Valmistaudumme poliittisten lakkojen aiheuttamiin lentoliikenteen häiriöihin, päivitetty 26.1.

Finnair työstää edelleen liikennesuunnitelmaa lakkopäiville ja uskomme saavamme tarkempia tietoja heti alkuviikosta. Kun saamme tarkempia tietoja, olemme heti yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden matkoihin niillä olisi vaikutuksia.


Useat ammattiliitot ilmoittivat 19.1. 48 tuntia kestävistä, lentoliikenteeseen kohdistuvista poliittisista työtaistelutoimenpiteistä 1.–2.2.2024. Valitettavasti työtaistelutoimilla on vaikutuksia myös Aurinkomatkojen matkapakettien toteuttamiseen, sillä työtaistelutoimet tulevat vaikuttamaan Finnairin toimintaan merkittävästi useamman päivän ajan ja lentoja joudutaan perumaan.

Tällä hetkellä ei ole varmuutta, mitkä lennot voidaan työtaistelun aikana 1. –2.2.2024 toteuttaa. Finnair pystyy vahvistamaan lentosi toteutumisen kaksi päivää ennen alkuperäistä lähtöpäivää. Olemme yhteydessä suoraan asiakkaisiin, joiden lentoihin työtaistelulla olisi vaikutuksia.

Mikäli paluupäiväsi lomakohteesta Suomeen on 1.2.2024 tai 2.2.2024 ja paluulentosi siirtyisi, tulet saamaan meiltä lisätietoa tekstiviestitse kaksi päivää ennen paluulennon alkuperäistä lähtöpäivää.

Mikäli matkapakettisi lähtöpäivä Suomesta on 1.2.2024 tai 2.2.2024, tarjoamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa kuluitta alkavan matkapakettisi. Lähetä peruutuspyyntö Omalomasta. Lisää Omaloman peruutuspyyntöön Lisätietoja-kenttään "Lakkoperuutus".

Lisätietoja takaisinmaksusta

Asiakaspalvelumme ja peruutuslomakkeiden käsittely voi ruuhkautua tilanteen vuoksi.

Halutessasi voit varata uuden matkapaketin verkkosivuiltamme päivän hinnalla.

Olemme erittäin pahoillamme siitä, että Finnairiin tai Aurinkomatkoihin liittymättömät poliittiset työtaistelutoimet sotkevat asiakkaidemme työ- ja lomamatkasuunnitelmia.

‹ Palaa uutislistaukseen