Liity Finnair Plus -jäseneksi ja kerää pisteet talteen Aurinkomatkojen matkapaketeista, ennakkoon varattavista retkistä ja lennoista. Voit myös maksaa osan lomamatkasi hinnasta Finnair Plus -pisteillä. 

Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi

Ansaitset Finnair Plus -jäsenenä taso- ja palkintopisteitä Aurinkomatka-paketeista, pelkistä lomalennoista, Aurinkomatkojen omatoimisista Kaupunkilomista sekä Aurinkomatkojen Kotimaan matkoista.

Kerrytä pistesaldoasi ilmoittamalla Finnair Plus -korttisi tiedot matkaa varatessasi tai lisäämällä ne itse Omaloman Matkustajatiedot kohdassa. Samalla voit myös lisätä kaikkien muiden samalla varauksella olevien matkustajien Finnair Plus -korttien numerot.

Matkan hintaan perustuvia Finnair Plus -palkinto- ja tasopisteitä kertyy varauksen euromääräisen kokonaishinnan mukaisesti niin, että matkan yksi euro kerryttää yhden palkinto- ja yhden tasopisteen.

Pisteet kertyvät varauksen hintaerittelyn mukaisesti kaikille matkustajille, joiden Finnair Plus -kortin numero on varauksen yhteydessä ilmoitettu. Pisteet kertyvät matkavahvistuksessa vahvistetun pistemääräerittelyn mukaisesti aikaisintaan seuraavan kalenterikuukauden aikana matkan paluupäivän jälkeen.

Ilmoita Finnair Plus -korttisi numero myös lähtöselvityksessä niin ansaitset lisäksi Finnair Plus -pisteitä Finnairin lennosta Finnair Plus -sääntöjen mukaisesti.

Tutustu Aurinkomatkojen Finnair Plus -ehtoihin

Sulje

Kun haluat maksaa osan lomamatkasi hinnasta Finnair Plus -pisteillä, valitse haluamasi matka ja kirjaudu sisään Finnair Plus -palveluun Yhteenveto-sivulla. Maksu-sivulla voit valita, kuinka suuren osan matkastasi haluat maksaa pisteillä.

Varaa Aurinkomatkojen matka

Tutustu Aurinkomatkojen Fnnair Plus -ehtoihin

Sulje