Matkat Etelä-KoreaKorean niemimaan eteläkärjessä sijaitseva Etelä-Korea on noussut nopeasti Aasian suurimpien talousmahtien joukkoon. Maa tunnetaan erityisesti korkeasta teknologiastaan, popkulttuuristaan ja terveellisestä, herkullisesta keittiöstään. Japanin ja Kiinan läheisyys on tuonut omat ripauksensa korealaiseen kulttuuriin ja elämänmenoon. Vilkas ja eläväinen pääkaupunki Soul houkuttaa yhä enemmän matkailijoita ympäri maailman tutustumaan tähän Tyynenmeren äärellä sijaitsevaan ystävälliseen maahan. Soulin megalomaanisten ostospaikkojen ja nähtävyyksien lisäksi Etelä-Korea tarjoaa myös…

Matkat Etelä-Korea

Korean niemimaan eteläkärjessä sijaitseva Etelä-Korea on noussut nopeasti Aasian suurimpien talousmahtien joukkoon. Maa tunnetaan erityisesti korkeasta teknologiastaan, popkulttuuristaan ja terveellisestä, herkullisesta keittiöstään. Japanin ja Kiinan läheisyys on tuonut omat ripauksensa korealaiseen kulttuuriin ja elämänmenoon. Vilkas ja eläväinen pääkaupunki Soul houkuttaa yhä enemmän matkailijoita ympäri maailman tutustumaan tähän Tyynenmeren äärellä sijaitsevaan ystävälliseen maahan.

Soulin megalomaanisten ostospaikkojen ja nähtävyyksien lisäksi Etelä-Korea tarjoaa myös monipuolisia luontoelämyksiä. Soulin lähellä sijaitsevassa, vuoristoon maastoutuneessa Namhansanseongin kansallispuistossa patikoit viehättävän luonnon keskellä merkittyjä patikkapolkuja pitkin, Gyeongjun kaupungissa tutustut muinaisiin shamaanikuninkaisiin. Paikallisen oppaan johdolla pääset tutustumaan yhteen maailman erikoisimmista raja-alueista, Pohjois- ja Etelä-Korean väliselle demilitarisoidulle vyöhykkeelle.

Lue lisää +

Matkakohteet Etelä-Korea – hae ja varaa