Peruutuksia huhtikuun matkoihin

Perumme kaikki ulkomaan kohteisiin suuntautuvat Aurinkomatkojen matkapaketit, joiden lähtöpäivä olisi ollut 1.–30.4.2021. Lähetämme asiakkaille tarkemmat ohjeet matkan muuttamiseen tai rahojen palautukseen varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen. Olemme jo aiemmin peruneet kaikki ulkomaan matkat, jotka olisivat alkaneet 31.3.2021 tai aiemmin.

 
1.5.2021 ja sen jälkeen alkavat Aurinkomatka-paketit toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti, ja niihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Arvioimme viimeistään huhtikuun alussa mahdollisuudet toteuttaa toukokuun Aurinkomatka-paketit Madeiralle, Costa del Solille, Alanyaan (Gazipasan lento), Rodokselle, Kreetalle, Calabriaan, Marmarikseen, Santorinille, Mallorcalle, Pargaan, Sivotaan sekä Lefkakselle.  
 
Aurinkomatkojen Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti 1.5.2021 alkaen niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia ja jotka ovat Finnairin lento-ohjelmassa. Tarkistamme voimassa olevat matkustuslinjaukset kahden viikon välein. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia. 
 
Viranomaisten matkustuslinjaukset ja koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa vaikuttavat päätöksiimme järjestää matkoja. Pahoittelemme tilanteesta koituvaa haittaa ja epävarmuutta. 
 
Asiakaspalvelumme ja palautusten käsittely on ajoittain ruuhkautunut. Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaamme lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.

‹ Palaa uutislistaukseen