Aurinkomatkat-sovellus mukana lomallasi

Aurinkomatkat-sovellus toimii matkakumppanina lomasi kaikissa vaiheissa! Tutustu valitsemiimme lomanviettovinkkeihin ja chattaa kanssamme jo ennen lomasi alkua. Suunnittele lomapäiväsi sovelluksen lomakalenterin avulla, ja hyödynnä lomakohteesi karttoja, jotka toimivat matkalla myös ilman verkkoyhteyttä.

Aurinkomatkat-sovellus pakettimatkalla

Aurinkomatkat-sovellus on käytössä kaikissa pakettimatkakohteissamme.* Lataamalla sovelluksen käyttöösi heti matkavarauksen jälkeen, pääset tutustumaan kohteesi lomanviettovinkkeihin sekä retkivalikoimaan. Suunnittele tuleva lomasi sovelluksen lomakalenterin avulla, ja varaa retkiä ja aktiviteetteja lomapäivillesi suoraan sovelluksesta. Voit myös olla meihin yhteydessä sovelluksen chatissa suomenkielellä jo kolme viikkoa ennen lomasi alkua!

Sulje

Aurinkomatkat-sovellus kaupunkilomalla 
Saa kaikki irti omatoimisesta kaupunkilomastasi ja lataa mukaan Aurinkomatkat-sovellus! Sovelluksesta löydät ainutlaatuiset kaupunkikierrokset, joita on suunniteltu niin kaupungissa ensimmäistä kertaa vierailevalle kuin sinne kerta toisensa jälkeen palaavalle lomailijalle. Löydä paikallisten suosimat suosikkiravintolat ja löydä parhaille nähtävyyksille ilman verkkoyhteyttä toimivien karttojen avulla. Saat myös meihin helposti tarvittaessa yhteyden sovelluksen chatissa.

Sovellus on käytettävissä valikoiduissa kaupunkilomakohteissa.**

Sulje

Sovelluksen käyttö

Ottaaksesi sovelluksen käyttöösi sinulla tulee olla voimassa oleva matkavaraus kohteeseen, jossa sovellus on toiminnassa. Sisäänkirjautumiseen tarvitset matkasi vahvistusnumeron sekä kirjautumisen yhteydessä tekstiviestin välityksellä saapuvan varmennekoodin. Koodi lähetetään siihen puhelinnumeroon, jonka olet ilmoittanut matkaa varatessasi. Puhelinnumeron tulee olla suomalainen.

Sovelluksen käyttäminen on maksutonta. Osa sisällöistä vaatii verkkoyhteyden, ja mikäli haluat välttyä datansiirtomaksuilta, suosittelemme wifin käyttöä matkakohteessa.

* Aurinkomatkat-sovellus ei ole käytettävissä asiakkaan toiveesta räätälöidyillä matkoilla. Sovellusta eivät voi käyttää ryhmävarauksilla tai pelkillä lennoilla matkustavat henkilöt. Sovellukseen kirjautuakseen matkavarauksella tulee olla ilmoitettuna suomalainen puhelinnumero.
** Sovellus ei ole käytettävissä kaikilla omatoimisilla Kaupunkilomilla. Voit tarkistaa kaupunkiloman kohdesivulta onko sovellus käytettävissä lomakohteessasi.

Apple-laite yhteensopivuus: iOS-käyttöjärjestelmä 14.0 tai sitä uudempi.
Android-älypuhelinlaite yhteensopivuus: Android käyttöjärjestelmän versio 7.0 tai sitä uudempi.