Teemme parhaillaan uudistuksia Aurinkoheimon toteutukseen. Otamme uusia heimolaisia vastaan jälleen työn valmistuttua.

Liity Aurinkoheimoon
ja vaikuta! Toivotamme Aurinkoheimoon tervetulleeksi mukaan kaikki matkailusta kiinnostuneet, olit jo Aurinkomatkojen asiakas tai et. Haluamme kuunnella matkailijoita, lomamatkojen parhaita asiantuntijoita, ja toteuttaa Aurinkoheimossa esiin tulevien oivallusten kautta tulevaisuuden lomaunelmat.

Aurinkoheimo on Aurinkomatkojen kehittäjäyhteisö, johon kutsumme mukaan kaikki kehittäjämieliset lomamatkailijat. Aurinkoheimossa pääset vaikuttamaan Aurinkomatkojen matkavalikoimaan, jakamaan oman näkemyksesi tulevaisuuden matkailusta, kommentoimaan erilaisia matkailutrendejä ja antamaan tuoreita kehitysideoita.

Tule mukaan! Osallistuminen on helppoa, ja voit itse valita, milloin ja kuinka usein haluat osallistua. Saat säännöllisin väliajoin kutsuja nopeisiin mobiilikyselyihin tai virtuaalikeskusteluihin.

Nautitpa sitten helpoista rantalomista perheen kesken tai janoat lomamatkaltasi omatoimisia seikkailuja ystävien kanssa, mielipiteesi ja ajatuksesi lomamatkojemme kehittämisestä ovat meille tärkeitä. Liity Aurinkoheimon jäseneksi ja tee lomaunelmistasi totta. Osallistu vastaamalla ensin muutamaan kysymykseen itsestäsi ja lomatottumuksistasi.