Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkustukseen, päivitetty 8.3.2020

Aurinkomatkat seuraa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen yhdessä Ulkoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kanssa. Olemme jatkuvassa yhteydessä keskeisiin tahoihin tilannekuvan sekä tarpeellisten toimenpiteiden osalta.

Ulkoministeriö on muuttanut Italian matkustustiedotetta sunnuntaina 8.3.2020. Ulkoministeriö suosittaa välttämään tarpeetonta matkustamista koko Italiaan. Olemme maanantaina 9.3.2020 yhteydessä asiakkaisiimme, jotka ovat varanneet Aurinkomatkojen matkan Italiaan maalis–huhtikuulle 2020. Alla oleva, 3.3.2020 julkaistu, tiedotteemme on edelleen voimassa koskien Pohjois-Italian matkoja.

Ulkoministeriö ei ole muuttanut matkustusohjeistusta muihin Aurinkomatkojen tarjoamiin matkakohteisiin ja matkamme niihin jatkuvat normaalisti. Italian kohteita lukuun ottamatta voimassa ovat normaalit matkojen muutos- ja peruutusehdot. Olemme sinuun yhteydessä, jos varaamaasi matkaan tulee muutoksia.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL päivittää tuoreimmat tiedot taudin esiintymisestä sekä ohjeista tartuntojen torjumiseksi. Paras tapa suojautua on noudattaa hyvää käsihygieniaa. THL on julkaissut ohjeita matkailijoille, miten koronavirukselta voi suojautua. Myös eri maiden edustustot tiedottavat sivuillaan kohdemaansa tilannetta koronaviruksesta. Suosittelemme myös tutustumaan omaa lomakohdetta koskeviin ohjeistuksiin.

Lisää aiheesta:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Ulkoministeriö
Matkaehdot

‹ Palaa uutislistaukseen