Peruutuksia toukokuun matkoihin

Finnairin liikenneohjelman muutoksen vuoksi perumme Aurinkomatka-paketit, joiden lähtöpäivä olisi ollut 1.–31.5.2021 Calabriaan, Madeiralle, Mallorcalle, Marmariksen alueelle, Itä-Kreetalle (Iraklionin lento), Santorinille, Pargaan, Sivotaan sekä Lefkakselle. Lisäksi perumme osan Alanyan alueen (Gazipasan lento), Hanian ja Rodoksen toukokuun lennoista. Olemme jo aiemmin peruneet kaikki ulkomaan matkat, jotka olisivat alkaneet 30.4.2021 tai aiemmin. Lähetämme asiakkaille tarkemmat ohjeet matkan muuttamiseen tai rahojen palautukseen varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Toukokuun Aurinkomatka-paketit Haniaan sunnuntaisin, Rhodokselle sunnuntaisin, Alanyan alueelle (Gazipasan lento) perjantaisin sekä Costa del Solille lauantaisin toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti ja niihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Arvioimme viimeistään huhtikuun alussa mahdollisuudet toteuttaa nämä toukokuun Aurinkomatka-paketit Haniaan, Rodokselle, Alanyan alueelle ja Costa del Solille.

1.6.2021 ja sen jälkeen alkavat Aurinkomatka-paketit toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti ja niihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Arvioimme viimeistään toukokuun alussa mahdollisuuden toteuttaa kesäkuun Aurinkomatka-paketit lomakohteisiimme.

Aurinkomatkojen Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti 1.5.2021 alkaen niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia ja jotka ovat Finnairin lento-ohjelmassa. Tarkistamme voimassa olevat matkustuslinjaukset kahden viikon välein. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia.

Viranomaisten matkustuslinjaukset, Finnairin liikenneohjelma ja koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa vaikuttavat päätöksiimme järjestää matkoja. Pahoittelemme tilanteesta koituvaa haittaa ja epävarmuutta.

Aurinkomatkojen asiakaspalvelu ja palautusten käsittely on ajoittain ruuhkautunut. Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaat lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.

‹ Palaa uutislistaukseen