Aurinkomatkat-sovellus

Matkakumppani lomasi kaikissa vaiheissa

Maksuttomasta Aurinkomatkat-sovelluksesta löydät kaiken tarvittavan ennen lomaa ja loman aikana! Suunnista lomakohteessa ilman nettiyhteyttä toimivien karttojen avulla, ja saa palvelua suomeksi ympäri vuorokauden sovelluksen chatissa. Sovelluksessa suunnittelet tulevat lomapäiväsi helposti, ja varaat mielenkiintoisimmat retket ja lisäpalvelut koko matkaseurueelle.
 • Palvelua 24/7

  Hyödynnä suomenkielinen chat ympäri vuorokauden.

 • Parhaat lomavinkit

  Löydä lomakohteesi parhaat palat ja lomanviettovinkit.

 • Kohteen kartat

  Liiku lomakohteessa ilman nettiyhteyttä toimivien karttojen avulla.

Aurinkomatkat-sovellus mukana lomallasi

Palvelua suomeksi 24/7

Chattaa kanssamme ympäri vuorokauden.

Lomakohteen kartat

Löydä parhaat palat myös ilman nettiyhteyttä.

Varaa lisäpalveluita

Tutustu ja varaa tekemistä kätevästi suoraan sovelluksesta.

Aurinkomatkat-sovelluksen lataus ja käyttö

Tee lomastasi onnistunut ja tutustu kokoamiimme sovelluksen käyttöön liittyviin vinkkeihin jo lomaa suunniteltaessa. • Apple-laite yhteensopivuus: iOS-käyttöjärjestelmä 15.0 tai sitä uudempi
  Android-älypuhelinlaite yhteensopivuus: Android käyttöjärjestelmän versio 7.0 tai sitä uudempi


 • Ottaaksesi sovelluksen käyttöösi sinulla tulee olla voimassa oleva matkavaraus kohteeseen, jossa sovellus on toiminnassa.

  Sisäänkirjautumiseen tarvitset matkasi vahvistusnumeron sekä varaukselle ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Kirjautuminen tulee vahvistaa sähköpostiin lähetettävällä kirjautumislinkillä.


 • Lähetä sovelluksen tai Omaloman kautta kutsu matkakumppanillesi, jotta hän voi katsella yhteisen matkavarauksenne tietoja ja tutustua kohteenne lomanviettovinkkeihin. Tarvitset kutsuun matkakumppanisi sähköpostiosoitteen.

 • Sovelluksen käyttäminen on maksutonta. Osa sisällöistä vaatii verkkoyhteyden, ja mikäli haluat välttyä datansiirtomaksuilta, suosittelemme wifin käyttöä matkakohteessa.


 • Aurinkomatkat-sovellus ei ole käytettävissä asiakkaan toiveesta räätälöidyillä matkoilla kuten esim. lähtökohde tai ajankohta on matkustajilla eri, varauksella on yhdensuuntaiset liittymälennot tai varauksella on useita matkan pituuksia. Emme voi taata sovelluksen toimivuutta, mikäli matkavaraukselle on jälkikäteen lisätty matkustajia. Sovellus ei myöskään ole käytettävissä ryhmävarauksilla tai varauksilla, joilla on pelkät lennot.

  Sovellus ei ole käytettävissä kaikilla omatoimisilla Kaupunkilomilla. Voit tarkistaa kaupunkiloman kohdesivulta onko sovellus käytettävissä lomakohteessasi.