ISTUINPAIKAT AURINKOMATKA-PAKETTIEN LENNOILLA

Varmista vierekkäiset paikat, eturivin paikka tai runsaammin jalkatilaa!​

Finnairin laajarunkokoneilla liikennöidyillä lennoilla saat vähintään 7,5 cm enemmän jalkatilaa economypaikkoihin verrattuna ostamalla Comfort-paikan economyluokan etuosasta.​

Finnair pyrkii saatavuuden mukaan sijoittamaan samalla varauksella olevat matkustajat vierekkäin, mutta vierekkäisiä tai lähekkäisiä paikkoja ei voida taata. Järjestelmä sijoittaa automaattisesti alle 12-vuotiaan lapsen istumaan vähintään yhden samalla varauksella olevan aikuisen kanssa.

Voit ostaa mieleisesi istuinpaikan varaustunnuksen muodostuttua varauksellesi. Lähetämme varauksella olevaan sähköpostiosoitteeseen päivitetyn matkavahvistuksen varaustunnuksen muodostuttua. Varaustunnus on nähtävissä myös Omalomassa.​

Huomioithan, että istuinpaikkoja ei ole enää 1.6.2023 alkaen mahdollista valita veloituksetta lähtöselvityksen yhteydessä. Tarkista Finnair Plus -jäsenten tasokohtaiset istuinpaikan valintaan liittyvät edut Finnairin sivuilta.

VARAA ISTUINPAIKKA

Ostaessasi Finnairin lisäpalveluja lennollesi sinun tulee huomioida, että mikäli teet varauksellesi muutoksia, ostamasi lisäpalvelut eivät siirry mukana muutetulle varaukselle. Ne hyvitetään, ja voit varata haluamasi lisäpalvelut uudelleen. Jos perut matkan, ostettuja lennon lisäpalveluita ei hyvitetä.​
LISÄÄ MATKUSTUSMUKAVUUTTA BUSINESSLUOKASSA

businessluokka Finnair A350

Businessluokan voit ostaa matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla asiakaspalveluumme matkavarauksen tehtyäsi. Kun olet saanut vahvistuksen businessluokan paikasta, varmista mieleisesi istuinpaikat lennolle ostamalla ne ennakkoon Omalomasta tai Finnairin verkkosivuilta.

Businessluokan paikat ovat varattavissa ArabiemiirikuntienGran Canarian ja Thaimaan kohteisiin. 

Finnair tuo täysin uudistetun businessluokan vähitellen kaikkiin A350- ja A330 -lentokoneisiin vuosien 2022–2024 aikana. Huomioithan, että siirtymäajalla osalla lennoista voi yhä nähdä aiemman matkustamon.


Huom. Osa lennon lisäpalveluista on ostettavissa jopa vuosi ennen matkalle lähtöä. Lisäpalveluja ostessasi käytä matkavahvistuksessa olevaa kirjaimista ja numeroista koostuvaa 6-merkkistä lennon varaustunnusta.
ATERIAT FINNAIRIN LENNOILLA

 ateria Euroopan ja Lähi-idän lennoille

Välimeren alueen, Kanariansaarten ja Madeiran lennoille voit halutessasi tilata lisämaksusta lämpimän aterian varauksenteon yhteydessä, varauksenteon jälkeen Omalomastaasiakaspalvelustamme, Finnairin Varaukseni-palvelusta tai Finnairin mobiilisovelluksesta. Aterioihin sisältyy vaihtoehtoisia herkullisia, lämpimiä aterioita lisukkeineen ja lisäksi lounaisiin/illallisiin 18,75cl piccolopullo punaviiniä*. Lastenaterioihin sisältyy pillimehu. Aterioiden ennakkotilaukset tulee tehdä Aurinkomatkoilta viimeistään 96 tuntia ennen Helsingistä lähtevää lentoa ja Finnairilta viimeistään 16 tuntia ennen Helsingistä lähtevää lentoa ja viimeistään 36 tuntia ennen ulkomailta Helsinkiin lähtevää lentoa. Ateriat ovat saatavilla vain ennakkotilauksesta. *Lennolla on mahdollisuus tiedustella vaihtoa valkoviiniin, olueen tai virvoitusjuomaan saatavuuden mukaan. Juomien määrä vaihtelee lennoittain, eikä vaihtoehtoa välttämättä ole saatavilla.

Kroatian, Manner-Espanjan, Napolin ja Veronan lennoilla voit halutessasi tilata lisämaksusta välipaloja, kuten ruokaisia leipiä, pizzaa tai aamiaiskombon Finnairin Varaukseni-palvelusta tai Finnairin mobiilisovelluksesta. Ennakkotilaukset tulee tehdä viimeistään 7 tuntia ennen Helsingistä lähtevää lentoa ja viimeistään 24 tuntia ennen ulkomailta Helsinkiin lähtevää lentoa.

Dubain ja Thaimaan lennoilla tarjoillaan maukas maksuton ateria virvokkeiden kera. Voit tilata erikoisaterian (esim. lastenateria, laktoositon tai gluteeniton ateria) viimeistään 24 tuntia ennen lentoa Finnairin Varaukseni-palvelusta tai Finnairin mobiilisovelluksesta. Thaimaan lennoilla tarjotaan lisäksi kevyt ateria tai aamupala alkoholittoman juoman kera ennen laskeutumista. Ensimmäisen aterian yhteydessä tarjoillaan maksutta viini tai olut.

Lennoilla tarjoillaan maksutta mustikkamehua ja vettä. Lennon aikana voit ostaa Nordic Kitchenin valikoimasta pientä purtavaa ja kylmiä juomia, kahvia, cappuccinon tai teetä. 

Huomioithan, että ennakkoon tilattavia aterioita ja välipaloja on saatavilla rajallinen määrä lentoa kohden. Mikäli osto ei onnistu, ateriakiintiö voi olla täynnä.

Huom. Osa lennon lisäpalveluista on ostettavissa jopa vuosi ennen matkalle lähtöä. Lisäpalveluja ostessasi käytä matkavahvistuksessa olevaa kirjaimista ja numeroista koostuvaa 6-merkkistä lennon varaustunnusta.

Lue lisää Finnairin lennoilla tarjottavista aterioista
SISÄÄNPÄÄSY FINNAIR LOUNGEEN

Kaipaatko hetkisen rauhaa ja kiireettömyyttä, kun odotat lentosi lähtöä? Helsinki-Vantaan lentoaseman lounget ovat täydellinen yhdistelmä pohjoismaalaista muotoilua, tunnelmaa ja vieraanvaraisuutta. Finnairin kolme loungea palvelevat sinua halusitpa sitten pysähtyä vain hetkiseksi kahville tai viipyä pidemmän aikaa nauttien maittavasta ruoasta. Loungeista löytyy myös tiloja, jotka ovat suunniteltu erityisesti perheille.Osta sisäänpääsy ennakkoon Finnairin Varaukseni-palvelusta, ennakkolähtöselvityksen aikana tai Helsinki-Vantaan lentoasemalla Loungen vastaanotosta. Huomioi, että sisäänpääsyjä on saatavilla rajoitetusti, riippuen lennon kohteesta ja lähtöajasta. Näet saatavuuden ostovaiheessa. Lue lisää Finnairin sivuilta.REITTILENNOT

Jos olet ostanut pelkän Finnairin reittilennon, voit varata istuinpaikat ja ateriat Finnairin sivuilta.