Lentoasemalla

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo saapua joukkoliikenteellä, taksilla tai omalla autolla. Autoilijoille suositellaan pysäköinnin ennakkovarausta. Lue lisää kulkuyhteyksistä Helsinki-Vantaan lentoasemalle Finavian sivuilta

Ennen lähtöä lentoasemalle saat hyödyllistä tietoa mm. lentoaseman palveluista ja mahdollisista ruuhkatilanteista Finavian sivuilta.PYSÄKÖINTI HELSINKI-VANTAAN LENTOASEMALLA

FINAVIAN PYSÄKÖINTI

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on paljon pysäköintitilaa terminaalien läheisyydessä. Varaa pysäköinti etukäteen ja varmista parkkipaikka haluamaltasi alueelta. Mitä aiemmin varaat, sitä enemmän säästät.

Varaa pysäköinti »

Finavian pysäköintialue lentoasemalla

 


LENTOPARKKI

Lentoparkin kaukopysäköinti on lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa osoitteessa Tikkurilantie 151. Aidatulta ja valvotulta alueelta on maksuton bussikuljetus lentoasemalle ja takaisin.

Lisätietoja »

Saat Aurinkomatkojen asiakkaana 15 %:n alennuksen Lentoparkin parkkialueen käytöstä. Löydät alennukseen oikeuttavan etukoodin Omalomasta. Alkaen 12.7.2021 saat edun vain varaamalla ja maksamalla pysäköinnin ennakkoon.