Matkatavarat

Kaikkiin Aurinkomatkojen Aurinkomatka-paketteihin ja Kaupunkilomiin sisältyy aina Finnairin suorat lennot, henkilökohtainen tavara ja käsimatkatavara (yhteensä enintään 8 kg/hlö) sekä ruumassa kuljetettava laukku (enintään 23 kg/hlö). Mikäli olet varannut matkan businessluokassa, huomioithan 1.6.2023 voimaan astuneet muutokset sallituissa matkatavaramäärissä.

Standardikokoisen ruumaan menevän laukun enimmäiskoko on 90 cm x 75 cm x 45 cm, käsimatkatavaran 55 cm x 40 cm x 23 cm ja istuimen alla kuljetettavan laukun 40 cm x 30 cm x 15 cm. Huomioithan, että jatkossa myös lentoasemalla tehtyjen ostosten tulee mahtua sallittuun käsimatkatavaramäärään.

Finnairin lennoilla kaikki erikoismatkatavarat, kuten golfbagit on ostettava lisäpalveluna 1.6.2023 alkaen. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla vain standardikokoisia ja -painoisia laukkuja osana hintaan sisältyvää matkatavaramäärää. Huom. Finnairin matkatavarasäännöistä poiketen Aurinkomatka-paketilla matkustava voi kuljettaa golfbagin matkalaukun sijaan ilman erillistä lisämaksua 28.10.2023 asti. Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino saa olla korkeintaan 23 kg/hlö.

Tarkista matkatavarasäännöt Finnairin sivuilta.

Kirjattava matkatavara

Käsimatkatavara

Lisätavaramaksut Finnairin lennoilla


Tutustu myös Finavian ohjeisiin matkatavaroiden pakkaamisesta.