Peruutuksia talvikauden matkoihin

Perumme kaikki ulkomaan kohteisiin suuntautuvat Aurinkomatkapaketti-matkat, joiden lähtöpäivä olisi ollut 1.1.–28.2.2021. Lisäksi perumme koko kuluvan talvikauden matkat Thaimaan Phuketiin ja Krabiin. Olemme jo aiemmin peruneet kaikki ulkomaan matkat, jotka olisivat alkaneet 31.12.2020 tai aiemmin.

Lähetämme asiakkaille tarkemmat ohjeet matkan muuttamiseen tai rahojen palautukseen varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen.

1.3.2021 ja sen jälkeen alkavat matkat toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti ja niihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Päätökset Gran Canarian, Teneriffan, Madeiran ja Costa del Solin matkojen toteuttamisesta 1.3.2021 alkaen teemme helmikuun alussa.

Aurinkomatkojen Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia ja jotka ovat Finnairin lento-ohjelmassa. Tarkistamme voimassa olevat matkustuslinjaukset kahden viikon välein. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia.

Viranomaisten matkustuslinjaukset ja koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa vaikuttavat päätöksiimme järjestää matkoja. Pahoittelemme tilanteesta koituvaa haittaa ja epävarmuutta.

Aurinkomatkojen asiakaspalvelu ja palautusten käsittely on ajoittain ruuhkautunut. Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaat lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.

‹ Palaa uutislistaukseen