Miksi valita Aurinkomatka-paketti?

100 % suomalainen

Lennämme Finnairilla

Turvana 24/7

Vastuullisuus kuuluu pakettiin


100-prosenttisesti suomalainen

Lähde lomalle Aurinkomatkojen, suomalaisen ja Suomen suurimman matkanjärjestäjän kanssa! Olemme myös Suomen luotetuin matkanjärjestäjä, jonka uskollinen asiakaskunta puhuu puolestaan. Ostaessasi Aurinkomatka-paketin tai omatoimisen Kaupunkiloman sinulla on aina suomenkielinen palvelu takaamassa lomasi onnistumisen, lähdit sitten lomamatkallemme yksin tai porukalla. Meille on myös myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu Suomalaisen Työn Liitto ry:n toimesta.

Kehitämme matkavalikoimaamme yhdessä suomalaisista lomailijoista koostuvan Aurinkoheimo-kehittäjäyhteisön kanssa, johon sinäkin voit liittyä mukaan!

Varaa seuraava lomasi aurinkoon Aurinkomatkojen mittavasta lomavalikoimasta, ja koe ikimuistoisia hetkiä!

Lennot Finnairilla

Sekä Aurinkomatka-paketit että omatoimiset Kaupunkilomat lennetään pääsääntöisesti suomalaisella Finnairilla, ilman välilaskuja. Finnair Plus -jäsenenä saat Avioksia Aurinkomatka-pakettisi hinnasta sekä Finnairin lennoista. Voit lisätä kaikkien matkalla olevien Finnair Plus -jäsennumerot varaukselle Omalomassa.

Aurinkomatka-pakettien, Kaupunkilomien ja pelkkien lentojen hintoihin sisältyvät aina matkatavarat lennolla: yksi käsimatkatavara enintään 8 kg ja yksi kirjattava matkatavara enintään 23 kg.

Finnair tarjoaa myös mahdollisuuden korottaa lentosi ylelliseen businessluokkaan, varata lennolle aterian sekä valita lentosi istuinpaikan ennen matkaa. Lue lisää

Palvelua 24/7

Saat Aurinkomatkoilta palvelua aina suomeksi. Autamme mielellämme jo lomasi suunnittelussa, ja loman aikana saat meihin yhteyden ympäri vuorokauden. Varaamalla matkapaketin lomaasi turvaa myös matkapakettilaki.

Lomakohteessa saat aina palvelua puhelimitse Aurinkolinjassa sekä Aurinkomatkatkat-sovelluksen chatissa, jonka kautta voit olla meihin yhteydessä jo kolme viikkoa ennen lomasi alkua.


Vastuullisuus kuuluu pakettiin

Tiedämme, että loma jättää jäljen sekä sydämeen että ympäristöön. Siksi olemme sitoutuneet tekemään pitkäjänteistä työtä vastuullisen matkailun puolesta.

Suomen vastuullisimmaksi matkailubrändiksi valittuna haluamme huolehtia siitä, että myös tulevat sukupolvet voivat nauttia maailman monimuotoisuudesta, matkustaa ja saada rikastuttavia kohtaamisia. Emme ole valmiita, mutta olemme sitoutuneet yhteiselle matkalle kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Lue lisää