Kaipaatko lomamatkaasi muutakin kuin rentoa löhöilyä hiekkarannalla tai hotellin uima-altaalla? Virkistätkö mieluummin kehoa lähtemällä aktiivilomalle vaeltamaan?

Aurinkomatkojen hyvän olon lomat on suunniteltu täydentämään lomamatkaasi erilaisilla aktiviteeteilla, jotka rikastuttavat kehoa ja mieltä. Energisoidu ja lataa akkuja viikon joogamatkalla. Tutustu vaellusretkiimme tai lähde kokeilemaan sukellusta ja surffaajien elämäntyyliä lukuisilla retkillämme eri kohteissa.

Satsaa lomamatkallasi hyvinvointiin ja valitse itsellesi Aurinkomatkojen aktiiviloma.

Aurinkotreeni on Aurinkomatkojen oma maksuton liikuntakonsepti, joka sopii sekä intohimoiselle liikkujalle että hyvää oloa kaipaavalle lomailijalle.

Voimaa ja mielen harmoniaa upeissa maisemissa! Valitse sykettä nostattava treeni Voima tai kehoa ja mieltä virkistävä Harmonia. Molemmissa treeneissä vastuksena on oma kehonpaino ja treenit ohjaa Aurinkomatkojen suomenkielinen opas valikoiduissa lomakohteissa.

Lue lisää Aurinkotreenistä

Sulje

Joogamatka on kokonaisvaltaista rentoutumista ja energisoivaa lomaa. Viikon mittaisella joogamatkalla osallistut suomalaisen Studio Yinin päivittäisiin joogaharjoituksiin juuri niin usein kuin haluat, ja valitset parhaiten sinulle sopivat aktiviteetit helpommista joogatunneista vaativiinkin joogaharjoituksiin.

Joogamatkalla joogan myönteiset vaikutukset tulevat esiin nopeasti ja jatkuvat vielä pitkään loman jälkeenkin. Joogamatkalla unesi laatu paranee, stressi lievittyy ja mielesi rauhoittuu kauas hektisestä arjesta. Myös kehosi kiittää säännöllisen joogaharjoittelun tuomasta liikkuvuuden paranemisesta ja selkävaivojen ja lihasjäykkyyden lievityksestä. Jooga myös vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa elimistön hapensaantia, mikä puolestaan lisää kehosi ja mielesi kokonaisvaltaista vireyttä ja jaksamista.

Vuoden 2024 joogamatkamme suuntautuvat Rodokselle. 

Sulje

Silmiä hivelevät maisemat, raitis ilma ja upea luonto reunustavat hyvän olon vaellusretkiä. Koe aktiivilomallasi unohtumaton vaellus vehreän Madeiran levadojen varrella tai patikoi kauniilla Kanariansaarilla. Olemme etsineet parhaat vaellusreitit, joita pitkin patikoiden voit nyt kokea lempilomakohteesi uusin silmin. Eri vaikeusasteiset ja pituiset vaellukset kutsuvat niin kokeneemmat aktiivilomailijat kuin kevyestä liikkumisen ilosta nauttivat luonnonystävät viettämään lomamatkan uudella tavalla. Löydä oma reittisi ja patikoi valitsemassasi luonnonmaisemassa.

Patikkaretket Gran Canarialla
Maspalomas, Meloneras, Playa del Inglés, Puerto Rico, Puerto de Mogan ja Playa Taurito

Vaellusretket Lanzarotella
Puerto del CarmenPlaya Blanca, Costa Teguise

Vaellusretket Teneriffalla
Costa Adeje, Playa de las Américas, Playa ParaisoLos Cristianos ja Los Gigantes

Vaellusretket Kreetalla
Hania, Kalives ja Rethymnon

Madeiran levadavaellukset
Madeira

Sulje

Koe ikimuistoisia pinnanalaisia hetkiä sukellus- ja snorklausretkillämme kirkkaiden vesien lomakohteissa. Olit sitten kokenut sukelluskonkari tai vasta kiinnostunut kokeilemaan pinnan alle pulahtamista, löydät lukuisista sukellusretkistämme takuulla omasi.

Tutustu sukellusretkiimme tarkemmin ja varaa unohtumaton aktiiviloma parhaiden sukellus- ja snorklausvesien äärellä.


Sukelluskokeilu – Discover Scuba Diving

Gran Canaria
Hania
, Kalives Kreeta
Lanzarote
Teneriffa
Thaimaa
Zakynthos 


Snorklausretket

Gran Canaria
HaniaKalives Kreeta
Rodos 


Sukellukset lisenssin omaaville sukeltajille

Gran Canaria
HaniaKalives Kreeta
Rodos
Thaimaa

 

Sulje

Säilytä pelituntuma kotimaan golfkenttien sulkeuduttua, ja jatka pelikautta etelän kohteessa. Valittavanasi on lukuisia matkakohteita, joissa tasokkaat golfkentät kutsuvat pelaamaan auringon lämmössä.

Sulje

Nauti aktiivisesta lomasta ja hyppää päiväksi pyörän selkään. Tutustu lomakohteesi luontoon pyöräretkellä, joita löydät eri vaikeustasojen maastoista ja maisemista. Pyöräretkellä nautit raikkaasta ilmasta, liikkumisesta ja mielettömistä maisemista lomakohteesta riippumatta.

Taita matkaa vehreässä luonnossa ja polje läpi Phuketin maaseudun. Pyöräretkellä viihdyt ja vietät hauskan aktiivisen päivän luonnonhelmassa.

Phuket
Bangtao Beach
Kamala Beach
Karon Beach
Kata Beach
Laguna Phuket
Patong Beach

Kanariansaaret
Costa Teguise, Playa Blanca, Puerto del Carmen, Lanzarote
Caleta de Fuste, CorralejoJandia, Fuerteventura

Sulje

Olit aallonharjalla suvereenisti ratsastava hurjapää tai aloitteleva suppailija, pääset helposti harrastamaan surffausta useilla retkillämme eri kohteissa. Voit kokeilla leijasurffausta tai lähteä lainelautailemaan niin korkeille aalloille kuin uskallat, valitse vain sinulle parhaiten sopiva surffauspaikka. Surffaus on enemmän kuin vesiurheiluaktiviteetti – se on rento elämäntapa, jossa korostuvat hauskanpito ja hyvät ystävät ja yhdessäolo. Lähde testaamaan parhaat surffausretkemme ja vietä hauska aktiiviloma hyvällä mielellä ja meiningillä! 

Surffauskurssit Fuerteventuralla
Corralejo
Caleta de Fuste

SUP-lautailu
Kreeta
Nerja

Sulje