Lisää peruutuksia kesäkuun matkoihin

Perumme loput kesäkuun ulkomaan kohteisiin suuntautuvat Aurinkomatka-paketit, joiden lähtöpäivä olisi ollut 1.–30.6.2021. Olemme jo aiemmin peruneet osan kesäkuun matkoista, sekä kaikki ulkomaan matkat, jotka olisivat alkaneet 31.5.2021 tai aiemmin.

1.7.2021 ja sen jälkeen alkavat matkat toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti ja niihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Tavoitteenamme on aloittaa matkat heti, kun kohdemaidemme tilanne sen sallii. Arvioimme viimeistään kesäkuun alussa mahdollisuuden toteuttaa heinäkuun Aurinkomatka-paketit lomakohteisiimme.

Aurinkomatkojen Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti 1.7.2021 alkaen maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia ja jotka ovat Finnairin lento-ohjelmassa. Tarkistamme voimassa olevat matkustuslinjaukset kahden viikon välein. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia.

Viranomaisten matkustuslinjaukset, Finnairin liikenneohjelma ja koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa vaikuttavat päätöksiimme järjestää matkoja. Pahoittelemme tilanteesta koituvaa haittaa ja epävarmuutta.

Aurinkomatkojen asiakaspalvelu ja palautusten käsittely on ajoittain ruuhkautunut. Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaat lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.

Asiakaspalvelumme aukioloajat.

‹ Palaa uutislistaukseen