Kerro mielipiteesi

Kokemuksesi ja mielipiteesi ovat meille tärkeitä! Siksi lähetämme sinulle matkasi jälkeen sähköpostilla kutsun asiakastyytyväisyyskyselyyn, sekä kutsun kertomaan lomakokemuksistasi ja arvostelemaan hotellisi ja lomakohteesi. Asiakasarvostelut ovat luettavissa verkkosivuillamme.

Vastaustesi avulla kehitämme lomateemojamme myös tulevaisuudessa, ja välitämme palautteesi niin oppaille kuin lentoyhtiölle ja hotellille.

Kaikkien asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneiden kesken arvomme joka kuukausi 2 kpl 200 euron arvoista Aurinkomatkojen matkalahjakorttia. Onnea arvontaan!

Kiitos palautteestasi!

Huomioithan, ettemme vastaa asiakaspalautekyselyyn. Mikäli haluat lomalta palattuasi esittää meille huomautuksen tai reklamaation, katso lisätietoja.Löytötavarat

Jos olet vahingossa jättänyt omaisuuttasi:
 • Finnairin lentokoneeseen lennolla matkakohteeseen
  Ota yhteyttä paikallisen lentoaseman löytötavarapalveluun. Tavarasta ja sen löytäjästä (matkustamohenkilökunta tai siivouspalvelu) riippuen se voidaan myös toimittaa Finnairin maapalvelujen edustajalle, joka lähettää sen Excess Baggage Companylle Helsinkiin.
 • Finnairin lentokoneeseen lennolla Suomeen
  Finnair toimittaa löydetyt tavarat Excess Baggage Companyn palvelutiskille Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Voit tiedustella löytötavaroita Excess Baggage Companysta ks. yhteystiedot alla.
  Huomaathan, että kadotetut passit viedään Suomen rajavalvonnalle. Lentokoneeseen jätetyt tupakka- ja alkoholituotteet viedään Helsinki-Vantaan lentoaseman tullin tarkastuspisteelle.

  Excess Baggage Company
  Palvelupiste: https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/helsinki-vantaa/palvelut/loytotavarat
  Puhelinpalvelu: +358 9 81 71 19 68
  Sähköpostitiedustelut: helsinki@excess-baggage.com
 • Lomakohteeseen
  Ota yhteys suoraan Suomen Löytötavarapalveluun, mikäli unohdit tavaroitasi lomakohteeseen. Yhtiö varmistaa kohteesta tavaroiden löytymisen ja hoitaa tavaroiden palautuksen korvausta vastaan. Aurinkomatkojen asiakkaita palvellaan Kouvolan palvelunumerossa Suomen Löytötavarapalvelu