Aurinkomatkat on Suomen suurin matkanjärjestäjä

Sataprosenttisesti suomalainen, Finnairin omistama Aurinkomatkat vei viime vuonna lomalle 214 411 asiakasta, ja sen markkinaosuus oli 27,4 prosenttia. Vuonna 2016 markkinaosuus oli 27,0 prosenttia.

Aurinkomatkat on saanut viime vuonna tunnustusta myös Suomen luotettavimpana ja vastuullisimpana matkanjärjestäjänä.

–  Suurin kiitos ykkössijasta kuuluu ennen kaikkea uskollisille asiakkaillemme, sillä he ovat nostaneet Aurinkomatkat Suomen suurimmaksi matkanjärjestäjäksi. Asiakkaamme arvostavat suomalaisuutta, laatua ja henkilökohtaista palvelua. Tunnemme suomalaiset paremmin kuin muut, ja arvatenkin se tekee meistä Suomen arvostetuimman matkakumppanin, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Aurinkomatka-pakettiin kuuluvat suomenkieliset opaspalvelut, ja lomalla saa suomenkielistä palvelua ympäri vuorokauden. Valmismatka on monipuolinen, yksilöllinen ja huoleton tapa lomailla, ja lomakohteisiin lennetään aina Finnairin suorin lennoin.

Aurinkomatkat on panostanut erityisesti laajaan kohdetarjontaan, kohteiden palveluihin, kuten suositut Crossnature-liikuntatunnit ja lasten Aurinkoklubi, sekä mobiilisovellukseen ja nettisivujen helppokäyttöisyyteen.

– Kuuntelemme asiakkaiden toiveita herkällä korvalla, ja tarjoamme elämyksellisiä valmismatkoja laatutietoisille ja helppoutta arvostaville suomalaisille.

Aurinkomatkat on Matkamessuilla Helsingissä 18.–21.1.2018 paikalla 6k50. Tervetuloa!

‹ Palaa uutislistaukseen