ISTUINPAIKAT AURINKOMATKA-PAKETTIEN LENNOILLA

Varaa runsaammin jalkatilaa, eturivin paikka tai varmista vierekkäiset istuinpaikat! Voit varata lisämaksusta mieleisesi istuinpaikan Finnairin lennoille jo 185 päivää ennen lähtöä Finnairin sivuilta. Voit varata istuinpaikan samalla myös paluulennolle.

Economy Comfort Finnair A350

Finnairin laajarunkokoneilla liikennöidyillä mannertenvälisillä lennoilla saat lisää jalkatilaa, vastamelukuulokkeet lennon ajaksi ja virkistäytymispaketin ostamalla Economy Comfort -paikan economyluokan viideltä ensimmäiseltä riviltä.

Huom. Lennon lisäpalveluja varatessasi käytä matkavahvistuksessa olevaa kirjaimista ja numeroista koostuvaa 6-merkkistä lennon varaustunnusta.

VARAA ISTUINPAIKKA

Ostaessasi Finnairin lisäpalveluja lennollesi sinun tulee huomioida, että mikäli teet varauksellesi muutoksia, ostamasi lisäpalvelut eivät siirry mukana muutetulle varaukselle. Ne hyvitetään, ja voit varata haluamasi lisäpalvelut uudelleen. Jos perut matkan, ostettuja lennon lisäpalveluita ei hyvitetä.
LISÄÄ MATKUSTUSMUKAVUUTTA BUSINESSLUOKASSA

businessluokka Finnair A350

Aurinkomatka-pakettien mannertenvälisille Dominikaanisen tasavallan, Kuuban, Thaimaan ja Vietnamin lennoille voit varata lisämaksusta matkustusluokan korotuksen Finnairin businessluokkaan.

Businessluokan voit ostaa matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla asiakaspalveluumme matkavarauksen tehtyäsi. Kun olet saanut vahvistuksen businessluokan paikasta, käy valitsemassa istuinpaikkasi sijainti ilman lisämaksua Finnairin sivuilta aikaisintaan 185 päivää ennen lähtöä. Paikkoja on rajoitetusti. Varmista mukava lentomatka businessluokassa valitsemalla paikkasi ajoissa!
ATERIAT FINNAIRIN LENNOILLA

Finnairin lennoilla tarjoillaan maksutta kahvia, teetä ja mehua. Lennon aikana voit ostaa välipalaa Nordic Bistron valikoimasta joko etukäteen tai vasta lennolla.


ateria Euroopan ja Lähi-idän lennoille

Euroopan ja Lähi-idän lennoille voit halutessasi tilata lisämaksusta herkullisen aterian joko matkavarauksen yhteydessä tai Finnairin sivuilta aikaisintaan 185 päivää ja Helsingistä lähteville lennoille viimeistään 24 tuntia ennen lentoa. Matkakohteesta palaavien lentojen ateriatilaukset tulee tehdä viimeistään 48 tuntia ennen lentoa.

Mannertenvälisillä lennoilla tarjoillaan maksuton ateria. Mannertenvälisille lennoille erikoisaterian (esimerkiksi laktoositon tai gluteeniton ateria) voi tilata aikaisintaan 185 päivää ja viimeistään 24 tuntia ennen lentoa Finnairin sivuilta.


Osta Seat and Meal -paketti Euroopan lennolle

Seat and Meal -paketti Euroopan lennolle

Seat and Meal -paketti sisältää istuinpaikan economyluokan etuosassa sekä herkullisen aterian juomineen. Pääset myös nousemaan koneeseen ja poistumaan koneesta ensimmäisten matkustajien joukossa. 

Seat and Meal -paketti on saatavilla useimmille Finnairin Lähi-idän- ja Euroopan-lennoille (poislukien lennot, jotka liikennöidään Finnairin A350-koneella). Voit myös varata Seat and Meal Junior -paketin 2–15-vuotiaalle lapselle Finnairin reiteillä Kanariansaarille (Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote ja Teneriffa) ja Madeiralle (Funchal).
Katso reitit ja lue lisää Finnairin sivuilta.

Huom. Lennon lisäpalveluja varatessasi käytä matkavahvistuksessa olevaa kirjaimista ja numeroista koostuvaa 6-merkkistä lennon varaustunnusta.

TILAA ATERIAT


Osta parempitasoinen ateria kaukolennolle


Nyt voit nauttia businessluokan tasoisen aterian myös economyluokassa mannertenvälisillä lennoilla. Juhlavat Nordic Bistro -ateriat ovat tilattavissa valikoiduille kaukoreiteille Helsingistä lähdettäessä.
Lue lisää Finnairin sivuilta.

Huom. Lennon lisäpalveluja varatessasi käytä matkavahvistuksessa olevaa kirjaimista ja numeroista koostuvaa 6-merkkistä lennon varaustunnusta.

Lue lisää Finnairin lennoilla tarjottavista aterioista

TILAA ATERIAT
LENNOLLE SAMPPANJAA JA SUKLAATA

Hemmottele itseäsi, juhlista ystäväsi tärkeää päivää tai yllätä vastavihityt tilaamalla pullo samppanjaa, suklaarasia tai molemmat, jotka tarjoillaan lennon aikana. Palvelu on tilattavissa yli 2 tuntia kestäville kansainvälisille lennoille. Lue lisää Finnairin sivuilta.Golden GalleryBollinger Special Cuvée


SISÄÄNPÄÄSY FINNAIR LOUNGEEN

Finnairin asiakkaana voit nyt ostaa sisäänpääsyn (enintään 3 tuntia) sekä Schengen- että non-Schengen-alueen Finnair Loungeihin alennettuun hintaan, kun lentosi lähtee ruuhka-aikojen ulkopuolella.Osta sisäänpääsy Loungeen ennakkoon edullisemmin. Lue lisää Finnairin sivuilta.REITTILENNOT

Jos olet ostanut pelkän Finnairin reittilennon, voit varata istuinpaikat ja ateriat Finnairin sivuilta.