Kerää pisteet talteen Aurinkomatkojen lomapaketeista, ennakkoon varattavista retkistä ja lennoista, sekä käytä niitä monipuolisesti lomailuun tai arkeen – valitse lukuisista vaihtoehdoista.

Liittyessäsi Finnair Plus -jäseneksi tilaa samalla Finnair Plus -uutiskirje – näin saat tietoa jäseneduistasi.

LIITY FINNAIR PLUS -JÄSENEKSI

Ansaitset Finnair Plus -jäsenenä palkintopisteitä Aurinkomatka-paketeista, pelkistä lomalennoista ja Aurinkomatkojen omatoimisista kaupunkilomista. 

Kerrytä pistesaldoasi ilmoittamalla Finnair Plus -korttisi tiedot matkaa varatessasi tai lisäämällä ne itse Omaloman Matkustajatiedot kohdassa. Samalla voit myös lisätä kaikkien muiden samalla varauksella olevien matkustajien Finnair Plus -korttien numerot.

Normaalihintainen Aurinkomatka-paketti kerryttää yhden Finnair Plus -palkintopisteen euroa kohden,
1 euro = 1 palkintopiste.

1.8.2020 ja sen jälkeen alkavista matkoista yhtä matkapakettiin käytettyä euroa kohden saat nyt uutuutena myös yhden tasopisteen.


Pisteet kertyvät varauksen hintaerittelyn mukaisesti kaikille matkustajille, joiden Finnair Plus -kortin numero on varauksen yhteydessä ilmoitettu.
Pisteet kertyvät matkavahvistuksessa vahvistetun pistemääräerittelyn mukaisesti aikaisintaan seuraavan kalenterikuukauden aikana matkan paluupäivän jälkeen.

Ilmoita Finnair Plus -korttisi numero myös lähtöselvityksessä niin ansaitset lisäksi Finnair Plus -pisteitä Finnairin lennosta Finnair Plus -sääntöjen mukaisesti.

MATKAEHDOT

Sulje

  • Maksa osa Aurinkomatka-paketin tai pelkkien lomalentojen hinnasta

  • Osta Aurinkomatkojen matkalahjakortti

Kun haluat maksaa osan Aurinkomatka-paketin tai pelkkien lomalentojen hinnasta Finnair Plus -pisteillä, valitse haluamasi matka ja kirjaudu sisään Finnair Plus -palveluun Yhteenveto-sivulla. Maksu-sivulla voit valita, kuinka suuren osan matkastasi haluat maksaa pisteillä.

HAE MATKAA


Voit varata matkan myös asiakaspalvelustamme. Kerro myyjällemme, että haluat maksaa osan matkastasi Finnair Plus -pisteillä.

Osta Aurinkomatkojen matkalahjakortti ja maksa haluamasi osa sen hinnasta Finnair Plus -pisteillä vierailemalla Finnair Plus -sivuilla.


MATKAEHDOT

Sulje