Liity Finnair Plus -jäseneksi ja kerää pisteet talteen Aurinkomatkojen matkapaketeista, ennakkoon varattavista retkistä ja lennoista. Finnair Plus -pisteitä käytät monipuolisesti lomailuun sekä arjessa Finnairin lukuisten yhteistyökumppanien palveluihin ja tuotteisiin.

Liittyessäsi Finnair Plus -jäseneksi tilaa samalla Finnair Plus -uutiskirje – näin saat uusinta tietoa jäseneduistasi.

LIITY FINNAIR PLUS -JÄSENEKSI

Kerrytä nyt kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet kaikista matkoistamme! Saat taso- ja palkintopisteet nyt triplana koko matkan hinnasta, kun varaat Aurinkomatka-paketin, omatoimisen Kaupunkiloman tai Kotimaan matkan.

Saadaksesi triplapisteet, ilmoita Finnair Plus -jäsennumerosi matkavarauksesi yhteenvedossa tai lisää ne itse Omaloman kohdassa matkustajatiedot. Samalla voit lisätä kaikkien muiden samalla varauksella olevien matkustajien Finnair Plus -korttien numerot matkavarauksellesi.

Lue myös mihin voit käyttää pisteitä

VARAA MATKA

Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi ilmaiseen Finnair Plus -ohjelmaan, ja hyödynnä edut ja tarjoukset!

LIITY FINNAIR PLUS -JÄSENEKSI

Sulje

Ansaitset Finnair Plus -jäsenenä palkintopisteitä Aurinkomatka-paketeista, pelkistä lomalennoista, Aurinkomatkojen omatoimisista Kaupunkilomista sekä Aurinkomatkojen Kotimaan matkoista.

Kerrytä pistesaldoasi ilmoittamalla Finnair Plus -korttisi tiedot matkaa varatessasi tai lisäämällä ne itse Omaloman Matkustajatiedot kohdassa. Samalla voit myös lisätä kaikkien muiden samalla varauksella olevien matkustajien Finnair Plus -korttien numerot.

Kaikki matkat kerryttävät nyt 15.10.2020 alkaen toistaiseksi kolme Finnair Plus -palkintopistettä euroa kohden, 1 euro = 3 palkintopistettä.

1.8.2020 ja sen jälkeen alkavista matkoista on saanut myös yhden tasopisteen matkapakettiin käytettyä euroa kohden. Nyt 15.10.2020 alkaen saat myös tasopisteitä yhtä matkapakettiin käytettyä euroa kohden kolme! Etu on voimassa toistaiseksi.

Pisteet kertyvät varauksen hintaerittelyn mukaisesti kaikille matkustajille, joiden Finnair Plus -kortin numero on varauksen yhteydessä ilmoitettu. Pisteet kertyvät matkavahvistuksessa vahvistetun pistemääräerittelyn mukaisesti aikaisintaan seuraavan kalenterikuukauden aikana matkan paluupäivän jälkeen.

Ilmoita Finnair Plus -korttisi numero myös lähtöselvityksessä niin ansaitset lisäksi Finnair Plus -pisteitä Finnairin lennosta Finnair Plus -sääntöjen mukaisesti.

Tutustu Aurinkomatkojen Fnnair Plus -ehtoihin

Sulje

Kun haluat maksaa osan Aurinkomatka-paketin tai pelkkien lomalentojen hinnasta Finnair Plus -pisteillä, valitse haluamasi matka ja kirjaudu sisään Finnair Plus -palveluun Yhteenveto-sivulla. Maksu-sivulla voit valita, kuinka suuren osan matkastasi haluat maksaa pisteillä.

HAE MATKAA

Tutustu Aurinkomatkojen Fnnair Plus -ehtoihin

Sulje