Matkusta Finnairin premium economy -luokassa

Premium economy -luokka

Matkustusmukavuutta kaukolentojen premium economy -luokassa

Omassa tilassaan business- ja economyluokan välissä sijaitseva premium economy -luokka tarjoaa valinnanvaraa, tilaa ja matkustusmukavuutta leveine istuimineen, aterioineen sekä henkilökohtaisine viihdejärjestelmineen.

Matkustusluokan istuimissa on 17,5 cm enemmän jalkatilaa economyluokkaan verrattuna ja käytössäsi on henkilökohtainen viihdejärjestelmä, lukuvalo, säilytystilaa sekä pistorasia, ja USB-A-latausportti.

Premium economy -luokka on varattavissa Finnairin kautta Arabiemiirikuntien ja Thaimaan Aurinkomatka-pakettikohteisiin sekä valikoituihin omatoimisten Kaupunkilomien kaukolomakohteisiin.
 

PREMIUM ECONOMY -LUOKAN HINTAAN SISÄLTYY

  • tilavat kallistuvat istuimet koko jalkaa tukevalla jalkatuella ja memory foam -tyynyllä 
  • yksi enintään 23 kg painava matkatavara ja 8 kg käsimatkatavaraa
  • kaksi ateriakokonaisuutta (pääateria ja kevyt ateria tai välipala reitistä riippuen) sekä maksuttomat juomat lennon ajan (muut paitsi kuohuviini)
  • henkilökohtainen viihdejärjestelmä, jonka valikoimassa on lukuisia elokuvia, lastenohjelmia, tv-sarjoja, pelejä ja musiikkia moneen makuun sekä lentokartta ja myyntikuvasto
  • Marimekon yksinoikeudella Finnairille suunnittelema 'Travel Kit' -matkapakkaus laadukkaine merkkituotteineen


Finnair tuo uuden premium economy -matkustusluokan vähitellen kaikkiin A350- ja A330 -lentokoneisiin vuosien 2022–2024 aikana. Huomioithan, että siirtymäajalla osalla lennoista voi yhä nähdä aiemman matkustamon.

Osa lennon lisäpalveluista on ostettavissa jopa vuosi ennen matkalle lähtöä. Voit ostaa lennon lisäpalveluja lennon varaustunnuksen muodostuttua matkavahvistuksellesi. 

VARAA PREMIUM ECONOMY -LUOKKA

 
Lue lisää premium economy -luokasta Finnairin sivuilta.

Lisää mukavuutta lennolle saat varaamalla businessluokan paikan.