Käyttökatko Finnair Plus -ohjelmassa

Käyttökatko Finnair Plus -ohjelmassa perjantaista 8.3. klo 18 alkaen maanantaihin 11.3. 

Finnair Plus siirtyy uudelle aikakaudelle. Ohjelma muuttuu käytettyyn rahamäärään perustuvaksi, ja Finnair ottaa Avioksen käyttöön uutena kanta-asiakasvaluuttana.

Muutokset päivitetään Aurinkomatkojen järjestelmiin perjantain 8. maaliskuuta klo 18 ja maanantain 11. maaliskuuta välisenä aikana. Tänä aikana osa Finnair Plus -palveluista ei ole käytettävissä. Päivitämme samalla myös kaikki Finnair Plus -aiheiset verkkosivut, minkä vuoksi 8.–11.3. kaikki sivuilla oleva tieto ei välttämättä ole täysin ajan tasalla. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Aurinkomatkojen palvelut, joihin katko vaikuttaa​:

  • Finnair Plus -tilille ei ole mahdollista kirjautua katkon aikana. Jos olet kirjautunut tilillesi verkossa osoitteessa finnair.com, sinut kirjataan ulos 8. maaliskuuta klo 18.
  • Et voi käyttää Finnair Plus -pisteitä Aurinkomatkojen matkapaketin, pelkkien lentojen, matkustusluokan korotuksen etkä lisäpalveluiden maksuun.

Voit kuitenkin lisätä Finnair Plus -jäsennumerosi normaalisti matkavaraukselle matkaa varatessasi tai Omaloman Varaukset ja maksut -osion kohdassa Matkustajatiedot.

Lue lisää Finnair Plus -ohjelman käyttökatkoksesta

Lue lisää Finnairin kanta-asiakasvaluutan uudistuksesta


‹ Palaa uutislistaukseen