• Uutuus

Calabrian joogamatka – retket ja lisäpalvelut

Calabrian joogamatka 1
Calabrian joogamatka 2
Calabrian joogamatka 3
Calabrian joogamatka 4
Calabrian joogamatka 5
Calabrian joogamatka 6
Calabrian joogamatka 7
Calabrian joogamatka 8
Calabrian joogamatka 9
Calabrian joogamatka 10
Calabrian joogamatka 1
Calabrian joogamatka 2
Calabrian joogamatka 3
Calabrian joogamatka 4
Calabrian joogamatka 5
Calabrian joogamatka 6
Calabrian joogamatka 7
Calabrian joogamatka 8
Calabrian joogamatka 9
Calabrian joogamatka 10

Calabrian retket ja aktiviteetit

Tropea ja Capo Vaticano

Tropea ja Capo Vaticano

Tropea ja Capo Vaticano, Tyrrhenanmeren rannikon kaksi arvokkainta jalokiviä! Retki vie sinut alueen historiaan ja hurmaaviin rannikkomaisemiin.

Retkellä koet Tropean historiallisen Vanhankaupungin tunnelman ja näet kaupungin tärkeimmän nähtävyyden, Santa Maria dell’Isolan kirkon, joka lepää ylväänä merestä kohoavan kallion laella. Tropean Vanhankaupungin kujilta suuntaat kohti Capo Vaticanon turkoosinsinisiin rannikkomaisemiin. Capo Vaticanon niemeke hallitsee vehreää rannikkoa ja rantapoukamia reunustavilta komeilta kallioilta avautuvat upeat näköalat Liparinsaarille ja Messinansalmelle. Pysähdystauolla ikuistat nämä vaikuttavat maisemat valokuviin.

Retken aikana tutuksi tulevat myös Calabrian paikalliset herkut.

TARKEMPI RETKIOHJELMA, RETKIPÄIVÄ JA HINNAT VAHVISTUVAT MYÖHEMMIN.

Opastus
suomeksi
Sulje

Pizzo Calabro

Pizzo Calabro

Matkaa Pizzo Calabron vanhaan kalastajakylään historian äärelle ja kauniisiin maisemiin. Pizzo Calabron historiallinen keskusta kapeine kujineen ja pienine sympaattisine aukioineen hurmaa kävijänsä.

Vierailet 1600-luvulla kallion sisään rakennetussa Piedigrottan luolakirkossa. Laskeudut merenpinnan tasossa sijaitsevaan kirkkoon portaita pitkin ja tutustut upeisiin, siellä veistettyihin patsaisiin ja kohokuviin. Näet Aragonian linnan, jonka historia liittyy Napolin kuninkaan Gioacchino Muratin kuolemaan. Linnalta avautuvat kauniit näköalat Strombolin tulivuorelle ja Pizzon hurmaavalle aukiolle.

Retkellä tutustut paikalliseen viinitilaan, viinintuotannon eri vaiheisiin ja maistelet tilan viinejä. Retki huipentuu alueen erikoisuuden, tartufo-jäätelön maistiaisiin. Tartufo on kotoisin Pizzosta ja tunnetaan jäätelöiden aatelina ympäri maailman. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen kylään tutustumiseen.

TARKEMPI RETKIOHJELMA, RETKIPÄIVÄ JA HINNAT VAHVISTUVAT MYÖHEMMIN.

Opastus
suomeksi
Sulje

Stromboli by night

Stromboli by night

Suuntaa kohti mystistä ja kiehtovaa tulivuorisaarta! Tropean satamassa istahdat lautan kyytiin ja keula suunnataan kohti Strombolia. Noin puolentoista tunnin matkan aikana ihailet merimaisemia ja nautit raikkaista tuulista.

Strombolissa suuntaat tulivuoren rinteille ja vierailet pohjoisreunalla sijaitsevalla Sciara del Fuocolla, tulivirralla. Tätä jyrkkää kanavaa pitkin tulivuoren laava virtaa purkauksen jälkeen vuorenrinteiltä mereen. 926 metrin korkeuteen kohoava tulivuori on yksi maailman aktiivisimmista.

Sinulla on vapaata aikaa tutustua omatoimisesti Strombolin kylään ja saaren upean vehreisiin maisemiin. Vieraile Vincenzo Ferrarin kirkossa, kävele kylän kujilla tai istahda keskusaukiolle nauttimaan tunnelmasta paikallisen pizzan kera. Illan pimetessä saatat kokea retkipäivän huipennuksen ja nähdä luonnon ilotulituksen, kun tulivuoren aktiivinen kraatteri sinkoaa laavaa sisuksistaan.

TARKEMPI RETKIOHJELMA, RETKIPÄIVÄ JA HINNAT VAHVISTUVAT MYÖHEMMIN.

Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Sulje

Calabrian retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, Visalla tai Mastercardilla.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.