Aurinkomatkat esittelee uusia kohteita Matkamessuilla

Aurinkomatkat esittelee Matkamessuilla ensi kesän ja talven uutuuskohteita ja suomalaisten suosikkeja, Korfu kesälle 2017, Meksikon Puerto Vallarta talvelle 2017–2018

Aurinkomatkojen ensi talven uusi lomakohde Puerto Vallarta Meksikon länsirannikolla on värikäs, hyväntuulinen, kulinaarisia elämyksiä tarjoava, paikallinen ja upeasta luonnostaan syystäkin ylpeä. Ystävällinen 350 000 asukkaan Puerto Vallarta tarjoaa erinomaiset puitteet aurinkovarmaan rantalomaan.

Puerto Vallarta on erinomainen kävelykaupunki, ja sen valtteja ovat mm. henkeäsalpaavan kauniit auringonlaskut, paikalliset hyvätasoiset ravintolat ja loivasti syvenevät rannat. Kaupungin tuntumassa on hyvätasoisia golfkenttiä, surffareiden rantoja ja mielenkiintoisia retkikohteita, kuten Unescon perintökohde Tequilan alue, mariachimuusikoista tunnettu Guadalajaran kaupunki ja Sayulitan värikäs hippikylä.

Puerto Vallartaan lennetään 19.11.2017–18.3.2018 Finnairin suorilla reittilennoilla, kerran viikossa uusilla A350-koneilla. Lentoaika on noin 13 tuntia.

– Cancún Meksikossa on monelle jo tuttu paikka, joten veikkaan, että uusi Puerto Vallarta otetaan iloisena vastaan, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Aurinkomatkoilla on Puerto Vallartan lisäksi majoitusvaihtoehtoja Nuevo Vallartan ranta-alueella ja Sayulitan hippikylässä. Meksikoon voi tehdä myös yhdistelmämatkan, jonka aikana vietetään viikko Punta de Mitassa ja viikko Puerto Vallarta ja Nuevo Vallartan alueella.


Kesän uutuudet: Korfu, Menorca ja Gozo ja Kroatian helmiä

Aurinkomatkoilla on ensi kesänä lähes 80 lomakohdetta 10 eri maassa. Kesän 2017 lomia on myyty peräti 20 % enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan.

Aurinkomatkojen uutuus kesällä 2017 on Korfun kaunis saari, joka sopii lomakohteeksi niin lapsiperheille kuin pariskunnille. Korfun kaupunki kahviloineen ja designliikkeineen on tyylikäs ja moderni, mutta aito kreikkalainen tunnelma on silti säilynyt Korfulla. Korfun kaupungin lisäksi Aurinkomatkoilla on majoitusvaihtoehtoja lukuisissa pienissä paikalliskylissä. Korfulle lennetään kerran viikossa ajalla 7.5.–24.9.2017. Korfun matkoista on myyty tällä hetkellä jo lähes puolet.

Toinen uutuuskohde on Menorca, Mallorcan kaunis pikkusisar, jota monet asiakkaat ovat toivoneet lomavalikoimaan. Ensi kesänä Menorcalle pääsee Finnairin suorilla lennoilla neljässä tunnissa. Lomakausi Menorcalla alkaa 21.5.2017 ja päättyy 1.10.2017.

Idyllisen Menorcan parhaita puolia ovat kauniit pitkät rannat ja kirkkaat vedet, lukuisat harrastusmahdollisuudet, sympaattiset pikkukylät ja kaupungit sekä rauhallinen tunnelma. Saaren kauniiseen luontoon voi tutustua jalan, pyöräillen, patikoiden, ratsastaen tai meloen.

Kolmas uutuuskohde on Gozon saari puolen tunnin laivamatkan päässä Maltalta. Gozolla on verkkaista maalaistunnelmaa ja kuvankaunista luontoa. Monet hakevat tänä päivänä lomakohteelta aitoutta ja lomanviettoa paikalliseen tapaan ja Gozolla tähän on loistavat puitteet. Gozo on nimetty yhdeksi maailman parhaimmaksi sukelluspaikaksi. Saaren pääkaupungissa Victoriassa matkailijaa odottavat monet nähtävyydet, lukuisat ravintolat ja hyvät ostosmahdollisuudet. Loman voi viettää kokonaan Gozolla tai valita yhdistelmäloman, johon kuuluu 3 yötä Gozolla ja neljä yötä Maltalla. Kroatian suosio on kasvanut ja matkojen määrä Kroatiaan on tuplaantunut viimeisen kahden vuoden aikana. Lomakohteissa on kaunis luonto, kirkkaat sukellusvedet, erinomaisen hyvää ruokaa ja pieniä kauniita kyliä.

Aurinkomatkat tarjoaa Suomen suurimman valikoiman Kroatian lomia. Tarjolla on 7 uutta lomakohdetta sekä vaellus- ja joogalomat Kroatiaan. Kesäkaudella Kroatiaan lennetään Finnairin lennoilla Dubrovnikiin, Splitiin ja Pulaan. Lentomatka on varsin lyhyt, noin 3 tuntia. Matkustuskausi on 15.4.2017–21.10.2017.


Matkoja varataan vauhdilla

Kuluvan talven lomien kysyntä on nyt ennätyskorkealla, samoin ensi kesän matkoja varataan vauhdilla. 

– Aurinkomatkat on lisännyt asiakaspaikkoja kuluvalle talvikaudelle noin 10 %:lla ja talven lomien myynti on tavoitteisiin nähden hyvällä tasolla. Kuluvan talvikauden suosituimpia lomakohteita ovat viime vuoden tapaan Thaimaa ja Kanariansaaret. Dubai, Vietnam, Miami ja Goa ovat niin ikään suosittuja talvilomakohteita, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Viime vuoteen verrattuna Kanarian lomien ennakkomyynti on kasvanut yli 20 %, Dubain ja Ras al Khaimahin ennakkomyynti on kasvanut kaksinumeroista vauhtia. Myös kiinnostus Miamiin ja Kuuban on lisääntynyt ja matkahauissa on ollut kasvua +60 % viime vuoteen nähden.

Tervetuloa Matkamessuille Aurinkomatkojen osastolle 6K48!

‹ Palaa uutislistaukseen