Kreikan lennonjohtajien lakko

8.10. klo 19.15
Kreikan lennonjohtajien lakko on peruuntunut! Lomamatkat Kreikkaan 9.10. eteepäin toteutuvat normaalisti.


8.10. klo 16.00
Meillä ei ole valitettavasti vielä uutta kerrottavaa lakosta. Toivomme saavamme lisätietoja mahdollisimman pian. Asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään klo 16 mutta olemme koko ajan valmiudessa tiedottamaan asiakkaitamme sunnuntain lentojen osalta. Eli jos sinulla on sunnuntaina lähtö Aurinkomatkojen matkalle kreikkaan tai olet palaamassa kreikasta sunnuntaina 9.10. niin olemme sinuun tekstiviestillä yhteydessä. Seuraavan kerran viimeistään klo 19. Pahoittelumme, että emme pysty tiedottamaan teille vielä tarkemmin!

-----
lauantaina 8.10. klo 13.00
Kreikan lennonjohdon lakon alkamisesta ei valitettavasti ole vielä vahvistettua tietoa. Seuraamme tilannetta hyvin tarkasti ja teemme suunnitelmia parhaiden ratkaisujen löytämiseksi lakon mahdollisesti toteutuessa. Tiedotamme lisää heti, kun saamme uutta tietoa, viimeistään kuitenkin klo 16.   

-----
Lauantaina 8.10. klo 9.30
Lakon uhka on edelleen olemassa mutta lakon toteutuminen ei ole vielä vahvistunut. Lähetämme parhaillamme tekstiviestejä kaikille Kreikan kohteistamme sunnuntaina 9.10. palaaville asiakkaille sekä  Kreikkaan 9.10. lähteville asiakkaillemme. Olemme kaikkiin heihin yhteydessä seuraavan kerran klo 13 mennessä.

Lakon jatkuessa seuraavat vaikutuksen alaiset Aurinkomatkojen lennot ovat torstaina 13.10. ja niistä tiedotamme myöhemmin.

-----
Tiedotamme Kreikan matkan varanneita asiakkaitamme lauantaina 8.10. tekstiviestein sekä päivitämme ajankohtaista tietoa tälle sivulle. 

Asiakaspalvelumme on auki lauantaina klo 10 - 16. Puhelimen lisäksi palvelemme myös chatissä ja Facebookissa sekä Twitterissä.  

‹ Palaa uutislistaukseen