään kuitenkin nopeasti loppuun, sillä paikkoja on rajoitetusti. Varaa edullinen Äkkilähtö siis heti, kun löydät mieleisesi matkan!

  • Kesän Äkkilähdöt suuntautuvat eri matkakohteisiin kuin talven Äkkilähdöt, mutta jos matkoja on myytävänä, on sinulla mahdollisuus lähteä Aurinkomatkojen Äkkilähdöllä lähes kaikkiin Aurinkomatkapaketti-kohteisiimme. Tarkista Äkkilähtöjemme saatavuus verkkosivuiltamme, ja varaa nopea irtiotto arjesta!