Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkustukseen, päivitetty 9.3.2020

Aurinkomatkat seuraa koronaviruksen (COVID-19) vaikutuksia matkustamiseen yhdessä ulkoministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kanssa. Olemme jatkuvassa yhteydessä keskeisiin tahoihin tilannekuvan sekä tarpeellisten toimenpiteiden osalta.

Ulkoministeriö on 8.3.2020 muuttanut Italian matkustustiedotetta. Alla on tarkempaa tietoa koskien Aurinkomatkojen Italian matkoja. Ulkoministeriö ei ole muuttanut matkustusohjeistusta muihin Aurinkomatkojen tarjoamiin matkakohteisiin ja matkamme niihin jatkuvat normaalisti. Italian matkoja lukuun ottamatta voimassa ovat normaalit matkojen muutos- ja peruutusehdot. Olemme sinuun yhteydessä, jos varaamaasi matkaan tulee muutoksia.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL päivittää tuoreimmat tiedot taudin esiintymisestä sekä ohjeista tartuntojen torjumiseksi. THL on julkaissut ohjeita matkailijoille, miten koronavirukselta voi suojautua. Myös eri maiden edustustot tiedottavat sivuillaan kohdemaansa tilannetta koronaviruksesta. Suosittelemme myös tutustumaan omaa lomakohdetta koskeviin ohjeistuksiin.

Lisää aiheesta:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Ulkoministeriö
Matkaehdot


Matkat Italiaan

Ulkoministeriö on päivittänyt 8.3.2020 Italian matkustustiedotteen muotoon "vältä tarpeetonta matkustamista" koko Italian osalta.

Olemme aiemmin peruneet Aurinkomatkojen matkat Milanoon 7.4.2020 asti. Perumme nyt ulkoministeriön 8.3.2020 päivittämän matkustustiedotteen johdosta Aurinkomatkojen Roomaan 9.3.–7.4.2020 alkavat matkat sekä Calabrian alueelle (Tropea, Capo Vaticano) 11.–25.4.2020 alkavat matkat. Palautamme asiakkaille matkojen hinnan.

Tarjoamme Aurinkomatkojen asiakkaille kuluttoman muutos- ja peruutusoikeuden Bolognan, Milanon ja Rooman matkoihin, joiden lähdöt ovat 1.–30.4.2020. Niiden matkojen osalta, joiden lähdöt ovat 1.–30.5.2020, teemme päätökset 31.3.2020 ulkoministeriön silloisen matkustussuosituksen mukaisesti. 1.5.2020 ja sen jälkeen alkavissa matkoissa on tällä hetkellä voimassa normaalit muutos- ja peruutusehdot.

Olemme suoraan yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden matkoihin tällä on vaikutusta.

‹ Palaa uutislistaukseen