Peruutuksia lokakuun matkoihin

Perumme kaikki Aurinkomatkojen pakettimatkat, joiden lähtöpäivä olisi ollut 10.–31.10.2020. Olemme jo aiemmin peruneet matkat, jotka olisivat alkaneet 9.10. tai aiemmin. Lähetämme asiakkaille tarkemmat ohjeet matkan muuttamiseen tai rahojen palautukseen varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen.

1.11. ja sen jälkeen alkavat matkat toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti ja niihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Päätökset marraskuun matkojen toteuttamisesta 1.11. alkaen teemme lokakuun alussa.

Aurinkomatkojen Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia.

Viranomaisten suositukset sekä koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa vaikuttavat päätöksiimme järjestää matkoja. Pahoittelemme tilanteesta koituvaa haittaa ja epävarmuutta.

Aurinkomatkojen asiakaspalvelu on ajoittain ruuhkautunut.  Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaat lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.
 

‹ Palaa uutislistaukseen