ISTUINPAIKAT AURINKOMATKA-PAKETTIEN LENNOILLA

Varaa runsaammin jalkatilaa, eturivin paikka tai varmista vierekkäiset istuinpaikat!

Finnairin laajarunkokoneilla liikennöidyillä mannertenvälisillä lennoilla saat lisää jalkatilaa, vastamelukuulokkeet lennon ajaksi ja virkistäytymispaketin ostamalla Economy Comfort -paikan economyluokan viideltä ensimmäiseltä riviltä.

Huom. Lennon lisäpalveluja varatessasi käytä matkavahvistuksessa olevaa kirjaimista ja numeroista koostuvaa 6-merkkistä lennon varaustunnusta.

VARAA ISTUINPAIKKA

Ostaessasi Finnairin lisäpalveluja lennollesi sinun tulee huomioida, että mikäli teet varauksellesi muutoksia, ostamasi lisäpalvelut eivät siirry mukana muutetulle varaukselle. Ne hyvitetään, ja voit varata haluamasi lisäpalvelut uudelleen. Jos perut matkan, ostettuja lennon lisäpalveluita ei hyvitetä.
LISÄÄ MATKUSTUSMUKAVUUTTA BUSINESSLUOKASSA

businessluokka Finnair A350

Aurinkomatka-pakettien mannertenvälisille Thaimaan lennoille voit varata lisämaksusta matkustusluokan korotuksen Finnairin businessluokkaan.

Businessluokan voit ostaa matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla asiakaspalveluumme matkavarauksen tehtyäsi. Kun olet saanut vahvistuksen businessluokan paikasta, varmista mieleisesi istuinpaikat lennolle ostamalla ne ennakkoon Omalomasta tai Finnairin verkkosivuilta.

Osa lisäpalveluista on ostettavissa jopa vuosi ennen matkalle lähtöä. Voit ostaa lennon lisäpalveluja lennon varaustunnuksen muodostuttua matkavahvistuksellesi.
ATERIAT FINNAIRIN LENNOILLA

Koronavirustilanteen vuoksi Finnair on tehnyt muutoksia ruoka- ja juomatarjoiluun. Poikkeustilanteesta johtuen lennoilla ei ole tällä hetkellä ruoka- ja juomamyyntiä. Suosittelemme tilaamaan lennoille ennakkoon lämpimän aterian. Huomioithan, että aterioita on saatavilla rajoitettu määrä.


ateria Euroopan ja Lähi-idän lennoille

Välimeren alueen, Kanariansaarten, Madeiran ja Lähi-idän (Eilat ja Dubai) lennoille voit halutessasi tilata lisämaksusta herkullisen lämpimän aterian varauksen yhteydessä tai matkavarauksen jälkeen kirjautumalla Finnairin Varaukseni-palveluun suoraan Omaloman kautta. Aterioihin sisältyy vaihtuva lämmin annos lisukkeineen ja lisäksi lounaisiin/illallisiin sisältyy 18,75 cl piccolo pullo punaviiniä*. Aterioiden ennakkotilaukset tulee tehdä viimeistään 16 tuntia ennen Helsingistä lähtevää lentoa ja viimeistään 36 tuntia ennen ulkomailta Helsinkiin lähtevää lentoa. Ateriat ovat saatavilla vain ennakkotilauksesta. Kaikilla lennoilla ei ole ruoka- ja juomamyyntiä. *Lennolla on mahdollisuus tiedustella valkoviiniä tai alkoholittomana vaihtoehtona mustikkamehua.

Kroatian ja Manner-Espanjan lennoilla voit nauttia välipaloja, kuten ruokaisia leipiä ja salaatteja. Voit ostaa välipaloja ennakkoon kirjautumalla Finnairin Varaukseni-palvelun Omaloman kautta. Ennakkotilaukset tulee tehdä viimeistään 7 tuntia ennen Helsingistä lähtevää lentoa ja viimeistään 24 tuntia ennen ulkomailta Helsinkiin lähtevää lentoa. Kaikilla lennoilla ei ole ruoka- ja juomamyyntiä.

Aasian lennoilla tarjoillaan maukas maksuton ateria virvokkeiden kera. Voit tilata erikoisaterian (esim. laktoositon tai gluteeniton ateria) viimeistään 24 tuntia ennen lentoa.

Pohjois-Suomen lennoille on saatavilla valikoima ennakkoon tilattavia välipaloja, kuten ruokaisia leipiä ja salaatteja. Voit ostaa välipaloja ennakkoon kirjautumalla Finnairin Varaukseni-palvelun Omaloman kautta. Välipalojen ennakkotilaukset tulee tehdä viimeistään 7 tuntia ennen Helsingistä lähtevää ja viimeistään 24 tuntia ennen muista lähtökaupungeista Helsinkiin lähtevää lentoa.

Lennoilla tarjoillaan maksutta kahvia, teetä ja mehua. Lennon aikana voit ostaa välipalaa Nordic Kitchenin valikoimasta.


Osta parempitasoinen ateria kaukolennolle


Nyt voit nauttia businessluokan tasoisen aterian myös economyluokassa mannertenvälisillä lennoilla. Juhlavat Nordic Bistro -ateriat ovat tilattavissa valikoiduille kaukoreiteille Helsingistä lähdettäessä. Lue lisää Finnairin sivuilta.

Huom. Lennon lisäpalveluja varatessasi käytä matkavahvistuksessa olevaa kirjaimista ja numeroista koostuvaa 6-merkkistä lennon varaustunnusta.

Lue lisää Finnairin lennoilla tarjottavista aterioista

TILAA ATERIAT
LENNOLLE SAMPPANJAA JA SUKLAATA

Hemmottele itseäsi, juhlista ystäväsi tärkeää päivää tai yllätä vastavihityt tilaamalla pullo samppanjaa, suklaarasia tai molemmat, jotka tarjoillaan lennon aikana. Palvelu on tilattavissa yli 2 tuntia kestäville kansainvälisille lennoille. Lue lisää Finnairin sivuilta.Golden GalleryBollinger Special Cuvée


SISÄÄNPÄÄSY FINNAIR LOUNGEEN

Finnairin asiakkaana voit nyt ostaa sisäänpääsyn (enintään 3 tuntia) sekä Schengen- että non-Schengen-alueen Finnair Loungeihin alennettuun hintaan, kun lentosi lähtee ruuhka-aikojen ulkopuolella.Osta sisäänpääsy Loungeen ennakkoon edullisemmin. Lue lisää Finnairin sivuilta.REITTILENNOT

Jos olet ostanut pelkän Finnairin reittilennon, voit varata istuinpaikat ja ateriat Finnairin sivuilta.