Matkusta mukavasti Finnairin businessluokassa

Finnair A350 businessluokka

Finnairin businessluokka – ylellistä mukavuutta ja omaa rauhaa

Finnairin tilavat vuodeistuimet runsaine istuin- ja jalkatiloineen tekevät matkastasi rentouttavan ja mukavan. Voit varata businessluokan paikan Aurinkomatka-pakettiisi matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta tai asiakaspalvelustamme.

Kun olet saanut vahvistuksen businessluokan paikasta, varmistat mieleisesi istuinpaikat lennolle ostamalla ne ennakkoon Omalomasta tai Finnairin verkkosivuilta

Osa lisäpalveluista on ostettavissa jopa vuosi ennen matkalle lähtöä. Voit ostaa lennon lisäpalveluja lennon varaustunnuksen muodostuttua matkavahvistuksellesi.

Businessluokan paikat ovat varattavissa Arabiemiirikuntien, Gran Canarian ja Thaimaan kohteisiin. 

Finnair tuo täysin uudistetun businessluokan vähitellen kaikkiin A350- ja A330 -lentokoneisiin vuosien 2022–2024 aikana. Huomioithan, että siirtymäajalla osalla lennoista voi yhä nähdä aiemman matkustamon.


BUSINESSLUOKAN HINTAAN SISÄLTYY

  • tilavat vuodeistuimet 
  • Priority-lähtöselvitys ja -koneeseennousu
  • pääsy loungeihin
  • Arabiemiirikunnat ja Thaimaa: kaksi enintään 32 kg painoista ruumaan menevää matkatavaraa ja 12 kg käsimatkatavaraa ennen 31.5.2023 ja 11.12.2023 tai sen jälkeen varatuilla matkoilla. 1.6.–10.12.2023 varatuilla matkoilla yksi enintään 23 kg painoinen ruumaan menevä matkatavara ja 12 kg käsimatkatavaraa. Gran Canaria: yksi enintään 23 kg painoinen ruumaan menevä matkatavara ja 12 kg käsimatkatavaraa.
  • herkulliset businessluokan ateriat sekä korkealuokkaiset viinit ja juomat. Huom. Gran Canarian lennoilla tarjolla vain yksi menu. Mikäli sinulla on erityisruokavalio, voit valita sen ennakkoon Finnairin Varaukseni-palvelusta viimeistään 24 t ennen lentoa.
  • henkilökohtainen viihdejärjestelmä, jonka valikoimassa on kymmeniä elokuvia, lastenohjelmia, tv-sarjoja, pelejä ja musiikkia moneen makuun
  • Marimekon yksinoikeudella Finnairille suunnittelema 'Travel Kit' -virkistyspaketti laadukkaine merkkituotteineen kaukolennoilla (saatavilla vain Arabiemiirikuntien ja Thaimaan lennoilla)

Businessluokan ateriavaihtoehto

BUSINESSLUOKAN LISÄMAKSU AURINKOMATKA-PAKETIN VARANNEILLE

Businesspaikan hinnat Gran Canarian lennoilla alk. n. 200 eur/hlö/suunta ja Arabiemiraattien sekä Thaimaan lennoilla alk. n. 1000–2000 €/hlö/suunta. Tarkan hinnan näet matkavarausta tehdessäsi.