Calabrian joogamatka – tietoa matkakohteesta

Calabrian joogamatka 1
Calabrian joogamatka 2
Calabrian joogamatka 3
Calabrian joogamatka 4
Calabrian joogamatka 5
Calabrian joogamatka 6
Calabrian joogamatka 7
Calabrian joogamatka 8
Calabrian joogamatka 9
Calabrian joogamatka 10
Calabrian joogamatka 1
Calabrian joogamatka 2
Calabrian joogamatka 3
Calabrian joogamatka 4
Calabrian joogamatka 5
Calabrian joogamatka 6
Calabrian joogamatka 7
Calabrian joogamatka 8
Calabrian joogamatka 9
Calabrian joogamatka 10

Tietoa kohteesta

Kohdeopas

Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi. Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle.

Lataa Calabrian joogamatka kohdeopas


Matkaohjelma

Jooga
Calabrian joogamatkalla tunnit muodostuvat hatha-, vinyasa- ja yin-joogaharjoituksista. Erilaisia teematunteja kuten Terve Selkä, joogan alkeet tai kehonhuoltoharjoituksia järjestetään ryhmän kiinnostuksen mukaan.

Joogaopettajat
Joogaopettajina toimivat suomalaisen Studio Yinin kokeneet ja ammattitaitoiset opettajat.

Osallistuminen
Joogamatkalle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Joogamatka onkin loistava tapa tutustua joogaan lempeästi joogaopettajan ohjauksessa omaan tahtiin edeten. Joogamatka sopii kuitenkin erinomaisesti myös kokeneemmillekin joogaharrastajille, jotka pääsevät syventämään harjoitustaan. Jokainen joogaharjoitus räätälöidään sopimaan kunkin osallistujan osaamistasoon.

Päiväohjelma
Loman alussa tutustumme toisiimme ensimmäisen yhteisen joogahetken äärellä. Samalla kerromme joogatuntien sisällöstä, eri joogalajeista, niiden tasoista ja henkilökohtaisesta harjoittelusta.

Aamulla noin klo 8
Aamut aloitamme energisoivalla ja herättelevällä dynaamisella joogaharjoituksella.

Illalla noin klo 17
Ennen illallista on tarjolla vielä rauhoittava, rentouttava ja palauttava, meditatiivinen yin-joogaharjoitus, joka takaa syvän ja rauhallisen unen sekä rentouttaa lihakset seuraavaan aamuharjoitukseen.

Tunnit ovat 60–90 minuutin pituisia riippuen harjoituksesta. Viikon aikana on mahdollisuus myös asanaklinikkaharjoituksiin tai muihin teematunteihin ryhmän toivomusten mukaan, esim. joogan perusteet tai Terve Selkä -joogaharjoituksiin. Harjoitukset sopivat hyvin niin aloittelijoille kuin edistyneimmillekin. Teematunnit järjestetään joko päivällä tai aamu- tai iltaharjoituksen yhteydessä.

Joogatuntien aikataulu on suuntaa antava ja voi vaihdella harjoitusten sijainnin ja sään mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaa matkalle mukaan
–joogamatto, suosittelemme nihkeäpintaista joogaan tarkoitettua mattoa
–joustavat, joogaan sopivat vaatteet
–aamuharjoituksen aikaan saattaa olla vielä viileää, joten pitkähihaiset puserot, housut ja sukat sekä iso, ohut ja lämmin huivi ovat myös tarpeen
–varvastossut


Matkan hintaan sisältyy

– Finnairin lennot Helsinki–Lamezia Terme–Helsinki viranomaismaksuineen
– edestakaiset lentokenttäkuljetukset Lamezia Termen lentoasema–hotelli
– 7 yön majoitus Capovaticano Resort Thalasso Spa -hotellissa
– puolihoito (buffetaamiainen ja illallinen).
– matkaohjelman mukaiset joogatunnit (n. 12 t viikon aikana) ja joogavälineiden käyttö
– suomenkieleisen joogaopettajan palvelut kohteessa

Matkan hinta ei sisällä joogamaton käyttöä, joten varaa matkalle mukaan oma matto. Suosittelemme hankkimaan nihkeäpintaisen maton, joka ei luista. Mattoja myyvät esimerkiksi monet joogastudiot ja urheiluliikkeet. Maton voi kuljettaa Finnairin lennoilla myös käsimatkatavarana käsimatkatavaramäärärajoitusten puitteissa.


Hyvä tietää kohteesta

Oppaamme joogamatkalla

Tapaat Aurinkomatkojen suomenkielisen oppaan lentoasemalla ja Capo Vaticanossa saat palvelua suomeksi vuorokauden ympäri myös Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa tai soittamalla Aurinkolinjaan. Joogaopettajan tapaat lentoasemalla tai viimeistään Capo Vaticanossa.

Apteekki ja lääkäri

Lähin sairaala ja apteekki ovat Tropean keskustassa.

Mikäli tarvitset lääkäriä, ota yhteys hotellin vastaanottoon tai oppaaseemme.

Liikuntaesteettömyys

Capo Vaticanon alue ei sovellu liikuntaesteiselle matkustajille kovin hyvin sillä alueella korkeuserot ovat suuria ja tiet monin paikoin huonokuntoisia.

Luottokortit

Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineinä hotelleissa ja monissa Tropean ravintoloissa ja kaupoissa. Capo Vaticanon kylien ravintoloihin kannattaa varata myös käteistä. Tropeassa on muutama pankkiautomaatti.

Palveluraha

Italiassa on tapana antaa palvelurahaa kiitokseksi hyvästä palvelusta. Ravintolalaskuihin on sisällytetty 10–15 %:n tarjoilupalkkio. Retkibussin kuljettajaa ja hotellihuoneen siivoojaa on hyvä muistaa loman lopussa.


Lisäviikko

Voit ostaa halutessasi lisäviikon valitsemassasi hotellissa Calabrian alueen kohteissamme. Lisäviikot ovat eri tilauksesta, joten ota yhteys asiakaspalveluumme.


Lentokenttäkuljetukset

Tämän Aurinkomatka-paketin bussikuljetukset sisältyvät hintaan.

Lentokenttä Lamezia Terme
Matkan pituus n. 75 km
Matkan kesto 1–1,5 t.


Majoitusvero

Italian hotelleissa veloitetaan matkailijoilta majoitusvero (City tax), joka on 0,50–5 €/yö/henkilö. Veron suuruus määräytyy hotellin italialaisen tähtiluokituksen mukaan, joka saattaa poiketa Aurinkomatkojen tähtiluokituksesta. Vero veloitetaan kaikilta yli 12-vuotiailta. Majoitusvero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan se maksetaan käteisellä suoraan hotellille. Muutokset perittävän veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Matkan minimiosallistujamäärä

Minimiosallistujamäärä tällä matkalla on 20 henkeä.

Etäisyydet

Tropea 11 km
Reggio Calabria n. 100 km
Bari n. 380 km
Napoli n. 430 km
Rooma n. 640 km

Matkustusasiakirjat

Tiedot löytyvät maan sivuilta Tietoa-välilehdeltä.