Aurinkomatkoilta voit varata monenlaisia matkojaAURINKOMATKA-PAKETIN AVOIN KAUPPA

Voit peruuttaa varaamasi Aurinkomatka-paketin kuluitta 7 vuorokauden kuluessa varauksesta, kun lähtöpäivään on peruutushetkellä aikaa vähintään 60 vuorokautta.


MUUTOSOIKEUS

Voit yhden kerran muuttaa kuluitta normaalihintaisen matkapaketin matkakohdetta, lähtöpäivää, matkan kestoaikaa tai majoitusjärjestelyjä johonkin muuhun normaalihintaiseen Aurinkomatkojen säännöllisen sarjatuotannon valmismatkaan, jos muutos tehdään aikaisemmin kuin 45 vrk ennen alkuperäisen matkan alkua.

Huomioi, että varausmuutosoikeus ei koske Äkkilähtöjä tai kampanja-alennettuja matkoja eikä perushintaisen matkan vaihtamista Äkkilähdöksi tai kampanjahinnoitelluksi matkaksi. Varausmuutosoikeus ei koske myöskään yksittäisinä lähtöinä tuotettuja erikoismatkoja.

Voit perua tai muuttaa verkossa tekemäsi varauksen joko soittamalla asiakaspalveluumme tai lomakkeella.

Avoin kauppa -sääntö ei koske omatoimisia Kaupunkimatkoja. Lue lisää matkaehdoista.


RYHMÄMATKAT

Mikä on ryhmämatka?

Vähintään 20 aikuisen matkustaessa samanaikaisesti samaan kohteeseen on kyseessä ryhmämatka.

Ryhmän palvelumallista sovimme aina ryhmän vastuuhenkilön kanssa tarjouksen tekovaiheessa.


Ryhmämatkan etuja ovat mm. 

  • aikataulutuksen vapaus, lähtöpäivä joka päivä
  • ohjelma, ryhmän toiveiden mukainen
  • retket, matkaan sisällytettyinä tai lisämaksullisina
  • opastus, suomenkielinen kokenut kohdeopas
  • joustavat maksuehdot

Pyydä ryhmällesi tarjous


HUOLTAJAN LUPA ALAIKÄISELLE

Alle 18-vuotiaan huoltajilta tarvitaan lupakirje, joka tulostetaan, täytetään ja otetaan matkalle mukaan. Toimita tämä lomake täytettynä myös skannattuna sähköpostiliitteenä osoitteeseen myynti@aurinkomatkat.fi tai postitse osoitteeseen: Aurinkomatkat, Myynti, PL 200, 01531 VANTAA. Alaikäisen lapsen matkustaessa ulkomaille ilman huoltajia on suositeltavaa ottaa matkalle mukaan huoltajien lupa, jonka voi tarvittaessa esittää kohdemaan viranomaisille. Alaikäisellä tulee olla mukana oma passi, ja matkavakuutuksen voimassaolo tulee tarkistaa.

Lisäksi yhteishuoltajuudessa on suositeltavaa, että huoltajat laativat yhdessä kirjeen, jossa toinen huoltajista sallii lapsen matkustamisen ulkomaille ilman molempien mukanaoloa. Lupa voi olla kohdemaan kielellä tai englanniksi. Kirjeessä on hyvä olla tiedot matkasta sekä huoltajien allekirjoitukset yhteystietoineen. Lisätietoa asiasta on luettavissa ulkoasiainministeriön sivulta. Tämä täytetty lupakirje on syytä ottaa mukaan matkalle.

Voit tulostaa huoltajan lupakirjeen seuraavista linkeistä joko suomen- tai englanninkielisenä:

huoltajan lupa

letter of consent