Mljetin retket ja aktiviteetit

Mljetillä retkeilet omatoimisesti

Mljetillä retkeilet omatoimisesti

Mljetillä ei ole tarjolla Aurinkomatkojen järjestämiä retkiä ja aktiviteetteja.
Sulje

Mljetilla retkeilet omatoimisesti

Mljetillä ei ole tarjolla Aurinkomatkojen järjestämiä retkiä ja aktiviteetteja. Lue lisää kohteen harrastusmahdollisuuksista.

Dubrovnikin, Cavtatin ja Mlinin retket ja aktiviteetit

Bosnia-Hertsegovinan Mostar

Bosnia-Hertsegovinan Mostar

Pysäyttävä retki vie sinut Bosnia-Hertsegovinan lähihistoriaan, jossa toivo ja epätoivo elivät rinnakkain Mostarin kaupunkilaisten arjessa. Tällä retkellä tutustut Jugoslavian sodan aikana kahtia jakautuneen Mostarin kaupungin molempiin puoliin.

Reitti Mostariin kulkee pitkin kaunista merenrantaa ja vehreitä laaksoja. Kaupunkia halkovan Neretvajoen suiston pienissä kylissä elämä tuntuu pysähtyneen.

Mostarin vanhaan turkkilaiskaupunginosaan tutustut kävellen. Päivän aikana ylität kaupungin entisen rajalinjan ja näet kristityille kuuluneen alueen. Vierailet myös paikallisessa moskeijassa. Vapaa-ajalla voit kierrellä kaupungin mennyttä aikaa henkivillä kujilla. Istahda ihailemaan Mostarin raunioista noussutta kaarisiltaa entisessä loistossaan.

Kesto
koko päivä (n. klo 7–19)
Hinta
n. 55 €/aikuinen, 27,50 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja sisäänpääsyn moskeijaan.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on perjantai ajalla 6.4.–27.9.2019 ja torstai ajalla 3.10.–24.10.2019.
Huomioitavaa
Retkelle tarvitaan mukaan passi, ilmoita passitiedot oppaalle kohteessa viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Retken vierailupaikoissa voi maksaa pääasiassa euroilla, mutta esimerkiksi Mostarin kaupungin ostoskeskuksessa (Mepas Mall) käteismaksu otetaan vastaan vain paikallisessa valuutassa. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Rajanylityksen kesto voi vaihdella kesällä n. 30 min–1 tunnin välillä. Retkeä ei toteuteta Lafodia (Lopud) ja Kalamota Beach House (Kolocep) -hotelleista. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Maalauksellinen Montenegro

Maalauksellinen Montenegro

Kroatian eteläinen naapurimaa hurmaa maisemillaan ja upealla luonnollaan. Montenegron vehreisiin vuoriin ja hulppeisiin maisemiin ei voi olla ihastumatta!

Montenegron jylhä vuoristo suojaa kuvankaunista Kotorinlahtea ja sen pikkukaupunkeja. Täällä ovat aikojen saatossa kulkeneet kreikkalaiset oppineet, roomalaiset kirkkoisät ja venetsialaiset sotajoukot.

Tutustu keskiaikaiseen Kotorin kaupunkiin ja idylliseen Budvaan. Nauti Kotorin ainutlaatuisesta tunnelmasta kahvikupposen ääressä tai kapeita kujia kierrellen. Budvan rantakaupungissa aika kuluu mukavasti Vanhankaupungin putiikeissa. Retken hintaan sisältyvän välipalan nautit vuoriston syleilyssä pienen Njegusin kylän tuntumassa.

Kesto
koko päivä (n. klo 7–20)
Hinta
n. 56 €/aikuinen, 28 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, välipalan ja yhden ruokajuoman (vesi, mehu, olut tai viini).
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on tiistai.
Huomioitavaa
Retkelle tarvitaan mukaan passi, ilmoita passitiedot oppaalle kohteessa viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Montenegron virallinen valuutta on euro, Kroatian kunat eivät kelpaa maksuvälineenä retken aikana. Rajanylityksen kesto voi vaihdella kesällä n. 30 min.–2 tunnin välillä. Kotorin bussipysäkiltä Vanhaan kaupunkiin on n. 800 m kävelymatka/suunta. Retkeä ei toteuteta Lafodia (Lopud) ja Kalamota Beach House (Kolocep) -hotelleista. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Makumatka Kroatiaan

Makumatka Kroatiaan

Vietä päivä viehättävissä maaseutumaisemissa ja Stonin keskiaikaisessa kaupungissa. Retki vie sinut aikamatkalle ja makujen maailmaan. Päivän aikana kuulet Kroatian historiasta ja saat käsityksen paikallisten perheiden arjesta nykypäivänä.

Retkellä matkaat Dubrovnikista rannikkoa pitkin pohjoiseen, halki hurmaavien pienten kylien. Orasacin kylässä tutustut paikallisen perheen maatilaan, jossa perheen isäntä tutustuttaa sinut vanhaan myllyyn ja näyttää kuinka oliiviöljyä on aikaisemmin valmistettu. Isäntä kattaa pöytään oliiviöljyä, juustoa, leipää ja puutarhan antimia, joiden makuun pääset maistiaisten lomassa. Hurmaannu tuoreista mauista! Tee loman parhaat tuliaisostokset ostamalla oliiviöljyä ja -saippuaa perheen tilalta.

Orasacin kylästä matka jatkuu kohti Stonin viehättävää pikkukaupunkia. Kaupunki on kuuluisa maukkaista ostereistaan, kaupungin osia yhdistävästä muuristaan ja suola-altaistaan. Osteri- ja simpukkamaistiaiset johdattelevat sinut upeiden makuelämysten äärelle. Stonissa sinulla on vapaata aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin tai istahtaa paikalliseen ravintolaan nauttimaan herkuista.

Stonista matka jatkuu Peljesacin niemimaan halki kukkuloiden keskelle. Reitin varrella näet osteriviljelmiä ja viinitiloja. Perillä tutustut paikallisen perheen ylläpitämään viinitilaan ja maistelet Kroatian kuuluisimman viinialueen, Peljesacin, maukkaita viinejä. Viinitilan jälkeen ajetaan läheiseen ravintolaan maistelemaan paikallisia tuoreita herkkuja; sinisimpukoita ja ostereita dalmatialaiseen tapaan. 

Kesto
koko päivä (n. klo 9–16.30)
Hinta
n. 67 €/aikuinen, 33,50 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, maistiaiset kuvauksen mukaan ja ruokajuoman (vesi, mehu, olut, viini).
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on maanantai. Retki toteutetaan 8.4.–24.6.2019 ja 2.9.–21.10.2019.
Huomioitavaa
Viinitilalle kävellään noin 300 metrin matka, joka on osittain ylämäkeä. Retkeä ei toteuteta Lafodia (Lopud) ja Kalamota Beach House (Kolocep) -hotelleista. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Dubrovnikin maaseudun kylät

Dubrovnikin maaseudun kylät

Vietä mielenkiintoinen päivä maaseutumaisemissa, Dubrovnikin lähellä sijaitsevissa maalaiskylissä!

Tällä retkellä näet Dubrovnikin maaseudun kylien elämää ja paikallisia koteja. Päivä alkaa Čilipin viehättävästä kylästä, jossa aistit menneiden aikojen tunnelmaa. Matkasi jatkuu Poljicen kylään, jossa vierailet paikallisella tilalla, jonka juuret juontavat jopa 400 vuoden päähän. Täällä näet oliiviöljymyllyn ja kuulet paikallisista perinteistä.

Ljutan kylässä kohtaat Kroatian maaseudun perinteet ja kuulet tarinoita alueen tavoista. Vanhalla vesimyllyllä näet, kuinka aikoinaan veden voimalla jyvät jauhettiin jauhoiksi ja kuinka lampaanvilla käsiteltiin käytettäväksi vaatteissa ja käsitöissä. Päivän maaseudulla kruunaa paikallisista aineksista valmistettu herkullinen lounas.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–16)
Hinta
n. 67 €/aikuinen, 33,50 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja ruokajuoman (vesi).
Lisämaksusta
Muut ruokajuomat maksetaan paikan päällä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on perjantai. Retki toteutetaan 3.5.–27.9.2019.
Huomioitavaa
Retkeä ei toteuteta Lafodia (Lopud) ja Kalamota Beach House (Kolocep) -hotelleista. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Keskiaikaiset kaupungit

Keskiaikaiset kaupungit

Koe 1300-luvun itsenäisen Ragusan-kaupunkivaltio, nykyisen Dubrovnikin kaupungin pohjoisraja Ston sekä Marco Polon synnyinsaari Korcula samassa paketissa!

Stonin viehättävä pikkukaupunki koostuu kahdesta osasta, joita yhdistää viisi kilometriä pitkä kaupunginmuuri. Keskiajalla kaupunki oli tärkeä suolantuottaja. Peljesacin niemimaan halki kulkevan reitin varrella näet osteriviljelmiä ja viinitiloja. Pääset myös maistamaan alueen tunnetuimpia viinejä ja paikallisia erikoisuuksia.

Suuntaat kohti Orebicia, josta siirryt Korculan saarelle lautan kyydissä. Kävelykierros Vanhassakaupungissa tutustuttaa sinut tähän viehättävään kaupunkiin ja sen sisäänsä kätkemiin eri aikakausilta säilyneisiin rakennuksiin. Vapaa-ajalla voit kierrellä Vanhankaupungin kujilla ja vierailla kuuluisan tutkimusmatkailijan, Marco Polon kotitalossa. Silkkitietä pitkin Kiinaan matkustanut ja vuosien ajan Kiinaa sekä monia Länsi-Aasian seutuja tutkinut Marco Polo syntyi Korculan saarella vuonna 1254.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–19)
Hinta
n. 67 €/aikuinen, 33,50 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lauttalipun Korculalle ja viini-, juusto- sekä simpukkamaistiaiset.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on torstai 25.4. asti, 26.4. alkaen retkipäivät ovat torstai ja lauantai.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkeä ei toteuteta Lafodia (Lopud) ja Kalamota Beach House (Kolacep) -hotelleista. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Dubrovnikin legendat

Dubrovnikin legendat

Tutustu Dubrovnikin kaupunkiin pintaa syvemmältä! Illan hämärtyessä ja lyhtyjen syttyessä tarinat salaliitoista ja salaseuroista heräävät henkiin.

Retki vie sinut Dubrovnikin upeisiin paikkoihin, jotka ovat paikallisten tarkoin varjelemia salaisuuksia ja jonne vain harva matkailija eksyy.

Jännittävällä ja erilaisella kaupunkikierroksella kuulet kiehtovia tarinoita Lovrijenacin kirouksesta, Dubrovnikin kaupungin suojelijasta, salaliitoista ja paikallisista salaseuroista. Kierroksen aikana näet myös, kuinka upealta Dubrovnik näyttää iltavalaistuksessa.

Kesto
iltaretki (n. klo 21–23)
Hinta
n. 32 €/aikuinen, 16 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
opastetun kävelykierroksen Vanhassakaupungissa.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on sunnuntai. Retki toteutetaan 5.5.–29.9.2019.
Huomioitavaa
Kuljetukset retken lähtöpaikalle Dubrovnikin Vanhankaupungin portille (Pile Gate) omatoimisesti. Retkeä ei toteuteta Lafodia (Lopud) ja Kalamota Beach House (Kolacep) -hotelleista. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Kroatialaisia perinteitä

Kroatialaisia perinteitä

Perinteinen Kroatia odottaa sinua Čilipin kylässä! Konavlen laakson kauniit maisemat ympäröivät kylää, jossa kansanmusiikki raikaa ja perinteisiin kansallispukuihin pukeutuneet paikalliset esittelevät tanssitaitojaan.

Kuivatut viikunat ja yrttibrandy toivottavat sinut tervetulleeksi Čilipiin. Maistiaisten jälkeen voit astella pitkin kuvauksellisen kylän katuja, tehdä tuliaisostoksia markkinoilla tai osallistua sunnuntaimessuun kylän kirkossa. Paikalliset osallistuvat messuun perinteisissä asuissa. Kirkon edessä esiintyy kansantanssiryhmä, jonka vauhdikasta esitystä kannattaa jäädä katsomaan. Paluumatkalle kohti Dubrovnikia lähdetään puolen päivän aikaan.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–12.30)
Hinta
n. 29 €/aikuinen, 14,50 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja tervetulojuoman.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on sunnuntai. Retki toteutetaan 14.4. alkaen.
Huomioitavaa
Retkeä ei toteuteta Lafodia (Lopud) ja Kalamota Beach House (Kolacep) -hotelleista. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Dubrovnikin kuuluisat kuvauspaikat

Dubrovnikin kuuluisat kuvauspaikat

Dubrovnikissa on kuvattu monia sarjoja ja elokuvia - nyt sinulla on mahdollisuus nähdä nämä kuuluisat paikat samalla kertaa! Päivän aikana tutustut Game of Thrones -sarjan upeisiin kuvauspaikkoihin ja kuulet tarinoita kulissien takaa. Game of Thrones -sarjan maisemat ovat tuttuja myös Star Wars ja Robin Hood -elokuvista.

Trstenon kylän vehreässä Arboretumissa kuvattiin Game of Thrones -sarjan useita kohtauksia. Täällä voit kuvitella itsesi King´s Landingin puutarhaan ja melkeinpä nähdä Tyrionin ja Varyksen kuljeskelemassa patsaiden, paviljonkien ja kukkaloiston keskellä. Tai ehkäpä Sansa Starkin tapaamassa Lady Oleanna Tyrellia pergolassa viiniköynnösten alla. Matkalla Dubrovnikin Vanhaankaupunkiin näet myös sarjan toisen kauden avausjaksosta tutun Lovrijenacin linnoituksen.

Dubrovnikin Vanhassakaupungissa kuljet pitkin kaupungin katuja tutustuen samalla King's Landingista tuttuihin maisemiin ja tarinoihin. Kävelykierroksen jälkeen voit nauttia lounasta tai tehdä ostoksia.

Iltapäivällä siirrytään lyhyen venematkan päähän pienelle ja vihreälle Lokrumin saarelle. Saari on Game of Thrones -sarjassa Quarth, jossa Daenerys vieraili kuolemattomien talossa. Lokrumin saarella sinulla on vapaata aikaa omatoimiseen kiertelyyn. Istahda kahville tai pulahda virkistävän veden syleilyyn jollakin saaren lukuisista uimapaikoista.

Kesto
koko päivä (n. klo 9.30–18)
Hinta
n. 81 €/aikuinen, 40,50 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, sisäänpääsymaksun Trstenon puulajipuistoon, Lovrijenacin linnoitukseen ja Lokrumin kansallispuistoon.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivät ovat 5.4.–26.4. perjantai, 2.5.–31.10. keskiviikko ja sunnuntai.
Huomioitavaa
Kierrokset Trstenon puutarhassa, Lovrijenacin linnoituksessa ja Dubrovnikin vanhassa kaupungissa tehdään kävellen. Reitillä on paljon portaita ja korkeuseroja. Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille. Dubrovnikin vanhassa kaupungissa ja Lokrumin saarella on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun, ja halutessasi voit myös pitää uimatauon saarella. Retkeä ei toteuteta Lafodia (Lopud) ja Kalamota Beach House (Kolocep) -hotelleista. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Dubrovnikin kaupunkikierros

Dubrovnikin kaupunkikierros

Kävelykierroksella Unescon suojelukohteisiin kuuluvassa Vanhassakaupungissa tutustut Dubrovnikin uljaaseen menneisyyteen ja värikkääseen nykypäivään! Vanhankaupungin muurit kätkee sisäänsä todellisia helmiä ja hurmaa kävijänsä.

Kierroksella kohtaat Dubrovnikin merkittävimmät nähtävyydet, kuulet tarinoita kaupungin kiehtovasta historiasta ja kuljet pitkin kujia ja katuja, joita jo tuhat vuotta sitten astelivat niin ruhtinaat kuin sotapäällikötkin. Kierros vie sinut kaupungin elegantille kävelykadulle Stradunille, joka jakaa kaupunginosan kahtia, pohjoiseen ja eteläiseen osaan. Kadun varrella näet Vanhankaupungin merkittävimmät nähtävyydet Onofrion suihkulähteen, keskiaikaisen ritari Orlandon pylvään ja sen takana kohoavan suojeluspyhimys Pyhän Blasiuksen kauniin kirkon.

Kävelykierroksen päätteeksi voit halutessasi osallistua opastetulle kierrokselle fransiskaaniluostarin museossa ja maailman vanhimmassa apteekissa. Vaihtoehtoisesti voit jatkaa omatoimisesti kaupunkiin tutustumista.

Kesto
puoli päivää (n. klo 15–19.30)
Hinta
n. 34 €/aikuinen, 17 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
Sisäänpääsy fransiskaaniluostariin (n. 4 €/hlö) maksetaan paikan päällä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on maanantai.
Huomioitavaa
Retkeä ei toteuteta Lafodia (Lopud) ja Kalamota Beach House (Kolocep) -hotelleista. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Dubrovnikin saariston helmet

Dubrovnikin saariston helmet

Vietä päivä Adrianmeren laineilla ja nauttien Dubrovnikin saariston huikeista maisemista! Koko päivän kestävä meriretki suuntautuu läheisille Elafitisaarille, joita on yhteensä 13. Saaret olivat aikoinaan varakkaiden aatelisten suosimia lomanviettoalueita.

Laiva pysähtyy kolmella asutulla saarella ja jokaisella niistä sinulla on vapaa-aikaa omatoimiseen kiertelyyn tai uimiseen. Kolocepin saari on tunnettu kuvauksellisesta kalastajakylästään. Sipan on saarista suurin, ja siellä tuotetaan laadukasta oliiviöljyä. Iltapäivää vietät viehättävällä Lopudin saarella. 

Laivamatka taittuu puisella Karaka-aluksella, joka on rakennettu 1500-luvun kauppalaivan tyyliin. Laivamatkan aikana nautit maittavan buffetlounaan. 

Kesto
koko päivä (n. klo 8–18, paluuaika vaihtelee sesongin mukaan)
Hinta
n. 68 €/aikuinen, 34 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja yhden ruokajuoman (vesi, virvoitusjuoma, olut, viini).
Lisämaksusta
Muut juomat laivan baarista maksetaan paikan päällä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivät ovat ma, ke ja pe. Retki toteutetaan 15.4.–14.10.2019. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 7.6. ja 4.9.2019.
Huomioitavaa
Retkeä ei toteuteta Lafodia (Lopud) ja Kalamota Beach House (Kolocep) -hotelleista. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 30 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Auringonlaskun risteily

Auringonlaskun risteily

Adrianmeren aallot kutsuvat sinut romanttiselle iltaristeilylle! Astu puisen, 1500-luvn kauppalaivan tyyliin rakennetun Karaka-alukseen kyytiin ja herkuttele maistuvalla illallisella samalla, kun auringonlasku värjää Kroatian taivaan.

Laivan reitti kulkee Dubrovnikin lähiympäristössä. Matkan varrelle jää saaristoa sekä tietysti iltavalaistuksessa kylpevä upea Dubrovnikin Vanhakaupunki. Pimeyden laskeutuessa taivaalle syttyvät tähdet ja kuunvalo heijastuu meren pinnasta.

Ota rento asento, nauti auringonlaskun maisemista ja nosta lasillinen kuohuviiniä lomalle musiikin siivittäessä iltaa.

Kesto
iltaretki, risteilyn kesto n. 2 tuntia (1.5.–31.5. n. klo 19–21, 1.6.–20.8. n. klo 19.30–21.30, 21.8.–31.8. n. klo 19–21, 1.9.–15.9. n. klo 18.30–20.30 ja 16.9.–15.10. n. klo 18–20).
Hinta
n. 62 €/aikuinen, 31 €/ 4–11-v. lapsi
Sisältää
tervetulojuoman, illallisen ja yhden ruokajuoman (vesi, virvoitusjuoma, olut tai viini).
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivät ovat ma, ke ja pe. Retki toteutetaan 15.4.–14.10.2019. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 13.9. ja 25.9.2019.
Huomioitavaa
Kuljetukset omatoimisesti laivan lähtöpaikalle Dubrovnikin Vanhankaupungin satamaan. Laivan lähtöaika vaihtelee kauden aikana auringonlaskun ajankohdasta riippuen. Retkeä ei toteuteta Lafodia (Lopud) ja Kalamota Beach House (Kolocep) -hotelleista. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 30 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Dubrovnikin, Cavtatin ja Mlinin retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi paikallisella valuutalla, Visa Electronilla, Visalla tai Mastercardilla.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville sylilapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella.

Hinta
Kohteesta riippuen 12–32 €/aikuinen, 6–16 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaiden sylilasten lentokenttäkuljetuksesta ei veloiteta. Tarkan hinnan näet tehdessäsi varausta.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Oma lomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa bussikuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.

Yhdistelmämatkalla Mljet–Cavtat lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.