Kreetan lennot avataan jo 18.7.

Aurinkomatkat tiedotti viime viikolla aloittavansa matkat Kreetan Haniaan jo viikkoa suunniteltua aikaisemmin, lauantaina 25. heinäkuuta, ja tuplaavansa Rodoksen matkatarjonnan 1.8. alkaen. Suuren kysynnän myötä Aurinkomatkat lisää jälleen lentoja Kreetan Haniaan ja lentää kohteeseen myös lauantaina 18. sekä sunnuntaina 26. heinäkuuta.

– Kysyntä on lisääntynyt viime viikkoina valtavasti, ja haluamme mahdollistaa kaikkien halukkaiden kesäloman Kreikassa lisäämällä uusia lentoja heinäkuulle, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Aurinkomatkat aloittaa matkat myös Turkkiin Antalyan alueelle ja Espanjaan Costa del Solille ja Mallorcalle elokuun alusta alkaen.

– Kaikkien matkojemme lähtökohtana on aina turvallisuus, niin asiakkaidemme kuin henkilökunnan. Olemme olleet yhteydessä paikallisiin yhteistyökumppaneihimme lomakohteissa ja heiltä saamamme tiedon perusteella voimme vastuullisesti toimien tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden turvalliseen lomailuun myös Antalyan alueella, Mallorcalla ja Costa del Solilla, Kousa sanoo.

Aurinkomatkat on ottanut käyttöön matkustuskokemusta parantavia toimenpiteitä, jotta jokainen voi matkustaa ja nauttia lomastaan turvallisesti. Lue lisää, kuinka varmistamme turvallisen lomailun.

 

‹ Palaa uutislistaukseen