ISTUINPAIKAT AURINKOMATKA-PAKETTIEN LENNOILLA

Varaa runsaammin jalkatilaa, eturivin paikka tai varmista vierekkäiset istuinpaikat!

Finnairin laajarunkokoneilla liikennöidyillä mannertenvälisillä lennoilla saat vähintään 7,5 cm enemmän jalkatilaa economypaikkoihin verrattuna ostamalla Comfort -paikan economyluokan kuudelta ensimmäiseltä riviltä.

Huom. Lennon lisäpalveluja varatessasi käytä matkavahvistuksessa olevaa kirjaimista ja numeroista koostuvaa 6-merkkistä lennon varaustunnusta.

VARAA ISTUINPAIKKA

Ostaessasi Finnairin lisäpalveluja lennollesi sinun tulee huomioida, että mikäli teet varauksellesi muutoksia, ostamasi lisäpalvelut eivät siirry mukana muutetulle varaukselle. Ne hyvitetään, ja voit varata haluamasi lisäpalvelut uudelleen. Jos perut matkan, ostettuja lennon lisäpalveluita ei hyvitetä.
LISÄÄ MATKUSTUSMUKAVUUTTA BUSINESSLUOKASSA

businessluokka Finnair A350

Aurinkomatka-pakettien Arabiemiraattien ja Thaimaan lennoille voit varata lisämaksusta matkustusluokan korotuksen Finnairin businessluokkaan.

Businessluokan voit ostaa matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla asiakaspalveluumme matkavarauksen tehtyäsi. Kun olet saanut vahvistuksen businessluokan paikasta, varmista mieleisesi istuinpaikat lennolle ostamalla ne ennakkoon Omalomasta tai Finnairin verkkosivuilta.

Osa lisäpalveluista on ostettavissa jopa vuosi ennen matkalle lähtöä. Voit ostaa lennon lisäpalveluja lennon varaustunnuksen muodostuttua matkavahvistuksellesi.
ATERIAT FINNAIRIN LENNOILLA

 ateria Euroopan ja Lähi-idän lennoille

Välimeren alueen, Kanariansaarten, Madeiran ja Lähi-idän (Eilat ja Dubai) lennoille voit halutessasi tilata lisämaksusta lämpimän aterian varauksenteon yhteydessä, varauksenteon jälkeen Aurinkochatista, asiakaspalvelustamme, Finnairin mobiilisovelluksesta tai Finnairin asiakaspalvelusta. Aterioihin sisältyy vaihtoehtoisia herkullisia, lämpimiä aterioita lisukkeineen ja lisäksi lounaisiin/illallisiin 18,75cl piccolopullo punaviiniä*. Lastenaterioihin sisältyy pillimehu. Aterioiden ennakkotilaukset tulee tehdä Aurinkomatkoilta viimeistään 72 tuntia ennen Helsingistä lähtevää lentoa ja Finnairilta viimeistään 16 tuntia ennen Helsingistä lähtevää lentoa ja viimeistään 36 tuntia ennen ulkomailta Helsinkiin lähtevää lentoa. Ateriat ovat saatavilla vain ennakkotilauksesta. *Lennolla on mahdollisuus tiedustella valkoviiniä. Alkoholittomana vaihtoehtona tarjoillaan mustikkamehua ja vettä.

Kroatian ja Manner-Espanjan lennoilla voit halutessasi tilata lisämaksusta välipaloja, kuten ruokaisia leipiä, pizzaa tai aamiaiskombon Finnairin mobiilisovelluksesta tai asiakaspalvelusta. Ennakkotilaukset tulee tehdä viimeistään 7 tuntia ennen Helsingistä lähtevää lentoa ja viimeistään 24 tuntia ennen ulkomailta Helsinkiin lähtevää lentoa.

Aasian lennoilla tarjoillaan maukas maksuton ateria virvokkeiden kera. Voit tilata erikoisaterian (esim. lastenateria, laktoositon tai gluteeniton ateria) viimeistään 24 tuntia ennen lentoa. Lennon aikana tarjoillaan kaksi ateria virvokkeiden kera. Ensimmäisen aterian yhteydessä tarjoillaan maksutta viini tai olut.

Pohjois-Suomen lennoille on saatavilla valikoima ennakkoon tilattavia välipaloja, kuten ruokaisia leipiä, pizzaa tai aamiaiskombo. Voit ostaa välipaloja ennakkoon Finnairin mobiilisovelluksesta tai asiakaspalvelusta. Välipalojen ennakkotilaukset tulee tehdä viimeistään 7 tuntia ennen Helsingistä lähtevää ja viimeistään 24 tuntia ennen muista lähtökaupungeista Helsinkiin lähtevää lentoa.

Lennoilla tarjoillaan maksutta mustikkamehua ja vettä. Lennon aikana voit ostaa Nordic Kitchenin valikoimasta pientä purtavaa ja kylmiä juomia, kahvia, cappuccinon tai teetä. Tutustu lennolla myytäviin tuotteisiin tästä.

Huomioithan, että ennakkoon tilattavia aterioita ja välipaloja on saatavilla rajallinen määrä per lento. Mikäli osto ei onnistu, ateriakiintiö voi olla täynnä.

Huom. Lennon lisäpalveluja varatessasi käytä matkavahvistuksessa olevaa kirjaimista ja numeroista koostuvaa 6-merkkistä lennon varaustunnusta.

Lue lisää Finnairin lennoilla tarjottavista aterioista
SISÄÄNPÄÄSY FINNAIR LOUNGEEN

Kaipaatko hetkisen rauhaa ja kiireettömyyttä, kun odotat lentosi lähtöä? Helsinki-Vantaan lentoaseman lounget ovat täydellinen yhdistelmä pohjoismaalaista muotoilua, tunnelmaa ja vieraanvaraisuutta. Finnairin kolme loungea palvelevat sinua halusitpa sitten pysähtyä vain hetkiseksi kahville tai viipyä pidemmän aikaa nauttien maittavasta ruoasta. Loungeista löytyy myös tiloja, jotka ovat suunniteltu erityisesti perheille.Osta sisäänpääsy ennakkoon lähtöselvityksen yhteydessä tai Finnairin henkilökunnalta Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Huomioi, että sisäänpääsyjä on saatavilla rajoitetusti, riippuen lennon kohteeta ja lähtöajasta. Näet saatavuuden ostovaiheessa. Lue lisää Finnairin sivuilta.REITTILENNOT

Jos olet ostanut pelkän Finnairin reittilennon, voit varata istuinpaikat ja ateriat Finnairin sivuilta.