Vuokraa auto lomallesiLisää lomaasi vapautta ja uusia ulottuvuuksia! Vuokraa auto kätevästi verkosta ja räätälöi parhaat reitit lomallesi.

Autonvuokrauspalvelun sivuillamme tarjoaa Rentalcars.com jonka kautta käytettävissäsi on yli 900 autovuokraamon valikoimat ympäri maailman! Voit vertailla helposti eri vuokraamojen automalleja ja tarjouksia, ja valita omaan lomaasi sopivan vuokra-auton.


HYVÄ TIETÄÄ AUTONVUOKRAUKSESTA VERKOSSA

Auton nouto

Auto noudetaan joko lentoasemalta tai muusta vuokraamon noutopisteestä. Tarkista auton nouto- ja palautuspaikka varausvahvistuksesta. Auton noudon yhteydessä autovuokraamolle tulee esittää joko Rentalcars.comin tulostettu vahvistustosite tai eVoucher.


Kuljettajan ikä ja ylimääräinen kuljettaja

Kuljettajan ikäraja vaihtelee maittain. Jotkut vuokraamot tarjoavat mahdollisuuden ostaa lisäpalveluna ajo-oikeuden nuorelle tai seniorikuljettajalle. Vuokrahintaan sisältyy tavallisesti yksi kuljettaja. Tarkista hintaan sisältyvien kuljettajien määrä ja mahdolliset ylimääräisen kuljettajan lisämaksut autoa varatessasi palveluntarjoajan ehdoista.


Lisävarusteet

Listan saatavilla olevista lisävarusteista, kuten GPS ja lastenistuin, näet autoa varatessasi. Voit lisätä varaukselle pyynnön lisävarusteista. Lisävarusteet maksetaan suoraan autovuokraamolle noudon yhteydessä. Pyydettyjen lisävarusteiden saatavuutta ei voida taata.


Vakuutukset

Autonvuokraushinta sisältää yleensä kolarivakuutuksen, kolmannen osapuolen vakuutuksen ja varkausvakuutuksen. Tarkista ehdot autoa varatessasi. Voit ostaa omavastuun poistavan vakuutuksen joko kohteessa suoraan autonvuokraamolta tai varauksen yhteydessä Rentalcars.comilta. Tarkista vakuutusehdot lisävakuutusta ostaessasi.


Varauksen tiedot ja muutokset

Pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan autonvuokrauksesi tietoja Rentalcars.comin varauksenhallintapalvelussa, josta löydät myös mm. vuokraamon ajantasaiset yhteystiedot. Sopimus autonvuokrasta syntyy suoraan asiakkaan ja palveluntarjoajan eli valitun autovuokraamon välille. Kaikki varaukseen liittyvät yhteydenotot hoitaa joko Rentalcars.com tai valittu autovuokraamo.


Tutustu autonvuokrausehtoihin.


Selaa Rentalcars.comin valikoimaa