Muista matkavakuutus!


Lomalla voi joskus sattua ikäviä yllätyksiä, joiden varalle kannattaa hankkia riittävä vakuutussuoja. AIG Travel Guard -matkavakuutus tarjoaa mielenrauhaa ja turvaa lomallesi, on apunasi odottamattomissa tilanteissa kaukana kotoa ja turvaa matkaan sijoitetut rahat.

Osta matkavakuutus kätevästi matkaa varatessasi verkosta, Omalomasta tai asiakaspalvelustamme ja lomaile huoletta. Voit ostaa matkavakuutuksen aina matkan alkamispäivään asti.

OSTA MATKAVAKUUTUSMIKÄ ON AIG?

AIG on tunnettu kansainvälinen vakuutusyhtiö, jonka maailmanlaajuinen palveluverkosto tuo turvaa lomamatkallesi. AIG Travel Guard -matkavakuutus auttaa nauttimaan matkasta ja tarjoaa vakuutusturvan koko perheelle. Ostamalla AIG Travel Guard -matkavakuutuksen Aurinkomatkoilta saat matkavakuutuksen aina veloituksetta kolmelle kanssamatkustavalle alle 18-vuotiaalle.


AIG TRAVEL GUARD -MATKAVAKUUTUKSET

Jos et tarvitse vakuutusta matkatavaroillesi, valitse AIG Travel Guard Hoitokuluturva -matkavakuutus, joka korvaa mm.

 • matkasairauden ja matkatapaturman hoitokulut ilman ylärajaa
 • ympärivuorokautisen matkahätäpalvelun myös suomen kielellä
 • matkan peruuntumisen 5 000 euroon saakka
 • matkan keskeytymisen 2 000 euroon saakka
 • alle 500 euron lääkärikulut suoraveloituksella yhteistyöklinikoilta

Lue AIG Travel Guard Hoitokuluturva -matkavakuutuksen täydet ehdot. AIG Travel Guard Hoitokuluturva -matkavakuutuksen voit ostaa matkaa varatessasi tai asiakaspalvelustamme.


Myös matkatavaravakuutuksen sisältävä kattava AIG Travel Guard Moniturva -matkavakuutus korvaa mm.

 • matkasairauden ja matkatapaturman hoitokulut ilman ylärajaa
 • ympärivuorokautisen matkahätäpalvelun myös suomen kielellä
 • matkan peruuntumisen 5 000 euroon saakka
 • matkan keskeytymisen 2 000 euroon saakka
 • alle 500 euron lääkärikulut suoraveloituksella yhteistyöklinikoilta
 • matkatavarat 1 000 euroon saakka
 • oikeusturvan 10 000 euroon saakka

Lue AIG Travel Guard Moniturva -matkavakuutuksen täydet ehdot.


NÄIN TOIMIT MATKALLA

Sairauden yllättäessä matkalla voit maksaa hoidon itse ja hakea korvauksia jälkikäteen. Nopean ja helpon korvauspalvelun ansiosta korvaushakemuksen käsittely kestää tavallisesti vain muutaman vuorokauden. AIG hyväksyy myös suoraveloituslaskun valikoiduilta klinikoilta Aurinkomatkojen lomakohteissa. Vakavissa hätätapauksissa saat apua matkahätäpalvelu SOS Internationalista myös suomeksi. Tarkat ohjeet ja yhteystiedot näet vakuutusehdoista sekä AIG:n Aurinkomatkat-sivulta.


HYVÄ TIETÄÄ


Huomioithan, että Aurinkomatkojen myymien vakuutusten enimmäisnettohinta on 200 €/vakuutus. 

Matkavakuutuksissa on rajoituksia mm. ennen matkavakuutuksen ostamista todettujen sairauksien osalta. Kaikkien vakuutettujen tulee olla matkan alkaessa enintään 85-vuotiaita sekä asua vakituisesti Suomessa ja kuulua Suomen sairausvakuutuslain piiriin. Tutustu huolella vakuutusehtoihin ostaessasi matkavakuutusta.

AIG:n matkavakuutusta ei ole saatavissa Kuuban matkoille.
AIG Travel Guard -matkavakuutuksen ostaminen ei edellytä matkavarausta Aurinkomatkoilta. Osta AIG Travel Guard -matkavakuutus