Sisilia on täynnä tunnetta ja temperamenttia. Sisiliassa lomailet keskellä italialaisen elämän koko kirjoa. Katukuva on oma nähtävyytensä: kapeilla kujilla paikalliset pujottelevat töihin ja asioilleen. Sisilia kattaa eteesi taivaallista ruokaa, merenherkkuja, leivonnaisia ja Etnan tuhkaisen maanperän kypsyttämiä herkullisia luonnonantimia. Kaiken yllä helottaa paahtava aurinko, josta kelpaa nauttia Sisilian tyylikkäillä rannoilla. Jos lähdet vuokra-autolla kiertelemään Sisiliaa, vastaan tulee toinen toistaan viehättävämpiä nähtävyyksiä ja aitoja pittoreskeja kyliä. Sisilian…

Sisilia on täynnä tunnetta ja temperamenttia. Sisiliassa lomailet keskellä italialaisen elämän koko kirjoa. Katukuva on oma nähtävyytensä: kapeilla kujilla paikalliset pujottelevat töihin ja asioilleen. Sisilia kattaa eteesi taivaallista ruokaa, merenherkkuja, leivonnaisia ja Etnan tuhkaisen maanperän kypsyttämiä herkullisia luonnonantimia. Kaiken yllä helottaa paahtava aurinko, josta kelpaa nauttia Sisilian tyylikkäillä rannoilla. Jos lähdet vuokra-autolla kiertelemään Sisiliaa, vastaan tulee toinen toistaan viehättävämpiä nähtävyyksiä ja aitoja pittoreskeja kyliä. 

Sisilian matkakohteet

Taormina on italialaisittain tyylikäs kohde, jossa otetaan rennosti rannalla ja nautitaan shoppailusta ja makunystyröitä hemmottelevista ravintoloista. Naxoksessa elämä keskittyy rantakadulle, jonka toisella puolella on hiekkaranta ja toisella puolen pieniä puoteja ja ravintoloita. Letojannissa nautitaan lomasta tunnelmallisessa rantakylässä pitkän rannan äärellä. Cefalù on pieni, kaunis ja paikallinen rantakohde, jonka Vanhankaupungin kujat kutsuvat tutkimusretkelle.

Sisilian retket

Historiallisesti merkittävän Sisilian retket kuljettavat Kummisedän jalanjäljille, Etna-tulivuoren rinteille ja Palermon viihtyisille kujille. Sisilia on kokemus, joka ei heti unohdu.

Lue lisää+
Hae hinnat

Matkakohteet Sisilia – hae ja varaa