Peruutuksia Aurinkomatkojen matkoihin

Perumme kaikki ulkomaan kohteiden Aurinkomatka-paketit, joiden lähtöpäivä olisi ollut 1.11.–30.11.2020. Olemme jo aiemmin peruneet matkat, jotka olisivat alkaneet 31.10. tai aiemmin.

Lisäksi perumme:
  • Aurinkomatka-paketit Phuketiin ja Krabiin, joiden lähtöpäivä olisi ollut joulukuussa 2020
  • Koko talvikauden Aurinkomatka-paketit Arabiemiirikuntiin, Israeliin, Fuerteventuralle, Lanzarotelle, Antalyan alueelle, Bangkokiin, Cha-Amiin, Hua Hiniin, Pattayalle ja Rayongiin
  • Koko talvikauden Aurinkomatka-paketit Gran Canarialle ja Teneriffalle, paitsi Gran Canarian keskiviikon ja lauantain lähtöpäivät ja Teneriffan torstain ja sunnuntain lähtöpäivät
Lähetämme asiakkaille tarkemmat ohjeet matkan muuttamiseen tai rahojen palautukseen varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen. 
 
1.12. ja sen jälkeen alkavat matkat toteutamme tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti, ja niihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Päätökset joulukuun Gran Canarian, Teneriffan ja Madeiran matkojen toteuttamisesta 1.12. alkaen teemme marraskuun alussa.  
 
Kaupunkilomat toteutamme suunnitellusti niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia ja jotka ovat Finnairin päivitetyssä lento-ohjelmassa. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia. 
 
Viranomaisten suositukset, koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa, sekä Finnairin talven lento-ohjelma vaikuttavat päätöksiimme järjestää matkoja. Pahoittelemme tilanteesta koituvaa haittaa ja epävarmuutta. 
 
Asiakaspalvelumme on ajoittain ruuhkautunut. Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaamme lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.

‹ Palaa uutislistaukseen