Aurinkomatkoilta voit varata monenlaisia matkojaAURINKOMATKA-PAKETIN AVOIN KAUPPA

Voit peruuttaa varaamasi Aurinkomatka-paketin kuluitta 7 vuorokauden kuluessa varauksesta, kun lähtöpäivään on peruutushetkellä aikaa vähintään 60 vuorokautta.


MUUTOSOIKEUS

Voit muuttaa kuluitta normaalihintaisen matkapaketin matkakohdetta, lähtöpäivää, matkan kestoaikaa tai majoitusjärjestelyjä johonkin muuhun normaalihintaiseen Aurinkomatkojen säännöllisen sarjatuotannon valmismatkaan, jos muutos tehdään aikaisemmin kuin 45 vrk ennen alkuperäisen matkan alkua. Muutosten määrää ei ole rajoitettu. 

Huomioi, että varausmuutosoikeus ei koske Äkkilähtöjä tai kampanja-alennettuja matkoja eikä perushintaisen matkan vaihtamista Äkkilähdöksi tai kampanjahinnoitelluksi matkaksi. Varausmuutosoikeus ei koske myöskään yksittäisinä lähtöinä tuotettuja erikoismatkoja.

Voit perua tai muuttaa verkossa tekemäsi varauksen joko kirjautumalla Omalomaan tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Avoin kauppa -sääntö ei koske omatoimisia Kaupunkilomia. Lue lisää matkaehdoista.


RYHMÄMATKAT

Ryhmämatkat

Mikä on ryhmämatka?

Vähintään 20 aikuisen matkustaessa samanaikaisesti samaan kohteeseen on kyseessä ryhmämatka.

Ryhmän palvelumallista sovimme aina ryhmän vastuuhenkilön kanssa tarjouksen tekovaiheessa.


Ryhmämatkan etuja ovat mm. 

  • aikataulutuksen vapaus, lähtöpäivä joka päivä
  • ohjelma, ryhmän toiveiden mukainen
  • retket, matkaan sisällytettyinä tai lisämaksullisina
  • opastus, suomenkielinen kokenut kohdeopas
  • joustavat maksuehdot

Pyydä ryhmällesi tarjous


HUOLTAJAN LUPA ALAIKÄISELLE

Alle 18-vuotiaan matkustaessa ulkomaille ilman huoltajia on suositeltavaa ottaa matkalle mukaan huoltajien lupa, jonka voi tarvittaessa esittää kohdemaan viranomaisille. Aurinkomatkoille lupa tulee toimittaa esimerkiksi lapsen matkustaessa kaveriperheensä tai isovanhempiensa kanssa ilman huoltajaansa. Toimita lomake täytettynä ja skannattuna sähköpostiliitteenä osoitteeseen myynti@aurinkomatkat.fi tai postitse osoitteeseen: Aurinkomatkat, Myynti, PL 200, 01531 VANTAA. 

Voit tulostaa lupakirjeen seuraavasta linkistä:

letter of consent


Lisäksi yhteishuoltajuudessa on suositeltavaa, että huoltajat laativat yhdessä kirjeen, jossa toinen huoltajista sallii lapsen matkustamisen ulkomaille ilman molempien mukanaoloa. Lupa voi olla kohdemaan kielellä tai englanniksi. Kirjeessä on hyvä olla tiedot matkasta sekä huoltajien allekirjoitukset yhteystietoineen.

Lupavaatimukset vaihtelevat maittain ja alaikäistä koskevat matkustusvaatimukset tulee aina tarkistaa kohdevaltion viranomaisilta. Lisätietoa asiasta on luettavissa ulkoministeriön sivulta.

Alaikäisellä tulee aina olla mukana oma passi, ja matkavakuutuksen voimassaolo tulee tarkistaa.