Suomen kuljetusalan ammattiliitto AKT on antanut Finnairin matkustamohenkilökuntaa koskevan lakkovaroituksen

Suomen kuljetusalan ammattiliitto AKT on antanut Finnairin matkustamohenkilökuntaa koskevan lakkovaroituksen 20.11.2022 klo 15 ja 21.11.2022 klo 15 välisenä aikana

Lakolla on huomattavia vaikutuksia Finnairin toimintaan ja sillä voi olla vaikutuksia myös Aurinkomatkojen asiakkaiden lentoihin.

Olemme tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla suoraan yhteydessä kaikkiin niihin asiakkaisiin, joiden 20.11. tai 21.11. alkaviin matkapaketteihin tällä on vaikutusta.

HUOM! Mikäli olet Aurinkomatkojen Kaupunkilomalla ja saat tiedon, että paluulentosi on peruttu:

  • Mikäli olet saanut jo viestin uudelleenreitityksestä Finnairilta, hyväksy uusi paluulento Finnairin viestin ohjeiden mukaisesti. Mikäli et ole vielä saanut viestiä, odota sitä rauhassa. Aurinkomatkoilla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa uudelleenreititykseen.
  • Mikäli matkasi kesto pitenee ja uusi lento ei ole samana päivänä, Finnair korvaa sinulle lähtökohtaisesti lisämajoituksen (kohtuuhintainen, yleensä standard-huone). Jos olet jo lentokentällä, voit kääntyä siellä Finnairin paikallisten edustajien puoleen, mutta nopeiten asia järjestyy, kun varaat ja maksat majoituksen ensin itse. Ota talteen kuitit lisämajoituksesta ja toimita ne jälkikäteen Finnairille hyvitystä varten. Ateriakorvaukset Finnair katsoo aina tapauskohtaisesti, lakkotilanteissa niitä ei välttämättä korvata.

Olemme hyvin pahoillamme tästä aiheutuvasta huolesta ja vaivasta.

‹ Palaa uutislistaukseen