Vuokraa auto lomallesiLisää lomaasi vapautta ja uusia ulottuvuuksia! Vuokraa auto kätevästi verkosta ja räätälöi parhaat reitit lomallesi.

Autonvuokrauspalvelun sivuillamme tarjoaa Rentalcars.com jonka kautta käytettävissäsi on yli 900 autovuokraamon valikoimat ympäri maailman! Voit vertailla helposti eri vuokraamojen automalleja ja tarjouksia, ja valita omaan lomaasi sopivan vuokra-auton.


HYVÄ TIETÄÄ AUTONVUOKRAUKSESTA VERKOSSA

Lue huolella Rentalcarsin vahvistus sekä kaikki vuokraamon tarjoamat asiakirjat autoa noudettaessa ja ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.
Useimmat autovuokraamot edellyttävät katevarausta luottokortilta autoa noudettaessa. Katevaraus palautetaan luottokortille auton palautuksen jälkeen.

Tarkistathan, ettei sinulta veloiteta katevarauksen yhteydessä muita, kuin itse valitsemiasi lisäpalveluita (esim. lisävakuutusta tai muuta lisäturvaa). Mikäli olet autoa varatessasi ostanut Rentalcarsilta lisäturvan (esim. omavastuun poisto), paikallinen autovuokraamo ei ole siitä tietoinen ja tarjoavat usein lisäksi omia vakuutustuotteitaan.

Tarkista aina ostamiesi lisävakuutusten/turvien sisältö huolellisesti välttyäksesi päällekkäisiltä turvilta.


Auton nouto

Auto noudetaan joko lentoasemalta tai muusta vuokraamon noutopisteestä. Tarkista auton nouto- ja palautuspaikka varausvahvistuksesta. Auton noudon yhteydessä autovuokraamolle tulee esittää joko Rentalcars.comin tulostettu vahvistustosite tai eVoucher.


Kuljettajan ikä ja ylimääräinen kuljettaja

Kuljettajan ikäraja vaihtelee maittain. Jotkut vuokraamot tarjoavat mahdollisuuden ostaa lisäpalveluna ajo-oikeuden nuorelle tai seniorikuljettajalle. Vuokrahintaan sisältyy tavallisesti yksi kuljettaja. Tarkista hintaan sisältyvien kuljettajien määrä ja mahdolliset ylimääräisen kuljettajan lisämaksut autoa varatessasi palveluntarjoajan ehdoista.


Lisävarusteet

Listan saatavilla olevista lisävarusteista, kuten GPS ja lastenistuin, näet autoa varatessasi. Voit lisätä varaukselle pyynnön lisävarusteista. Lisävarusteet maksetaan suoraan autovuokraamolle noudon yhteydessä. Pyydettyjen lisävarusteiden saatavuutta ei voida taata.


Vakuutukset

Autonvuokraushinta sisältää yleensä kolarivakuutuksen, kolmannen osapuolen vakuutuksen ja varkausvakuutuksen. Tarkista ehdot autoa varatessasi. Voit ostaa omavastuun poistavan vakuutuksen joko kohteessa suoraan autonvuokraamolta tai varauksen yhteydessä Rentalcars.comilta. Tarkista vakuutusehdot lisävakuutusta ostaessasi.


Varauksen tiedot ja muutokset

Pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan autonvuokrauksesi tietoja Rentalcars.comin varauksenhallintapalvelussa, josta löydät myös mm. vuokraamon ajantasaiset yhteystiedot. Sopimus autonvuokrasta syntyy suoraan asiakkaan ja palveluntarjoajan eli valitun autovuokraamon välille. Kaikki varaukseen liittyvät yhteydenotot hoitaa joko Rentalcars.com tai valittu autovuokraamo.


Tutustu autonvuokrausehtoihin.


Selaa Rentalcars.comin valikoimaa