Peruutuksia Aurinkomatkojen matkoihin

Perumme loput toukokuun ulkomaan kohteisiin suuntautuvat Aurinkomatkat-paketit, joiden lähtöpäivä olisi ollut 1.–31.5.2021. Olemme jo aiemmin peruneet osan toukokuun matkoista, sekä kaikki ulkomaan matkat, jotka olisivat alkaneet 30.4.2021 tai aiemmin. Lähetämme asiakkaille tarkemmat ohjeet matkan muuttamiseen tai rahojen palautukseen varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen.

1.6.2021 ja sen jälkeen alkavat matkat toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti ja niihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Arvioimme viimeistään toukokuun alussa mahdollisuudet toteuttaa kesäkuun Aurinkomatka-paketit.

Aurinkomatkojen Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti 1.6.2021 alkaen maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia ja jotka ovat Finnairin lento-ohjelmassa. Tarkistamme voimassa olevat matkustuslinjaukset kahden viikon välein. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia.

Viranomaisten matkustuslinjaukset ja koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa vaikuttavat päätöksiimme järjestää matkoja. Pahoittelemme tilanteesta koituvaa haittaa ja epävarmuutta.

Aurinkomatkojen asiakaspalvelu ja palautusten käsittely on ajoittain ruuhkautunut. Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaat lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.

Asiakaspalvelumme aukioloajat.

‹ Palaa uutislistaukseen