Matkusta mukavasti Finnairin businessluokassa

Finnair A350 businessluokka

Finnairin businessluokka – ylellistä mukavuutta ja omaa rauhaa

Finnairin tilavat vuodeistuimet runsaine istuin- ja jalkatiloineen tekevät matkastasi rentouttavan ja mukavan. Voit varata businessluokan paikan Aurinkomatka-pakettiisi matkavarauksen yhteydessä tai asiakaspalvelustamme.

Kun olet saanut vahvistuksen businessluokan paikasta, varmistat mieleisesi istuinpaikat lennolle ostamalla ne ennakkoon Omalomasta tai Finnairin verkkosivuilta

Osa lisäpalveluista on ostettavissa jopa vuosi ennen matkalle lähtöä. Voit ostaa lennon lisäpalveluja lennon varaustunnuksen muodostuttua matkavahvistuksellesi.

Businessluokan paikat ovat varattavissa Arabiemiirikuntien ja Thaimaan kaukokohteisiin sekä Euroopassa Gran Canarian ja Teneriffan 30.9.–28.10.2023 kohteisiin.

Finnair tuo täysin uudistetun businessluokan vähitellen kaikkiin A350- ja A330 -lentokoneisiin vuosien 2022–2024 aikana. Huomioithan, että siirtymäajalla osalla lennoista voi yhä nähdä aiemman matkustamon.


VARAA ISTUINPAIKKA


BUSINESSLUOKAN HINTAAN SISÄLTYY

  • tilavat vuodeistuimet 
  • Priority-lähtöselvitys ja -koneeseennousu
  • pääsy loungeihin
  • yksi enintään 23 kg painoinen matkatavara ja 12 kg käsimatkatavaraa. Ennen 31.5.2023 varatuissa matkoissa kaksi enintään 32 kg painoista matkalaukkua/henkilö ja 12 kg käsimatkatavaraa
  • herkulliset businessluokan ateriat sekä korkealuokkaiset viinit ja juomat. Huom. Euroopan-lennoilla businessluokassa on tarjolla vain yksi menu. Mikäli sinulla on erityisruokavalio, voit valita sen ennakkoon Finnairin Varaukseni -palvelun kautta viimeistään 24 t ennen lentoa.
  • henkilökohtainen viihdejärjestelmä, jonka valikoimassa on kymmeniä elokuvia, lastenohjelmia, tv-sarjoja, pelejä ja musiikkia moneen makuun
  • Marimekon yksinoikeudella Finnairille suunnittelema 'Travel Kit' -virkistyspaketti laadukkaine merkkituotteineen kaukolennoilla (saatavilla vain Arabiemiirikuntien ja Thaimaan lennoilla)

Businessluokan ateriavaihtoehto

BUSINESSLUOKAN LISÄMAKSU AURINKOMATKA-PAKETIN VARANNEILLE

Businesspaikan hinnat Euroopan lennoilla alk. 400 €/hlö/suunta ja kaukolennoilla 1000–2000 €/hlö/suunta. Tarkan hinnan näet matkavarausta tehdessäsi.