Peruutuksia maaliskuun matkoihin

Perumme kaikki ulkomaan kohteisiin suuntautuvat Aurinkomatka-pakettimatkat, joiden lähtöpäivä olisi ollut 1.3.–31.3.2021. Lisäksi perumme koko kuluvan talvikauden matkat Gran Canarialle ja Teneriffalle. Lähetämme asiakkaille tarkemmat ohjeet matkan muuttamiseen tai rahojen palautukseen varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Olemme jo aiemmin peruneet kaikki ulkomaan matkat, jotka olisivat alkaneet 28.2.2021 tai aiemmin. Olemme lisäksi siirtäneet seuraavien kohteidemme kesäkauden aloitusta:

  • Skiathos lomakausi alkaa 3.6.
  • Kos lomakausi alkaa 5.6.
  • Thassos lomakausi alkaa 5.6.
  • Verona lomakausi alkaa 5.6.
  • Zakynthos lomakausi alkaa 2.6.

1.4.2021 ja sen jälkeen alkavat matkat toteutetaan tämänhetkisen tiedon mukaan suunnitellusti ja niihin on voimassa joustavammat muutos- ja peruutusehdot. Arvioimme viimeistään maaliskuun alussa mahdollisuudet toteuttaa huhtikuun Aurinkomatka-pakettimatkat Madeiralle, Costa del Solille, Alanyaan (Gazipasan lento), Rodokselle ja Kreetalle

Aurinkomatkojen Kaupunkilomat toteutetaan suunnitellusti niihin maihin, joihin ei ole voimassa matkustusrajoituksia ja jotka ovat Finnairin lento-ohjelmassa. Tarkistamme voimassa olevat matkustuslinjaukset kahden viikon välein. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä niihin asiakkaisiin, joiden Kaupunkiloma-matkoihin tulee muutoksia.

Viranomaisten matkustuslinjaukset ja koronatilanteen kehittyminen eri kohteissa vaikuttavat päätöksiimme järjestää matkoja. Pahoittelemme tilanteesta koituvaa haittaa ja epävarmuutta.

Aurinkomatkojen asiakaspalvelu ja palautusten käsittely on ajoittain ruuhkautunut. Toivomme ystävällisesti, etteivät asiakkaat lähettäisi samasta varauksesta useita viestejä, sillä se ruuhkauttaa asiakaspalveluamme entisestään.

‹ Palaa uutislistaukseen