Muutoksia Thaimaan maahantulorajoituksiin

Olemme saaneet paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme tiedon, että Thaimaan maahantulorajoitukset tulevat muuttumaan ja Test & Go -ohjelma suljetaan tänään 21.12. Tämä tarkoittaa sitä, että ainoastaan Phuketiin voi matkustaa ilman karanteenia ja muihin Thaimaan lomakohteisiimme matkustaminen ei tämänhetkisen tiedon mukaan onnistuisi. Mikäli Thaimaan matkan varannut asiakas on jo ehtinyt saamaan Thailand Pass -matkustajatietolomakkeesta hyväksynnän, hän voi matkustaa Thaimaahan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Tiedot ovat vielä kuitenkin vahvistamattomia ja selvitämme parhaillaan, miten muutokset vaikuttavat Thaimaan matkan varanneisiin asiakkaisiimme. Tulemme olemaan kaikkiin Thaimaan matkan varanneisiin asiakkaisiimme yhteydessä lähtöpäiväjärjestyksessä heti, kun saamme tarkempia lisätietoja. Aikaeroista johtuen tiedotamme asiasta seuraavan kerran aikaisintaan keskiviikkona 22.12.

Asiakaspalvelumme on nyt ruuhkautunut, joten pyydämme Thaimaahan matkustavia asiakkaitamme odottamaan lisätietojamme. Lähetämme lisätiedot varaukselle ilmoitettuun matkan päävaraajan sähköpostiosoitteeseen.

‹ Palaa uutislistaukseen