Peruutuksia elo-, syys- ja lokakuun matkoihin

Matkustusrajoitukset vaikuttavat elo-, syys- ja lokakuun matkoihin 

Viranomaisten matkustusrajoitusten vuoksi perumme matkat Kreetalle ja Rodokselle 9.10. asti. Parhaillaan Kreikan lomakohteissa olevat asiakkaat palaavat Suomeen alkuperäisenä paluupäivänä, mikäli kotiinpaluu on viimeistään tiistaina 25.8. Olemme tulevien päivien aikana yhteydessä aikaistetusta kotiinpaluusta lomakohteissa oleviin asiakkaisiin, joiden kotiinpaluu olisi myöhemmin kuin tiistaina 25.8. 

Perumme myös lokakuun alun matkat Madeiralle, Antalyan rannikolle ja Kanariansaarille 9.10. asti.

10.10. ja sen jälkeen alkavat matkat toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti ja niihin on voimassa matkan varaushetken muutos- ja peruutusehdot. Päätökset lokakuun matkojen toteuttamisesta 10.10. alkaen teemme syyskuun alussa.

Aurinkomatkojen Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia.

Asiakkaat voivat halutessaan siirtää matkansa ajankohtaa ja vaihtaa kohdetta tai saada matkan hinnan takaisin. Lähetämme asiakkaille tarkemmat ohjeet matkan muuttamiseen tai rahojen palautukseen viimeistään torstaina 20.8. varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Viranomaisten suositukset sekä koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa vaikuttavat päätöksiimme järjestää matkoja. Pahoittelemme, että joillekin asiakkaistamme tieto perutusta matkasta tulee viime hetkellä tai matka keskeytyy. 

Aurinkomatkojen asiakaspalvelu on tällä hetkellä valitettavasti ruuhkautunut.  Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaat lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.

‹ Palaa uutislistaukseen