Hotellivaihtoehdot Aurinkomatka-paketeissa

Hotellin valintaa helpottaaksemme olemme jakaneet rantalomakohteidemme hotellit eri tyyppeihin. Kunkin maan ja kohteen tarjolla olevat hotellityypit näet maa- ja kohdesivuilta.

Tutustu hotellivaihtoehtoihin


HOTELLILUOKITUS

Aurinkomatkojen oma hotelliluokitus vertaa yhden lomakohteen eri hotelleja keskenään huomioiden paikallisen tason. Se ei kuitenkaan ole välttämättä sama kuin hotellin saama paikallinen luokitus.

5 tähteä ★★★★★
korkeatasoinen

4 tähteä ★★★★
keskitasoa parempi

3 tähteä ★★★
keskitasoa, vastaa matkakohteen keskitasoa

2 tähteä ★★
alempaa keskitasoa, matkakohteen keskitasoa alhaisempi

1 tähti
erittäin vaatimaton, selvästi matkakohteen keskitasoa alhaisempi

Hieman luokitustaan paremman hotellin luokitusta on vahvistettu plusmerkillä +. Mikäli hotelli on taas hieman luokitustaan huonompi, on sitä laskettu miinusmerkillä -.

Hotellin paikallinen luokitus ilmoitetaan hotellitiedoissa. Hotellin luokitukseen vaikuttavat monet eri asiat, kuten esimerkiksi tarjolla olevat palvelut, hotellin yleinen kunto ja huoneiden varustelutaso.


MAJOITUSVAIHTOEHDOT

HOTELLISSA majoituksenasi on kahden hengen huone ilman keittomahdollisuutta. Palveluun kuuluu siivous. Hotellissa on yleensä ravintolapalveluja.

HUONEISTOHOTELLISSA palvelut ovat rajoitetummat ja henkilökuntaa on vähemmän kuin hotellissa.

  • Yksiössä on yhdistetty olo- ja makuuhuone. Yksiö on tarkoitettu kahdelle, ellei toisin mainita.
  • Kaksiossa on erillinen olo- ja makuuhuone. Kaksio on tarkoitettu kahdelle, ellei toisin mainita.
  • Huoneistossa on olohuone ja kaksi makuuhuonetta.

Joissakin huoneistoissa ei ole olohuonetta. Lisävuode sijataan yleensä sohvasta. Huoneistoissa on keittomahdollisuus ja jääkaappi, useimmissa erillinen keittiö tai keittosyvennys. Vakiovarusteina ovat liinavaatteet ja astiat. Sen sijaan esimerkiksi astianpesuaineet ja -välineet puuttuvat.

LOMAHUONEISTOSSA asut kuten huoneistohotellissa. Lomahuoneistosta puuttuu kuitenkin vastaanottopalvelut ja palveluun ei välttämättä kuulu siivousta.

VILLA tai HUVILA sijaitsee rauhallisella paikalla lomakeskuksen ulkopuolella. Tilavaan huvilaan mahtuu suurempikin lomaseurue. Huvilassa on yleensä oma uima-allas. Palveluun kuuluu siivous.

BUNGALOW on erillinen tai rivitalotyyppinen, yksi- tai kaksikerroksinen rakennus. Varustus on sama kuin huoneistohotellissa. Kaukoidässä bungalowit vastaavat hotellihuoneita, joissa ei ole keittomahdollisuutta.


HOTELLIHUONEIDEN KUVAT

Hotellihuoneiden kuvat ovat esimerkkejä, joista huoneet ja huoneistot voivat poiketa jonkin verran. Mahdolliset näköalat, kuten esim. meri- tai uima-allasnäköala, on vahvistettu kirjallisesti huonevaihtoehdon nimessä hotelliesittelyssämme sekä matkavahvistuksessa.


TUPAKOINTI HOTELLEISSA

Tupakointikäytäntö vaihtelee eri hotelleissa, ja savuttomia hotelleja on yhä enemmän. Tupakointi kielletään yleensä hotellin sisätiloissa, mutta myös ulkotilat ovat joissain hotelleissa savuttomia. Jokaisen hotellin säännöt ja käytännöt ovat tavallisesti luettavissa hotellin vastaanotossa tai hotellihuoneesta löytyvästä infokansiosta. Noudatathan hotellin linjauksia myös savuttomuuden suhteen.


HUONEIDEN KOKO

Hotellien tiedoissa ilmoitetut huoneiden koot ovat suuntaa antavia.


HOTELLIEN AKTIVITEETIT

Hotellien tiedoissa kerrottuihin hotellien tarjoamiin aktiviteetteihin voi tulla muutoksia lomakauden aikana kysynnän vaihdellessa.