Aurinkomatka-paketit Thaimaahan toteutetaan 5.11. alkaen

Toteutamme Thaimaan Aurinkomatka-paketit suunnitellusti 5.11. alkaen Phuketiin ja joulukuusta alkaen Krabin, Khao Lakin ja Bangkokin alueiden kohteisiin. Olemme päivittäneet kohdemaasivuille tietoa Thaimaan viranomaisten ohjeistuksista ja matkustusrajoituksista Phuketin matkojen osalta. Odotamme Thaimaan viranomaisten päätöksiä Krabin, Khao Lakin ja Bangkokin alueen matkustusrajoituksista ja päivitämme näiden kohteiden osalta tiedot lähempänä matkustuskauden alkua.  

Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme, joilla on voimassa oleva matkavaraus Phuketin alueelle ja lähetämme varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen päivitetyn matkavahvistuksen sekä tarkat ohjeet tämänhetkisistä rajoituksista ja ohjeistuksista. 

Päivitämme verkkosivuillemme Thaimaan matkakohteiden ajankohtaisia tietoja ja ohjeistuksia.

Aurinkomatkojen asiakaspalvelu ja matkavarausten käsittely on ajoittain ruuhkautunut. Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaat lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään. 

Aurinkomatkat on ottanut käyttöön matkustuskokemusta parantavia toimenpiteitä, jotta jokainen voi matkustaa ja nauttia lomastaan turvallisesti. Lue lisää, kuinka varmistamme turvallisen lomailun ja miten valmistautua matkalle.

 

‹ Palaa uutislistaukseen