Lentoasemalla

Ennen lähtöä lentoasemalle saat hyödyllistä tietoa mm. lentoaseman palveluista ja mahdollisista ruuhkatilanteista Finavian sivuilta.
PYSÄKÖINTI HELSINKI-VANTAAN LENTOASEMALLA

FINAVIAN PYSÄKÖINTI

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on paljon pysäköintitilaa terminaalien läheisyydessä. Varaa pysäköinti etukäteen ja varmista parkkipaikka haluamaltasi alueelta. Mitä aiemmin varaat, sitä enemmän säästät.

Varaa pysäköinti »

Finavian pysäköintialue lentoasemalla

 


LENTOPARKKI

Lentoparkin kaukopysäköinti on lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa osoitteessa Tikkurilantie 151. Aidatulta ja valvotulta alueelta on maksuton bussikuljetus lentoasemalle ja takaisin.

Lisätietoja »

Saat Aurinkomatkojen asiakkaana 15 %:n alennuksen Lentoparkin parkkialueen käytöstä. Löydät alennukseen oikeuttavan etukoodin Omalomasta. Alkaen 12.7.2021 saat edun vain varaamalla ja maksamalla pysäköinnin ennakkoon.KULJETUKSET HELSINKI-VANTAAN LENTOASEMALLE

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on hyvät bussiyhteydet pääkaupunkiseudulta ja ympäri Suomea. Lähialueen hotellit tarjoavat maksuttoman bussikuljetuksen lentoasemalle. Lisää tietoa saat hotellista.

Taksiyhtiöt järjestävät myös edullisia yhteiskuljetuksia lentoaseman ja pääkaupunkiseudun välillä aikoina, jolloin bussikuljetusta ei ole.

Taksimatka Helsingin keskustan ja lentoaseman välillä kestää vajaat puoli tuntia. Taksiasemat sijaitsevat molempien terminaalien uloskäyntien edustalla.

Lisätietoa kuljetuksista saat Finavian sivuilta.