Miksi valita Aurinkomatka-paketti?

Maksa osissa

100 % suomalainen

Lennämme Finnairilla

Turvana 24/7

Maksa Aurinkomatka osissa

Löysitkö täydellisen lomamatkan, jonka haluat varata heti ennen kuin se viedään käsistä? Älä aikaile, sillä Aurinkomatkoilla voit maksaa matkasi osissa, juuri sinulle sopivissa kuukausierissä.

Maksa lomamatkasi Svea-erämaksulla jopa 36 kuukauden maksuerissä ja lähde toteuttamaan lomahaaveesi Aurinkomatkoilla.

Lue lisää Svea-erämaksusta ja muista maksutavoistamme.


100-prosenttisesti suomalainen

Lähde lomalle Aurinkomatkojen, suomalaisen ja Suomen suurimman matkanjärjestäjän kanssa! Olemme myös Suomen luotetuin matkanjärjestäjä, jonka uskollinen asiakaskunta puhuu puolestaan. Ostaessasi Aurinkomatka-paketin sinulla on aina suomenkieliset opaspalvelut takaamassa lomasi onnistumisen, lähdit sitten lomamatkallemme yksin tai porukalla.

Kehitämme lomakokoelmiamme yhdessä suomalaisista lomailijoista koostuvan Aurinkoheimo-kehittäjäyhteisön kanssa, johon sinäkin voit liittyä mukaan!

Varaa seuraava lomasi aurinkoon Aurinkomatkojen mittavasta lomavalikoimasta, ja koe ikimuistoisia hetkiä!

Lennot Finnairilla

Aurinkomatka-paketit lennetään pääsääntöisesti suomalaisella Finnairilla, ilman välilaskuja. Finnair Plus -jäsenenä saat myös Finnair Plus -pisteitä Aurinkomatka-pakettisi hinnasta ja voit lisätä Finnairin lentomailit jokaiselle Finnair Plus -jäsenelle lähtöselvityksen yhteydessä lähtökentällä.

Aurinkomatka-pakettien, Kaupunkilomien ja pelkkien lentojen hintoihin sisältyvät aina matkatavarat lennolla: yksi käsimatkatavara enintään 8 kg ja yksi kirjattava matkatavara enintään 23 kg.

Finnair tarjoaa myös mahdollisuuden korottaa lentosi ylelliseen businessluokkaan, varata lennolle aterian sekä valita lentosi istuinpaikan ennen matkaa. Lue lisää

Palvelua 24/7

Kun ostat Aurinkomatka-paketin, saat lomallasi palvelua ympäri vuorokauden suomenkielisiltä oppailtamme. Koulutetut oppaamme ovat sinua vastassa jo lentokentälle saapuessasi ja palvelevat sinua puhelimitse koko lomasi ajan.

Oppaamme ovat parhaita asiantuntijoita kertomaan lisää lomakohteesi ehdottomista helmistä ja auttavat sinua ongelmatilanteissa. Hyödynnä oppaidemme tieto ja kokemus unelmiesi lomakohteesta, ja rakenna oppaiden vinkkien avulla juuri sinun näköisesi loma.