Nosta äänesi kuuluviin Aurinkoheimossa! Liity mukaan Aurinkoheimoon tulevaisuuden lomaunelmien toteuttajaksi. Aurinkoheimossa kehität Aurinkomatkojen lomateemoja yhdessä Aurinkomatkojen kanssa. Aurinkoheimo on Aurinkomatkojen kehittäjäyhteisö, johon rohkaisemme mukaan kaikki kehittäjämieliset lomamatkailijat. Aurinkoheimossa vaikutat, suunnittelet ja annat palautetta uusista kehitysideoista. Olit siis jo Aurinkomatkojen asiakas tai et, toivotamme sinut tervetulleeksi täysivaltaiseksi Aurinkoheimon jäseneksi.

Haluamme kuunnella lomamatkojen parhaita asiantuntijoita, asiakkaita, ja täyttää Aurinkoheimossa esiin tulevien oivallusten kautta tulevaisuuden lomatoiveet ja -odotukset.

Tule mukaan! Aurinkoheimossa osallistuminen on helppoa, ja voit itse valita milloin ja kuinka usein haluat saada äänesi kuuluviin. Aurinkoheimossa voit osallistua kyselyihin ja keskusteluihin monin eri tavoin. Saat kutsuja nopeisiin mobiilikyselyihin, virtuaalisiin paneelikeskusteluihin ja jopa lomamatkoille, joilla raportoidaan lomakokemuksista. Nautit sitten helpoista rantalomista perheen kesken tai janoat lomamatkaltasi omatoimisia seikkailuja, mielipiteesi ja ajatuksesi lomamatkojemme kehittämisestä ovat meille tärkeitä.

Liity Aurinkoheimon jäseneksi ja tee lomaunelmista totta. Osallistu vastaamalla ensin muutamaan kysymykseen itsestäsi ja lomatottumuksistasi.


Liity Aurinkoheimoon


Aurinkoheimo toteutetaan yhteistyössä Marketing Clinic Finland Oy:n kanssa.