Muista matkavakuutus!


Lomamatkaa odotetaan innolla ja käsillä ovat vuoden tärkeimmät viikot. Lomaa odottaessa tai lomaillessa voi joskus sattua ikäviä yllätyksiä, kuten odottamaton sairastuminen tai matkatavaroiden viivästyminen. Varmista jo ennen matkaa itsellesi ja läheisillesi riittävä vakuutussuoja ja lomaile turvallisin mielin.

AIG Travel Guard -matkavakuutus tarjoaa mielenrauhaa lomallesi, on apunasi odottamattomissa tilanteissa ja turvaa matkaan sijoitetut rahat, myös kotimaan matkoilla. Matkavakuutuksen ostat kätevästi matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta tai asiakaspalvelustamme. Voit ostaa matkavakuutuksen aina matkan alkamispäivään asti.

OSTA MATKAVAKUUTUSMIKÄ ON AIG?

AIG on tunnettu kansainvälinen vakuutusyhtiö, joka on toiminut Suomessa yli 25 vuoden ajan ja vakuuttanut satojatuhansia henkilöasiakkaita. Maailmanlaajuinen palveluverkosto, ammattitaitoinen henkilökunta ja vakuutusratkaisut tuovat turvaa lomamatkallesi.


AIG TRAVEL GUARD -MATKAVAKUUTUKSET

Millainen vakuutus sopii juuri sinulle? Matkatavaravakuutuksen sisältävä kattava AIG Travel Guard Moniturva -matkavakuutus vai matkasairauksien ja tapaturmien hoitokulut korvaava AIG Travel Guard Hoitokuluturva -matkavakuutus?

AIG Travel Guard Moniturva -matkavakuutus korvaa mm.

 • matkasairauden ja matkatapaturman hoitokulut ilman ylärajaa
 • ympärivuorokautisen matkahätäpalvelun myös suomen kielellä
 • matkan peruuntumisen 5 000 euroon saakka
 • matkan keskeytymisen 2 000 euroon saakka
 • alle 500 euron lääkärikulut suoraveloituksella yhteistyöklinikoilta
 • matkatavarat 1 000 euroon saakka
 • oikeusturvan 10 000 euroon saakka

Lue AIG Travel Guard Moniturva -matkavakuutuksen täydet ehdot.

AIG Travel Guard Hoitokuluturva -matkavakuutus korvaa mm.

 • matkasairauden ja matkatapaturman hoitokulut ilman ylärajaa
 • ympärivuorokautisen matkahätäpalvelun myös suomen kielellä
 • matkan peruuntumisen 5 000 euroon saakka
 • matkan keskeytymisen 2 000 euroon saakka
 • alle 500 euron lääkärikulut suoraveloituksella yhteistyöklinikoilta

Lue AIG Travel Guard Hoitokuluturva -matkavakuutuksen täydet ehdot.


VAKUUTUSTURVAA KOKO PERHEELLE

AIG Travel Guard -matkavakuutus auttaa nauttimaan matkasta ja tarjoaa vakuutusturvan koko perheelle. Ostamalla matkavakuutuksen Aurinkomatkoilta saat matkavakuutuksen aina veloituksetta myös kolmelle kanssamatkustavalle alle 18-vuotiaalle.


NÄIN TOIMIT, JOS SAIRASTUT TAI LOUKKAANNUT MATKALLA

Sairauden tai tapaturman yllättäessä ole heti yhteydessä lääkäriin. AIG hyväksyy suoraveloituslaskun valikoiduilta klinikoilta Aurinkomatkojen lomakohteissa. Mikäli suoraveloituslasku ei ole mahdollinen, maksat hoidon itse ja voit hakea korvauksia jälkikäteen.

Korvauksen hakemista varten voit täyttää verkossa vahinkoilmoituslomakkeen tai lähettää allekirjoitetun lomakkeen postitse. AIG:lla vakuutusasioiden hoito sujuu mutkattomasti ja nopeasti. Helpon korvauspalvelun ansiosta korvaushakemuksen käsittely kestää tavallisesti vain muutaman vuorokauden.

Maksettuasi matkavakuutuksen saat sähköpostiisi vakuutuskirjan, joka toimii todistuksena vakuutuksen voimassaolosta matkalla. On suositeltavaa pitää vakuutuskirjaa mukana matkalla, sillä siinä ovat kaikki tärkeät yhteystiedot, kuten ympärivuorokautisen hätäavun numero. Vakavissa hätätapauksissa saat apua matkahätäpalvelu SOS Internationalista myös suomeksi ympäri vuorokauden.

Tarkat ohjeet ja yhteystiedot näet vakuutusehdoista sekä AIG:n Aurinkomatkat-sivulta.


HYVÄ TIETÄÄ

Aurinkomatkojen myymien vakuutusten enimmäisnettohinta on 200 €/vakuutus.

AIG Travel Guard -matkavakuutus kattaa myös koronavirukseen sairastumisesta johtuvat hoitokulut matkan aikana ja taudin hoidosta aiheutuneita hoitokuluja korvataan matkasairautena. Vakuutus on voimassa riippumatta Suomen Ulkoministeriön matkustussuosituksista.

Matkavakuutuksissa on rajoituksia mm. ennen matkavakuutuksen ostamista todettujen sairauksien osalta. AIG Travel Guard -matkavakuutukset ovat tarjolla kaikille Suomessa vakituisesti asuville alle 85-vuotiaille, jotka kuuluvat Suomen sairausvakuutuslain piiriin. Vakuutus ei edellytä Aurinkomatkojen matkavarausta. Tutustu huolella vakuutusehtoihin ostaessasi matkavakuutusta. Lue lisää ja osta AIG Travel Guard -matkavakuutus