Aurinkomatkat aloittaa matkat Kreikkaan ja Kroatiaan elokuussa

Aurinkomatkat aloittaa matkat Kreikkaan ja Kroatiaan jälleen elokuussa – näin varmistamme turvallisen lomailun

Aurinkomatkat järjestää pakettimatkoja jälleen elokuun alusta alkaen Kreikkaan ja Kroatiaan. Syyskuun puolesta välistä lähtien järjestetään matkoja myös Madeiralle. Aurinkomatkat seuraa tilannetta Espanjan ja Turkin matkustussuositusten osalta ja tekee näitä kohteita koskevat päätökset lähiviikkoina, viimeistään heinäkuun puolivälissä. Kaikkiin matkoihin on voimassa varaushetken mukaiset muutos- ja peruutusehdot.

Aurinkomatkat on aiemmin kertonut peruvansa kesän matkat heinäkuun loppuun saakka koronavirustilanteen takia.

– Tämän poikkeuksellisen ajanjakson jälkeen tuntuu hienolta päästä taas toteuttamaan suomalaisten lomaunelmia. Elokuun matkamme ovat herättäneet paljon kiinnostusta viime viikkoina ja elokuun Kreikan matkoista on myyty jo lähes 80 prosenttia. Olemme myös valmiita lisäämään kapasiteettia kysynnän mukaan, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Olemme tarjonneet poikkeustilanteen aikana entistä joustavammat muutos- ja peruutusehdot, jotka ovat nyt voimassa myös ensi kesän matkoihin. Maaliskuun jälkeen ostetun Aurinkomatka-paketin voi muuttaa toiseen normaalihintaiseen matkaan, kun matkan alkuun on vähintään 21 vuorokautta. Aurinkomatka-paketin voi myös peruuttaa toimistokuluin, kun matkan alkuun on vähintään 21 vuorokautta. Näinä poikkeuksellisina aikoina olemme myös halunneet tarjota asiakkaillemme lisää joustoa matkavarauksiin siirtämällä loppumaksun maksueräpäivää lähemmäs matkan alkamista. Siirrämme kaikkien kesäkauden 2020 Aurinkomatka-pakettien maksueräpäivää siten, että matkan viimeinen erä tulee maksaa vasta 30 päivää ennen matkan alkua.

Kaikki Aurinkomatkojen lomamatkat lennetään Finnairin suorin lennoin. Finnair on ottanut käyttöön useita toimia, joilla asiakkaiden ja matkustamohenkilökunnan terveyttä suojataan lentomatkan aikana. Sekä matkalla että kohteissa on otettu käyttöön matkustuskokemusta parantavia toimenpiteitä, jotta jokainen voi matkustaa ja nauttia lomastaan turvallisesti.

Asiakaspalvelussamme saattaa esiintyä ajoittain ruuhkaa. Olemme suoraan asiakkaisiin yhteydessä, mikäli matkoihin tulisi muutoksia.

‹ Palaa uutislistaukseen